Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, prišiel čas na môj 1. príspevok 🙂
..akurát včera som hľadala aké živiny podporujú tvorbu progesterónu,
keďže som akurát v polovici TWW.
Tak vám sem zdieľam môj zoznam:
- Vláknina - napr vločky, quinoa, ľanové semiačka
- zinok - tekvica, oriešky
- B6 - ideálne prírodné zdroje doplnené tabletkami - ryby, slnečnicové semiačka, morčacie maso, sušené ovocie
- magnézium - špenát, ryby, horká čokoláda, celozrnné potraviny, orechy, semiačka
- vitamín C - žlté papriky, pomaranče, brokolica, kiwi, kel
- omega 3 kyseliny
...a inak tiež mi tento mesiac nesedeli znamenia ovulácie BT, CM a OVU testy....tak ešte týždeň a uvidím ako to dopadlo...držme si palce 🙂
Baby keby ste niektorá mala nazvyš tie progesteronove tabletky rada odkupim. Ja tiež veľmi nemám chuť to riešiť s gyn.,lebo naposledy keď som tam bola s krvacanim kvôli myomu tak hovorí sestričke nech jej pošle radšej zdravé pacientky.
Ahojte kočky, nemá niektora voľný duphaston?
@tufik07 to by som aj ja rada
@katkaholiova je nejaký výpadok s ním ? 😳
@shellynda neviem mám takého tusaka,a tie včerajšie pms bolesti má v tom len utvrdili.ale ja som naštartovania už na fľaši cyklus,dnes mi už prišla aj kyselina listová,duf že budúci týždeň príde aj duphaston,tak už mám všetko asi čo mi treba,a idú Vianoce,muž by mal byť v Tom čase už doma,tak ja sa uz teším na ten čas.tak dúfam,že sa n to zasa nič nepomeni.
@mirus11 dufaston skadial?
Mne tento cyklus začina nejako divno menzes som mala tri dni a teraz zas špinenie(krv)a bolesť ako pred mrchou

@edinka25 tiež sa mi tak zdá 🙂