icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
19. nov 2020

@shellynda toto poznam velmi dobre 🙂

domig1
19. nov 2020

@shellynda podobne 😀 ani ťuk 😀

shellynda
19. nov 2020

Ja tak rozmýšľam🤔, že keď ani zajtra nebude na teste nič, tak si tam tú čiarku asi aj dokreslím😅, čisté zúfalstvo toto už 🙈😂

ivi1808
19. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa poradit. Meriam si BT, snazim sa vzdy v rovnakom case +-pol hod. Dnes rano som vsak 3 hod pred meranim bola hore kvoli dcere. Myslite, ze to velmi skreslilo teplotu? Viem, ze by pred meranim malo byt tych 6 hod odpocinku. Graf mam takyto a aj bolesti vcera a dnes, tak neviem ci som mohla podla toho mat ovulku vcera alebo sa na to vobec nespoliehat? Dakujeem 🙏

rosalie1411
19. nov 2020

@ivi1808 vyzerá, že áno, je tam výrazne zvýšenie, ale uvidíš zajtra ci pôjde hore alebo klesne. Každé telo je iné, ale mne nejako neskace teplota l, keď náhodou idem v noci na WC.. Držím palce 😊😊 poistené to mate.

kacenuska20
20. nov 2020

Ahojteee, v stredu sme boli v centre a na sone mi nasiel dve cysty, teda je dost pravdepodobne ze som ani ovulku nemala.... Mozem mat poovulacne teploty aj pri cystach?

evita2176
20. nov 2020

@shellynda dobre ranko. Tak ako testik? Ma ciarku ci si ju domalovala?🤣
@domig1 ty ako dnes?
Cakam len pozitivne spravy🍀🍀🤞🤞

domig1
20. nov 2020

@evita2176 ahoj, niečo sa mi tam marí, ale fotak to moc nevie zachytiť, tak uvidíme zajtra 😊

mirus11
20. nov 2020

@domig1 krasne,držím palce

majka_3
20. nov 2020

@domig1 veľmi držím palce 🍀♥️ krásny graf a na teste sa niečo črtá 😉

katkaholiova
20. nov 2020

Ja este takto mam 5dni do ms. Ak nebude meskat ako minuly mesiac 3dni

shellynda
20. nov 2020

@evita2176 dobré ránko 😘, tááák ja si musím tú čiarku dokresliť🙈, lebo na teste je len jedna žiaľ a aj teplota už začala klesať, takže ani tento cyklus nič a pôjdeme zase odznova, ale raz sa podarí 😃🙏🍀

shellynda
Autor odpoveď zmazal
evita2176
20. nov 2020

@domig1 nooo🤩aj mne sa tam nieco mari🍀🍀🙏🙏. To bude dlhe cakanie do zajtra 🥴🥴

shellynda
20. nov 2020

@domig1 super 😍, držím palce 🍀

evita2176
20. nov 2020

@katkaholiova supi a test si neskusala??🍀🍀

katkaholiova
20. nov 2020

@evita2176 este nie len dnes som 10DP asi len v pondelok skusim. Bojim sa ze klesne

evita2176
20. nov 2020

@shellynda a tak ved je este krasne hore🙏🙏 budeme stale dufam az pokial rapidne nepadne 🍀🍀🍀

katkaholiova
20. nov 2020

@katkaholiova minuly mesiac som bola takto

evita2176
20. nov 2020

@katkaholiova no mne uz na 10dpo ukazalo trosku 😂 ale tak pockame a do pondelka nieje tak daleko tak nebudeme klesat😉🍀🤞

katkaholiova
20. nov 2020

@evita2176 jaj velmi dufam ze neklesne. Necitim sa nejak inak ale ani pred 11rokmi pri dvojickach som nic necitila az neskor mi zacalo byt zle

domig1
20. nov 2020

@mirus11
@majka_3
@evita2176
@shellynda ďakujem dievčatá, ste super 😊 ak by to vyšlo s našim biednym spg, tak by to bol naozaj zázrak 🙈

shellynda
20. nov 2020

@domig1 tu sa už stalo veľa zázrakov 😉😍takže to nie je nemožné 🍀

majkabmajka
20. nov 2020

@domig1 ten graf vyzera super 😚👌🏼

edinka25
20. nov 2020

Ahojte,tie ktore si robite ovulacne testy,je potrebne robit si testy z ramneho mocu?robila som si o 13 tej a kontrolna ciarka je prilis slaba,pricom mam pocit ze ovu je dnes,aj teplota stale dole,vdaka

domig1
20. nov 2020

@edinka25 ahoj, ovulacne testy sa nikdy nerobia z ranného mocu, ja som ich robila okolo druhej, treba odsledovať viac dni pred ovu, keď bude kontrolná a testovacia čiarka rovnaké tak ovulácia prebehne za 24-48hodin, keď bude ovulacny test následne negatívny, tak prebieha ovulacia, tj v čase ovulácie je ovulacny test už negatívny

edinka25
20. nov 2020

@domig1 dakujeeeem

pet888
20. nov 2020

@domig1 drzim palce,nech to vyjde☺️A ake mate hodnoty spg?

edinka25
20. nov 2020

@domig1 a preco sa inak nerobi z ranneho mocu?

domig1
20. nov 2020

@pet888 ďakujem, bol by to zázrak... 7mil/ml a 50% motilita (to už po “precisteni” pred IUI), 99% zlá morfológia, oligoastenoteratozoospermia, ja mierne PCO, ale ovulujem pravidelne, aj do IUI som išla bez stimulácie clostilom, jedine ovitrelle pred IUI a potom utrogestan vaginálne...odporučili nám rovno IVF a jeden doktor (nie gynekológ) sa vyjadril, že to len s darcovskymi spermiami otehotniem, úplne necitlivo mi to šplechol do oči, tak uvidíme..