Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3, mrzí ma to.. Poplac si koľko potrebuješ.. Je to hrozne, že toto musíme zažívať.. 😐
@majka_3 😥tak to ma veľmi mrzí..... prajem skoré zostavenie psychické aj fyzické viem, že to musí byť ťažké a len žena, ktorá si tym prejde vie ako sa cítiš....nebudem ti písať, že to prejde rýchlo atd. Su to nezmysli.... Hlavne veľa sil ti posielam ❤️
Baby ináč tie čo ste už potratila a vyčistili sa samé. Kedy ste potom dostali prvý menzes?
@sekerka18 keď som potratila a vyčistila sa sama tak som dostala hneď normalnu ms a mesiac na to som otehotnela znova
keď som potratila ze musel byť kyret tak ms prišla až po 10 tyzdnoch od kyrete aj to diky injekciami lebo mi prestali fungovať vajecniky a 5mes.po prvej ms od injekcií som otehu znova
Je to ťažké baby hlavne psychicky telo sa dokopy dá ale nič nie je nemožné držím každej palce aby našla vytúžené ciarky lebo každá si to zaslúžite 😘
Ďakujem moc všetkým... Naozaj.. .vaše slová ma dojali... 😔 Toto je úžasná skupina..viete tu poradiť ale hlavne podporiť... Všetky vás mám rada, ďakujem za podporu ♥️😭
Baby, ja uz neviem vydrzat. Priznaky nemam ziadne, obcas ma pichlo pri vajecnikoch, ale tak tomu neprikladam vahu. Hlien mam ale velmi riedky a je troska zltkasty a je ho viac. Graf zatial pekny, ale skusala som test vcera a teda nebol tam ani naznak, i ked neskusala som rano ale az niekedy poobede 😔 myslite, ze este je nejaka nadej, ze by test az neskor ukazal?
@sekerka18 ja po mesiaci a pol
Tak dievčatá, mne prišli včera výsledky z repro imuno a mam zvýšené NK bunky.. Takže v prípade tehotenstva liečba intralipidmi.. No som zvedavá ci to bude mať nejaký efekt, ale hlavne, že sa na niečo prišlo..
@rosalie1411 tu je jeden clanok na tuto temu,ten hovori nieco ine,ale samozrejme co odbornik,to nazor🤷🏻♀️ https://www.fertility.sk/sk_SK/problemy/nk-bunk...
Baby ja som aj zabudla napísať . Ms mi prišla včera nakoniec , tá teplota ma riadne naťahovala
@pet888 ďakujem za článok.. Už včera som ho našla a prelustrovala som už všetko možné.. Je to otázne a tiež nie som z toho nadšená, ale asi za pokus to stoji.. Aj keď by som bola najradšej, aby to išlo aj bez toho. 🤷♀️
@rosalie1411 ... tak už teda aspoň vieš v čom bol problém a prišli na to😃👍... A čo ovulka, bola😍?
Dobré ránko, chcela by som Vám všetkým poďakovať, že ste so mnou od začiatku skúmali a analyzovali všetky čmuhy na testoch. Prikladám svoj posledný graf a testík. Myslím, že už nemá zmysel ďalej merať teplotu. 😊 Prajem Vám, aby ste si našli podobné koľajničky čo najskôr a aby sa Vaše rodinky rozrástli o malé klbká lásky. Pre seba si prajem, aby som sem grafy pár rokov nepridávala, čo by znamenalo, že všetko dopadlo najlepšie ako mohlo. Ďakujem ešte raz a prajem pekný deň. 🍀
@patusss drzim palce a bezproblemove tehotenstvo prajem 🥰✊🏼🍀
@kika123kika ďakujem a tebe bezbolestný, bezproblémový a rýchly pôrod ❤
@patusss dakujem 🥰🙏🏽

@majka_3 ach :((( velmi ma to mrzi, tak som sa tesila, ze vam to pekne vyslo... vela sil zelam, drz sa ❤️