Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zarzisia uprimnu sustrast.... 😢
@rybkaa už od obeda nejest? 😕 to mne našťastie nekazali pred operáciou, len ráno už som nemohla. Inak ja som si tiež myslela že bude pokec s anestéziológom a neviem vôbec či bol či ako. Mne museli dať nejaký strašný oblbovak, lebo ja si nepamatam ani ako som sa z izby na sálu dostala 😀 takže ak aj pokec bol, kto vie čo som tam narozpravala 😀
@zarzisia úprimnú sústrasť
@paskolinka bolo to u mňa tak kadejako....ked som šla na laparku, mala som anesteziologické spolu s interným, bola som u uspávača a vyplnil so mnou dáky dotazník o chorobách, liekoch, ťažkostiach a kadečom a operovali ma asi o týždeň, nadrogovali ma na izbe a potom ma na sále dorazili 😀
Pri MA som predoperačné nemala vôbec, lebo boli vianoce a nemal mi ho kto urobiť, tak si povedali, že keďže mi ho robili pred pol rokom kvôli laparke, tak to postačí a tesne pred zákrokom som zase s uspávačom vyplnila ten dotazník, predtým mi nedali ešte nič, žiadny oblbovák, dostala som až na koze rajský plyn a už som chrápala. Teraz to bude asi zas tak nejak, že mi uspávač dá dotazník tesne pred zákrokom....mali by to robiť len v takej "lajt" narkóze ako sa robí kyret nie ako pri laparke, vtedy som spala dlhšie, tak uvidíme, čo to bude, asi začnem písať denník o mojich výletoch na druhý svet 🙂
@rybkaa no veru ty pomaly knihu môžeš napísať 😉 ja som dotazník vyplnila doma a odovzdala sestre v deň zákroku spolu s inými papiermi. No už nech to mas za sebou a hlavne nech už si doma 😉
@paskolinka no vidíš, záhada vylúštená, tak si aspoň netárala somariny v polodelíriu 🙂 ja si pamätám, keď ma po laparke budili a sa pýtali, či niečo nepotrebujem, tak som si pýtala jedno čapované pivo 😀 kapala som od smädu a oni mi nedovolili ani vodu 😀 ďakujem, v sobotu som tu ako na koni 🙂
Ahojte babule, tak trocha vas stale spehujem, len neviem, kam sa mam zaradit, kedze teraz nemeriam, nesnazim a vlastne ani neviem, ci sa snazit budem moct 😎 buducu stredu mam kontrolu a som strasne zvedava, co sa dozviem.
@ennynka tiez som mala tuto masinku, spokojnost velka a veruze sony aj ostavam verna, teraz mam tento a nedam na neho dopustit
http://clanky.prehlad-mobilov.sk/1834-sony-eric...
Nejako sa branim dotykovym mobilom, ale za chvilu uz ine ani nebudu, tak neviem z coho budem vyberat 🙄
@zarzisia je mi luto starkej, prijmi moju uprimnu sustrast 😔
@rybkaa Drzim palce moja, urcite to bude ok 😉
Dievcence, aj vo mne to zacina vriet, sice o dalsom pokuse vobec nehovorim, aj tak zasa od vsetkych pocuvam, ze minimalne rok musime mat pauzu, lebo ze je to urcite kvoli tomu. Kruci fagot, tak lekari sa mozu strcit do prdele, ja uz mam aj diagnozu stanovenu 😠 A do vyvrtky ma dostava, ked mi niekto povie, ze ved nevadi, ze budeme mat 1 dieta, suseda to zaklincovala, ze 1 dieta staci, ze to este uvidim a uplne top bolo, ked sa ma kamoska pytala, co sa stalo a po mojej odpovedi mi len sucho skonstatovala "pusti to z hlavy". Ze diky... 😖
Ahojte kočky...
Tak ja ako na hojdacke... http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela 😒
@sjuzan77 no inak ja fakt nechapem niekedy reakcie niektorych ludi...Ale ono je to asi o tom, ze kto to nezazil, tak to nevie posudit...A najhorsie na to je, ze proste, ked zena po tom dietatku tuzi, tak urobi pre neho cokolvek aby ho mala..A v takychto situaciach aspon spoznas cloveka, aky vlastne naozaj je...
@rybkaa a uz vies o com sme s @mawiya pisalai??
@adamnela ja mám tiež taký okrepený graf, to meranie v ústach je u mňa také rozhádzané, ale som sa rozhodla, že už budem merať len v ústach, ku krčku už nepripustím žiadny cudzí predmet, len môjho muža 😀
Už viem, čo ste písali, kým som sa k tomu dopátrala, tak mi to trvalo, lebo sa som hľadala tu v téme 🙂
@sjuzan77 no tak ten vyzera dobre,8,1MPx,to musis mat pekne fotky z neho...ten xenonovy blesk ma aj ten moj,inak som rada ze este niekto ma taku tehlu ako ja ak nepocitam starsiu generaciu...akurat vcera sa ma svagrina pytala ci nechcem uz novy mobil,reku nie,kym pojde tento...a aj ak dojde tak mam v zalohe este dalsi(Samsung) co nam stoji asi 2roky a bral ho mm na pausal a tiez je tlacitkovy...
@rybkaa juj držím palce a budem na teba myslieť, pekne si pospinkaj a zobudíš sa plná síl a zdravá 😉
@zarzisia prijmi aj odo mňa úprimnú sústrasť ☹
@mawiya a tebe dievčička moja čo už napíšem, ani slov nemám na niektorých ľudí. Ešte na niektoré kraksne odtiaľto z koňa sa človek aj vysere, však niektoré závidia aj nos medzi očami, ale takto aby ťa ranili blízky ľudia, no nemám slov. Ja verím, že budeš mať s manželíkom aspoň 2 detičky, lebo tie detičky na teba čakajú tam hore, kým prídu k tebe, lebo s tebou (s vami) budú mať super detstvo. Takú "srandovnú" (v dobrom zmysle slova) mamu by chcelo mať každé dieťa 😉 . Netráp sa nad hlúposťou a zlobou ľudí, máš skvelú rodinu, tak máš všetko a drobčekovia ešte prídu (aj jedno poteší 😉 ) Posielam cmuke 😀
@mawiya mrzi ma, ze som vcera prepasla tvoj prvy clankovy pocin v priamom prenose, kiez by si aspon ti, ktorych sa to tyka, zobrali z neho ponaucenie... a inak asi len tolko, ze to je take "slovenske" 😉 ja sa na tie vase cokoladky neskutocne tesim, vzdy som tak v kutiku duse tuzila po nejakom inostrancovi, aby som mala pekne deti 😀 😀 😀
@rybkaa takze neska zerem cica aj za teba? keby mi aspon chutilo, ale sak je to bieda, este aj hrdlo ma zacalo bolet
@sjuzan77 a ty prosim ta neries, ci k nam patris, lebo proste patris 🙂 vypadam snad ja ako snazilka a meracka a oxidujem tu 😀 snaz sa filtrovat reci tych ludi, ja mam niekedy pocit, ze ludia proste potrebuju povedat nieco strasne mudre a zaujimave a nakonec to zabiju este viac, ako keby nepovedali nic... a vzdy budem tvrdit, ze kto si to neprezije, nepochopi
ahojte dievcata tak ja hlasim dnes uz 4DC takze to spinenie nebolo ziadne uhniezdovanie a mrcha dorazila. cele zvlasne este sa mi nestalo aby som spinila uz od 21dc takze v pondelok idem na gyndu co sa to vlasne deje. snad to nebude znova nejaka cysta ☹ a ideme snazit dalej 😀
@sjuzan77 cicuška a kde potom patrím ja? sme na tom rovnako. sme snažilky a vieme o grafoch aj tak trt, bo každý je iný 🙂
@senta_sofia no tak také slovenské, už si zvykám, len som bola nejaká napaprčená včera. už je dobre.
@rybkaa cucinka ako sa cítiš? myslíííííííííííím na tebe dzifče.
@zuzulienocka77 pampúšik ďakujem, dobre bude
Inak babizne, nejako ma pobolieva bruško odspodu, neprechladla som, dávam si pozor, nebehám, nesexujem 😀 je to oky? alebo radšej dokyho? jaj dokelu nemám rada nové veci
dievcata, ja pripajam svoj antibioticky graf, meriam furt, zatial sa nezda, ze by tie lieky chceli na BT nejako velmi vplyvat... 16DC som skoro nespala v noci, tak tam to islo do vysin, inak v norme.
@mawiya @sjuzan77 ono asi fakt plati, ze kto nezazil, tazko pochopi (cest vynimkam). tiez asi plati aj to, co pise @senta_sofia ze niekto nevie, co by povedal, tak trepne blbost... a ta nasa zavist slovenska to cele korunuje. vraj srdecni a pohostinni ludia... prd makovy.
@rybkaa drzim palce 😉 mne dali akysi oblbovak,ale efekt ziadny...ani som sa nezasmiala ani nic... no a na pivo som veru pomyslenie nemala 😀 ja som nechcela nic jest ani pit ...len kaslat a s tym porezanym bruchom...ufff...a strasna zima ma klepala...som zvedava na light narkozu pri ivf 🙂
@rybkaa drzime palecky nech ti to dobre dopadne a budeme ta tu cakat...
babizne, dnes ešte makám v robote, zajtra idem na siedmu, v noci asi moc nepospím, nervy mi už hrajú v bruchu, ešte som zhltla obed, aj keď bol nechutne slaný, ale čert ho ber, tanier som knedľou vylízala 😀 do večera už len pijem (nepovedali mi že čo mám piť, tak či sa neopijem aby som na to nemyslela 😀 - žartujem, som na vode ako žaba na prameni ), tak čo nepospím v noci, dobehnem zajtra 🙂 pošlem vám potom sms, či žijem - ak by som sa neozývala, tak nežijem a je so mnou kampes 😀 neviem, mám taký divný pocit, neviem či je to obavou z narkózy a zákroku alebo nejaká čudná predtucha....furt mi chodí po rozume, že sa nezobudím....ale to som mala aj predtým a tu som 🙂 tak na mňa myslite, určite sa ozvem 🙂
@rybkaa ked sa nezobudis sama, budem ta tolko prezvanat, az sa naseres a zlozis ma, takze to sa nebojim 😀 zajtra drzime palciska a ocakavame spravy z frontu 😉
@rybkaa neboj, zobudis sa, to ja som sa tiez bala hlavne toho a nakoniec som sa zobudila ani som nevedela, ze som zaspala 😀
No tak som uz konecne doma... Preventivka dopadla dobre, maternica v poriadku, ster z krcka zobraty, lavy vajecnik nic moc, tam je viacej malych folikov a na pravej strane tiez boli, ale bol tam aj jeden akoze najvacsi, taky dominantnejsi a ma nieco cez 13 mm. No a akby rastol ako by mal a nieco by z neho bolo, ta to 22 mm mu chyba este nejakych 8 dni, ci? No ved nespolieham sa na neho, mozno nic z neho nebude, ale uvidi sa. No a mam sa este objednat aj na sono prsnikov a o 3 tyzden zavolat na vysledok zo steru. No ked teda budem citit, ze som po ovulke, tak mam prist na krv a folikumetriu.
@rybkaa no drzim palce a hned ako sa Ti bude dat, tak sa nam ozvi 🙂 Budem na Teba mysliet a neboj, urcite sa nam zobudis 🙂
@paskolinka no Ty sa nam stale pomaly splhas hore, ako som mala ja minuly cyklus...Tak sa dosplhaj co najvyssie a tam aj ostan 🙂
@adamnela ja tento mesiac dako neratam, lebo beriem tie antibiotika, takze keby aj nejake oplodnene vajicko sa vyskytlo, toto asi neprezije... a ty si dobre dopadla, vsak 8dc nejake velke foliky nemozme cakat, zvlast ked mas dlhsie cykly, hm?
@paskolinka ved som sa aj cudovala, ze u mna je tam 13 mm folik tak skoro, kedze ovulku ocakavam mozno az po 25 DC. No ktovie, mozno aj motyka vystreli 🙂 A inak, ked som mala ja ten MA, tak presne vtedy som akurat bola chora, mala som teploty, hrdlo ma bolelo a bola som bezanb. a aj tak to tak dopadlo...
@adamnela vsak uvidíme, ale toto bude asi skorsia ovu 😉 možno ta fytosoja má na teba dobrý vplyv 😉

@mawiya ved si to dobre napisala...Boli to Tvoje pocity a uplne ta chapem....Dobre si urobila, ze si to dala zo seba von...