icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luciachh
2. dec 2020

@edinka25 tiež sa mi tak zdá 🙂

zabka1987
2. dec 2020

@edinka25
My sme tu už dlho ,to preto . Poznáme sa už dosť a s niekým aj osobne 😊
Podľa mňa 21.11 bola ovu . Tento mesiac sa mi stalo to isté ,že v deň pozit testu som mala ovu .

varhuanna
2. dec 2020

@mirus11 ahoj mne ostali dve krabičky, keď čítam rada ti ho posuniem 😊

mirus11
2. dec 2020

@zabka1987 veru tento mesiac je akýsi zakliaty,aj ja som mala v deň pozotivneho ovu testu hneď aj ovulku,to sa mi stalo prvý krát.tak hádam to niektorej z vás už vyjde 🤞😀

idaku
2. dec 2020

Ahojte, prišiel čas na môj 1. príspevok 🙂
..akurát včera som hľadala aké živiny podporujú tvorbu progesterónu,
keďže som akurát v polovici TWW.

Tak vám sem zdieľam môj zoznam:

- Vláknina - napr vločky, quinoa, ľanové semiačka
- zinok - tekvica, oriešky
- B6 - ideálne prírodné zdroje doplnené tabletkami - ryby, slnečnicové semiačka, morčacie maso, sušené ovocie
- magnézium - špenát, ryby, horká čokoláda, celozrnné potraviny, orechy, semiačka
- vitamín C - žlté papriky, pomaranče, brokolica, kiwi, kel
- omega 3 kyseliny

...a inak tiež mi tento mesiac nesedeli znamenia ovulácie BT, CM a OVU testy....tak ešte týždeň a uvidím ako to dopadlo...držme si palce 🙂

gmm
2. dec 2020

Baby keby ste niektorá mala nazvyš tie progesteronove tabletky rada odkupim. Ja tiež veľmi nemám chuť to riešiť s gyn.,lebo naposledy keď som tam bola s krvacanim kvôli myomu tak hovorí sestričke nech jej pošle radšej zdravé pacientky.

gmm
2. dec 2020

@idaku Super držím palce,veru aj ja som tak podobne natom.Nasadila som fit.C,B6,magnezko,horčik +lanovy olej

idaku
2. dec 2020

@gmm ďakujem, držím palce aj ja tebe 🙂 ...joj ja každý deň čakám či teplota stúpne ešte viac...videla som aj grafy kde teplota súpla až na 9-10DPO...

edinka25
2. dec 2020

@zabka1987 dakujem za reakciu,spoliehala som sa ma ovu test ze po pozitivnom pride az ovu,takze sa to asi presvihlo zas 🙀

zabka1987
2. dec 2020

@edinka25 vajíčko žije ešte cca jeden deň vraj ,tak ešte nevešaj nádej 😊 inak ževraj treba sa naj skôr snažiť ako je ovu test pozitívny . Nabudúce skús radšej dáko predtým ak to teraz nevyjde

edinka25
2. dec 2020

@zabka1987 ale ovu z grafu nie je vtedy ked je posledny den nizkej teploty??vsak po ovulacii stupa teplota nie?

zabka1987
2. dec 2020

@edinka25 nie vôbec nemusí byť posledný deň nízkej teploty . Mne napríklad teraz 3 grafy inak ukazujú každý inak aké viem kedy som mala ovu a tiež v deň pozit testu a to sa mne teda ešte nestalo 😄

zabka1987
2. dec 2020

@edinka25 môj graf pre predstavu 😊

tufik07
2. dec 2020

Ahojte kočky, nemá niektora voľný duphaston?

katkaholiova
3. dec 2020

@tufik07 to by som aj ja rada

aleskandra
3. dec 2020

@katkaholiova je nejaký výpadok s ním ? 😳

niikee
3. dec 2020

Ahojte...prosim vas co poviete na takyto graf? 🤔

mirus11
3. dec 2020

@niikee vyzerá veľmi dobre,a myslím že to bude víťazný grafik 🤞😀

zabka1987
3. dec 2020

@mirus11 ahoj ty máš aký graf ? 🤩 Zohnala si ten duphaston ? Pár ks som našla

niikee
3. dec 2020

@mirus11 len zvlastne mi tam kleslo aj 3dpo aj 7-8dpo 🤷‍♀️...no dufam ze tento krat uz bude vitazny 😁🤗

gmm
3. dec 2020

@niikee vyzerá nádejne,držím palce.

mirus11
3. dec 2020

@zabka1987 no jedna kocka mi ich má dnes poslať,ale tak ja tento cyklus už dotocim do nedele,keď ma prísť ms a budem ho brať až v novom cykle po ovulke.a ty ako graf?

shellynda
3. dec 2020

@mirus11 no ja ten tvoj graf vidím dosť nádejne 😍... Prečo myslíš moja, že to tento cyklus nebude úspešne, veď ste sa celkom pekne trafili🙈nemusí to byť presne v deň ovu🍀

zabka1987
3. dec 2020

@mirus11 parádny ho máš 🤩🙏
ja takto 😊

mirus11
3. dec 2020

@shellynda neviem mám takého tusaka,a tie včerajšie pms bolesti má v tom len utvrdili.ale ja som naštartovania už na fľaši cyklus,dnes mi už prišla aj kyselina listová,duf že budúci týždeň príde aj duphaston,tak už mám všetko asi čo mi treba,a idú Vianoce,muž by mal byť v Tom čase už doma,tak ja sa uz teším na ten čas.tak dúfam,že sa n to zasa nič nepomeni.

mirus11
3. dec 2020

@zabka1987 a tak ty si pekne vysoko,u teba je väčšia pravdepodobnosť,že sa vám to podarilo.

katkaholiova
3. dec 2020

@mirus11 dufaston skadial?

zabka1987
3. dec 2020

@mirus11 hore si aj ty , mala si nižšie teploty ako ja takže si tiež vysoko podľa mňa . Niekto máva oveľa vyššie ako ja práveže .

gmm
3. dec 2020

Mne tento cyklus začina nejako divno menzes som mala tri dni a teraz zas špinenie(krv)a bolesť ako pred mrchou

janedoe
3. dec 2020

@mirus11 no ja som si jeden mesiac povedala, ze nasadim "tvrde zbrane", nakupila lieky sebe a aj muzovi a ani sme ich nestihli pomaly nacat, lebo som zostala tehotna 😊 Mozno je to aj tvoj pripad, lebo graf vyzera naozaj zaujimavo 😊