Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 bože ☹ este aj tak mladá- mna len tie pluca napadli v suvislosti s covidom, ci to ta hnusoba bola aj pričinou, kedze napada hlavne pluca.
@mirus11 ahoj...
Noo sama neviem... Asi to nechám na začiatok roka... Bojim sa😔
Bola som v centre na kontrolne a hcg 5,4 tak som opäť zacala merat, mam sice teploty este nejake vyššie ale snad sa to upraví...
A tebe drzim palce na vianoce, to urcite stihate ked ho budes mat doma 😉
Dievčatá, po spontanom treba aj nejakú pauzu? V centre mi nič nepovedali a k mojmu Dr idem v pondelok...
Na dlho som vas neopustila ♥️
@katkaholiova mne meskali 2tyzdne ked som mala ma teste ducha,takze kazdy rozbeh je iny..
@edinka25 to naozaj.
Dievčata co si prosím myslíte o mojom grafe. Vrátila som sa po dlhšej dobe k meraniu. V septembri som mala MA v 11tt bez kyretu. Hneď potom mi MS vyvolal gynekológ po 6 týždňoch od MA a začala som merať BT aj keď sa ešte nesnažíme, ale chcela som mať prehľad. MS som čakala medzi 28DC max 33DC a ms dodnes nikde. Tehotná nie som. Krivka je dosť rozhadzana ale príde mi, ze od vyznačenia ovulácie ozaj nastúpil progesteron a za pár dní by mohla prísť mrcha. Co si myslite vy? Predsa ste skúsenejší v meraní BT. Ďakujem za každú reakciu a držím všetkym ✊✊✊❤️
@zabka1987 tehotenstvo určite nie lebo sme si dávali pozor, keďže som mala vysetrenia po 2xMA a chcela som si byť istá aby som si nemusela prejsť tretím MA ale už najbližší cyklus začneme. Len som prekvapená z tohto dlhého cyklu keďže som mávala 28DC max 30dc. A môj odhad je tiež 5 dní a dôjde mrcha 😊
@majka_3 mne Dr. Po spontannom hovorila, že treba 1 cyklus počkať..
@gmm Neskúšala si zistiť či nemáš veľa prolaktínu? Ja som mala pri krátkej lut.fáze problém s ním. Skús piť čaj z alchemilky, doplniť piridoxín (B6), prípadne vitex (ale ten vraj nesadne každej a môže ti rozhodiť cyklus) alebo od lekára nejaký liek s progesterónom. Mám doma knižku,kde píšu aj o nedostatočnej lut.fáze,tak ti to môžem večer odfotiť a poslať do správy ;)
@junyk Ahoj. Z toho dlhého grafu si zatiaľ nič nerob. Ešte môžeš mať rozhádzané hormóny a tým aj cyklus z MA. Tá prvá fáza do ovulácie môže byť rôzne dlhá. Teraz tá poovulačná by mala byť stále rovnaká. Ak vieš akú dlhú máš poovul.fázu,tak budeš cca vedieť kedy ti MS dorazí. Tá dĺžka sa ti určite časom upraví,len to chce asi viac času.

@0507 veď to,dá sa to predlžiť nejak?