Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja tak rozmýšľam🤔, že keď ani zajtra nebude na teste nič, tak si tam tú čiarku asi aj dokreslím😅, čisté zúfalstvo toto už 🙈😂
Ahojte, chcela by som sa poradit. Meriam si BT, snazim sa vzdy v rovnakom case +-pol hod. Dnes rano som vsak 3 hod pred meranim bola hore kvoli dcere. Myslite, ze to velmi skreslilo teplotu? Viem, ze by pred meranim malo byt tych 6 hod odpocinku. Graf mam takyto a aj bolesti vcera a dnes, tak neviem ci som mohla podla toho mat ovulku vcera alebo sa na to vobec nespoliehat? Dakujeem 🙏
@ivi1808 vyzerá, že áno, je tam výrazne zvýšenie, ale uvidíš zajtra ci pôjde hore alebo klesne. Každé telo je iné, ale mne nejako neskace teplota l, keď náhodou idem v noci na WC.. Držím palce 😊😊 poistené to mate.
@evita2176 este nie len dnes som 10DP asi len v pondelok skusim. Bojim sa ze klesne
@katkaholiova no mne uz na 10dpo ukazalo trosku 😂 ale tak pockame a do pondelka nieje tak daleko tak nebudeme klesat😉🍀🤞
@evita2176 jaj velmi dufam ze neklesne. Necitim sa nejak inak ale ani pred 11rokmi pri dvojickach som nic necitila az neskor mi zacalo byt zle
Ahojte,tie ktore si robite ovulacne testy,je potrebne robit si testy z ramneho mocu?robila som si o 13 tej a kontrolna ciarka je prilis slaba,pricom mam pocit ze ovu je dnes,aj teplota stale dole,vdaka
@edinka25 ahoj, ovulacne testy sa nikdy nerobia z ranného mocu, ja som ich robila okolo druhej, treba odsledovať viac dni pred ovu, keď bude kontrolná a testovacia čiarka rovnaké tak ovulácia prebehne za 24-48hodin, keď bude ovulacny test následne negatívny, tak prebieha ovulacia, tj v čase ovulácie je ovulacny test už negatívny
@pet888 ďakujem, bol by to zázrak... 7mil/ml a 50% motilita (to už po “precisteni” pred IUI), 99% zlá morfológia, oligoastenoteratozoospermia, ja mierne PCO, ale ovulujem pravidelne, aj do IUI som išla bez stimulácie clostilom, jedine ovitrelle pred IUI a potom utrogestan vaginálne...odporučili nám rovno IVF a jeden doktor (nie gynekológ) sa vyjadril, že to len s darcovskymi spermiami otehotniem, úplne necitlivo mi to šplechol do oči, tak uvidíme..

@shellynda toto poznam velmi dobre 🙂