icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gmm
27. nov 2020

@0507 veď to,dá sa to predlžiť nejak?

0507
27. nov 2020

@gmm ja neviem, ale baby Ti tu urcite poradia

majka_3
27. nov 2020

@gmm asi to bude nedostatkom progesteronu tak bud prirodne skúsiť vitex alebo teda duphaston alebo utrogestan...ale lekar ti urcite poradi viac

mirus11
27. nov 2020

@gmm aj ja mám krátku LF a beriem iba Vitex,lebo doktor mi povedal,že 9dni stačí NATO,aby žena zostala tehotná,tak ale asi len v jeho hlave.tak som sa nahnevala,a kaslem sa na neho.

mirus11
27. nov 2020

@majka_3 Majka a ty ako?aj sa chystáte ešte na IUI?

zabka1987
27. nov 2020

@gmm duphaston alebo progesteron lady pharma ti ju predĺži ,toto som reálne mala a fungovalo . Sa mi aj cyklus týmto upravil

mirus11
27. nov 2020

Žienky ja budem už asi po ovulke tento cyklus,tak sme to zasa nestihli,ako som predpokladala.ale verím,že na Vianoce to už budeme stíhať.drzte nám palce 🤞

mirus11
27. nov 2020

@zabka1987 a je z toho niektoré bez predpisu?

lauritka
27. nov 2020

@butterfly333 bože ☹ este aj tak mladá- mna len tie pluca napadli v suvislosti s covidom, ci to ta hnusoba bola aj pričinou, kedze napada hlavne pluca.

majka_3
27. nov 2020

@mirus11 ahoj...
Noo sama neviem... Asi to nechám na začiatok roka... Bojim sa😔
Bola som v centre na kontrolne a hcg 5,4 tak som opäť zacala merat, mam sice teploty este nejake vyššie ale snad sa to upraví...
A tebe drzim palce na vianoce, to urcite stihate ked ho budes mat doma 😉

Dievčatá, po spontanom treba aj nejakú pauzu? V centre mi nič nepovedali a k mojmu Dr idem v pondelok...
Na dlho som vas neopustila ♥️

mirus11
27. nov 2020

@majka_3 správne,ber to tak,že raz sa to určite podarí,a možno aj cez tie Vianoce,keď budeme domka v pohodlí a hlavne v pokoji,tak budeme len oddychovat.ja tomu verím,že sa každej skôr či neskôr podarí a hlavne do úspešného konca.

gmm
27. nov 2020

@zabka1987 ďakujem, to sú asi na predpis však?

edinka25
27. nov 2020

@katkaholiova mne meskali 2tyzdne ked som mala ma teste ducha,takze kazdy rozbeh je iny..

katkaholiova
27. nov 2020

@edinka25 to naozaj.

patusss
27. nov 2020

@majka_3 fandím ti a keď to išlo s IUI... mohlo by sa to podariť aj prirodzene ❤🍀😊

zabka1987
27. nov 2020

@majka_3 ahoj ja by som skúsila aspoň jeden cyklus prirodzene . Mám dve známe ktoré po potrate otehotneli prirodzene lebo vraj telo si ako keby pamätá . A to sa fakt dlho snažili

zabka1987
27. nov 2020

@mirus11 tieto dve áno , ak chceš kuknem sa či mi dáke neostali

zabka1987
27. nov 2020

@mirus11 podľa mňa sa mohlo podariť ,toľko dní spermie v pohode vydržia

mirus11
27. nov 2020

@zabka1987 netreba,keďže mám už po ovulke,to by už bolo zbytocne

mirus11
27. nov 2020

@zabka1987 no som sama zvedavá na zajtrajšiu teplotu,už by mi malo aj vyznačiť ovulku.ale u mňa tomu nedávam veľké nádeje,ani raz sa to nepodarilo,keď sme mali sex pár dní pred ovulkou,i keď sa nezadarilo aj keď to bolo v deň ovulky,takže asi to je aj jedno 😄

junyk
27. nov 2020

Dievčata co si prosím myslíte o mojom grafe. Vrátila som sa po dlhšej dobe k meraniu. V septembri som mala MA v 11tt bez kyretu. Hneď potom mi MS vyvolal gynekológ po 6 týždňoch od MA a začala som merať BT aj keď sa ešte nesnažíme, ale chcela som mať prehľad. MS som čakala medzi 28DC max 33DC a ms dodnes nikde. Tehotná nie som. Krivka je dosť rozhadzana ale príde mi, ze od vyznačenia ovulácie ozaj nastúpil progesteron a za pár dní by mohla prísť mrcha. Co si myslite vy? Predsa ste skúsenejší v meraní BT. Ďakujem za každú reakciu a držím všetkym ✊✊✊❤️

zabka1987
27. nov 2020

@mirus11 nikdy nehovor nikdy , zadarí sa práve vtedy keď to budeš najmenej čakať ❤️

zabka1987
27. nov 2020

@junyk ešte si iba 9dpo ,kľudne to môže byť ešte aj tehotenstvo . Ms by som čakala najskôr za 4-5-6dni .

junyk
27. nov 2020

@zabka1987 tehotenstvo určite nie lebo sme si dávali pozor, keďže som mala vysetrenia po 2xMA a chcela som si byť istá aby som si nemusela prejsť tretím MA ale už najbližší cyklus začneme. Len som prekvapená z tohto dlhého cyklu keďže som mávala 28DC max 30dc. A môj odhad je tiež 5 dní a dôjde mrcha 😊

zabka1987
27. nov 2020

@junyk aha tak áno . Ono podľa tej literárnej fázy ,no uvidíš . Viac by to nemalo byť

naty1987
27. nov 2020

@majka_3 po spontannom potrate netreba čakať maternica sa vycistila sama ja som tak ďalší mesiac hneď otehotnela keď to vyšlo teraz vijde to zas... verím že vianočný cas bude zázračný 😘🙏❤

rosalie1411
27. nov 2020

@majka_3 mne Dr. Po spontannom hovorila, že treba 1 cyklus počkať..

nina004
27. nov 2020

@gmm Neskúšala si zistiť či nemáš veľa prolaktínu? Ja som mala pri krátkej lut.fáze problém s ním. Skús piť čaj z alchemilky, doplniť piridoxín (B6), prípadne vitex (ale ten vraj nesadne každej a môže ti rozhodiť cyklus) alebo od lekára nejaký liek s progesterónom. Mám doma knižku,kde píšu aj o nedostatočnej lut.fáze,tak ti to môžem večer odfotiť a poslať do správy ;)

nina004
27. nov 2020

@junyk Ahoj. Z toho dlhého grafu si zatiaľ nič nerob. Ešte môžeš mať rozhádzané hormóny a tým aj cyklus z MA. Tá prvá fáza do ovulácie môže byť rôzne dlhá. Teraz tá poovulačná by mala byť stále rovnaká. Ak vieš akú dlhú máš poovul.fázu,tak budeš cca vedieť kedy ti MS dorazí. Tá dĺžka sa ti určite časom upraví,len to chce asi viac času.

junyk
27. nov 2020

@nina004 ahoj. Ďakujem pekne za reakciu. Snáď už budúci cyklus bude presný. Poovulacnu fázu mávam 13dpo a na 14 by mali doraziť mršky. Snáď to aj tak bude lebo už by sme radi pracovali na bábätku ale vtedy merať už nechcem. 😊