Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja tak rozmýšľam🤔, že keď ani zajtra nebude na teste nič, tak si tam tú čiarku asi aj dokreslím😅, čisté zúfalstvo toto už 🙈😂
Ahojte, chcela by som sa poradit. Meriam si BT, snazim sa vzdy v rovnakom case +-pol hod. Dnes rano som vsak 3 hod pred meranim bola hore kvoli dcere. Myslite, ze to velmi skreslilo teplotu? Viem, ze by pred meranim malo byt tych 6 hod odpocinku. Graf mam takyto a aj bolesti vcera a dnes, tak neviem ci som mohla podla toho mat ovulku vcera alebo sa na to vobec nespoliehat? Dakujeem 🙏
@ivi1808 vyzerá, že áno, je tam výrazne zvýšenie, ale uvidíš zajtra ci pôjde hore alebo klesne. Každé telo je iné, ale mne nejako neskace teplota l, keď náhodou idem v noci na WC.. Držím palce 😊😊 poistené to mate.
@katkaholiova supi a test si neskusala??🍀🍀
@evita2176 este nie len dnes som 10DP asi len v pondelok skusim. Bojim sa ze klesne
@katkaholiova minuly mesiac som bola takto
@katkaholiova no mne uz na 10dpo ukazalo trosku 😂 ale tak pockame a do pondelka nieje tak daleko tak nebudeme klesat😉🍀🤞
@evita2176 jaj velmi dufam ze neklesne. Necitim sa nejak inak ale ani pred 11rokmi pri dvojickach som nic necitila az neskor mi zacalo byt zle
@domig1 ten graf vyzera super 😚👌🏼
Ahojte,tie ktore si robite ovulacne testy,je potrebne robit si testy z ramneho mocu?robila som si o 13 tej a kontrolna ciarka je prilis slaba,pricom mam pocit ze ovu je dnes,aj teplota stale dole,vdaka
@edinka25 ahoj, ovulacne testy sa nikdy nerobia z ranného mocu, ja som ich robila okolo druhej, treba odsledovať viac dni pred ovu, keď bude kontrolná a testovacia čiarka rovnaké tak ovulácia prebehne za 24-48hodin, keď bude ovulacny test následne negatívny, tak prebieha ovulacia, tj v čase ovulácie je ovulacny test už negatívny
@pet888 ďakujem, bol by to zázrak... 7mil/ml a 50% motilita (to už po “precisteni” pred IUI), 99% zlá morfológia, oligoastenoteratozoospermia, ja mierne PCO, ale ovulujem pravidelne, aj do IUI som išla bez stimulácie clostilom, jedine ovitrelle pred IUI a potom utrogestan vaginálne...odporučili nám rovno IVF a jeden doktor (nie gynekológ) sa vyjadril, že to len s darcovskymi spermiami otehotniem, úplne necitlivo mi to šplechol do oči, tak uvidíme..

@shellynda toto poznam velmi dobre 🙂