icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
16. okt 2014

@adamnela nakoniec si mala mozno posahany len ten dlllllhocizny cyklus a uz sa telo prebralo 😉 kiez by si otehotnela aj bez tej laparky, narkoz tu mame na tento rok dost

adamnela
16. okt 2014

@senta_sofia no bodaj by si mala pravdu 🙂
@paskolinka no dufam, ze fytosoja tomu naozaj dopomoze..a dufam, ze ovulka sa dostavi skor...

sjuzan77
16. okt 2014

Ahojte dievcence, myslim, ze mate pravdu, snazim sa nepripustat si tie poznamky k telu, obcas to zaboli, ale ide sa dalej. Ale hlavu si konecne zamestnam aj niecim inym, dnes mi prisla objednavka na tortu, velmi sa z toho tesim, kedze som v septembri vsetko porusila, bala som sa, ze uz nebudem mat co piect. Takze hura do pecenia 😀

@adamnela aspon nejaka dobra sprava, ze si v podstate ok, v poslednej dobe tu mame 1 komplikaciu za druhou 🙄
@rybkaa zlaticko, drzim palce, nech uz to mas za sebou 😉

jaja9891
16. okt 2014

Zienky a @rybkaa prosim mozem este 8 dc s hak slabucko krvacat,nie hnede spinenie ako pri hak...ale cervena krv... ta hak mi bola na ... neviem ci bolat fo car,ci je to ok,ci ku mojej gyn zbehnut... ved taku dlhu nikdy nemam ms...teraz bola slaba,ale je dlha
....s hak nemam skusenosti...dik za rady

senta_sofia
17. okt 2014

rybkaa hlasi prijem, ze zrejme pojde na sal prva 🙂 Dalsie hlásenie, ked sa zobudi. Kobylky, drzte palce😉

adamnela
17. okt 2014

Ahojte kočky.
@senta_sofia no myslim na nu a som zvedavá na ďalšiu správu ..
@jaja9891 no s týmto Ti veru poradit neviem :-/ No skús zavolať svojmu dr. alebo teda do CAR..Daj vediet potom čo Ti povedali..
@sjuzan77 no veru uz by som mohla prelomit tu bariéru a nech sa konečne začnú pekne veci diať..A no vidíš, super, ze aspoň torty Ta budú zamestnavat. A kazdu nam sem pridaj, nech sa pokochame..

senta_sofia
17. okt 2014

@jaja9891 podla mna ti to moze byt jedno, ten mesiac vydrzis 😉

paskolinka
17. okt 2014

@jaja9891 a beries aj nieco ine? mne toto kedysi spravili atb, ked som brala pocas ms, tak nie a nie skoncit.

monika11m
17. okt 2014

Konecne som mala vcera pozitivny ovu test sice 9dc a teplotu mam len 36,5 tak to ani velmy nechapem ale aspon nieco!

petra212
17. okt 2014

@monika11m
pozitívny ovu test ti hovorí, že ovulácia prebehne do 12 až 48 hodín
a teplota sa ti zvýši až po ovulácii, takže je to v pohode si myslím.
Napr. mne sa teplota výrazne zvýšila až dva dni po ovulácii.

petra212
17. okt 2014

@monika11m
ja som napríklad v deň pozitívneho ovu testu mala teplotu 36,1 a 36,2 😉

senta_sofia
17. okt 2014

10:12 mi pipla SMS od rybky 🙂 Som spat vo svete zivych 😀 Unavena jak hovado, idem driemat. Vraj vsetko ok, mam tamponado, tlaci m ato inak ok a mate byt v klude, ze sa jej nezbavite 😀

senta_sofia
17. okt 2014

inac, sopel mi zatemnuje mozog, tak sorry za preklepy, ma tamponadu a tlaci ju to 😀 ale sak snad zvladate citat medzi pismenkami 😉

paskolinka
17. okt 2014

@senta_sofia ja tiez soplim a pochopila som 😀

senta_sofia
17. okt 2014

@paskolinka no len aby to nebolo tak, ze len my soplave si rozumieme 😀

petra212
17. okt 2014

@senta_sofia
@paskolinka
ja nesoplím a pochopila som to tiež 😉

ennynka
17. okt 2014

@senta_sofia tak to bola rychlovka u rybkyy...

mamulienka30
17. okt 2014

Prosim vas o radu, meriam si len prvy cyklus, od posledneho porodu to mam dost rozhadzane, teda hlavne dlzka cyklu... pred dvoma dnami bola ovulka - podla ovu testov, hlienu aj mojho pocitu, jednoducho ovulku citim. Ale preco nestupla bazalka? Ja som z toho v smutku a nerozumiem tomu 😖

senta_sofia
17. okt 2014

@ennynka ja som hlavne rada, ze ju zobrali fakt hned prvu alebo medzi prvymi, aspon nemala nervy navyse 😉 myslim, ze ked sa zrelaxuje, ozve sa aj sama so svojimi dojmami 🙂)

monika11m
17. okt 2014

@petra212 no tak super dakujem

jaja9891
17. okt 2014

@paskolinka nic ine neberiem okrem vitaminov...

@senta_sofia ved vydrzim,ale aby sa mi zase to ivf neodlozilo kvoli rozhadzanemu cyklu

adamnela
17. okt 2014

@senta_sofia no super, ze to ma uz za sebou a presne paráda, ze isla hned prva..
@mamulienka30 podla mňa ešte môže vystúpiť zajtra..No uvidíme :-/

petra212
17. okt 2014

@mamulienka30
@adamnela
tiež si myslím ....
aj mne to tak pomalšie stúpalo aha
http://www.fertilityfriend.com/home/53d637

katkatonkova
17. okt 2014

@senta_sofia no ja este nesoplim ale moj mm uz ano....ale hned som ti porozumela....tak ju pozdravuj a nech hlavne nic nerobi a nech sa necha pekne obsluhovat...

rybkaa
autor
17. okt 2014

Cafte zenuchy, zazrak, zobudili ma 🙂 Ked kricali moje meno som myslela ze to svokru vyvolavaju, este som si celkom na neho nezvykla, tak som sa prebrala v soku ze co tu svokra chce 😀 Sla som prva, , je tu este jedna bsba na koniz.ale nekomunuikuje, takze nuda ak Brno. Uz mozem chlipat, tak nasavam silu cerveneho ovocia a magnezie, nech skacem jak lanka do vecera 🙂 Tamponadu vecer vyberu da sa to prezit. Najlepsia sprava dna je, ze dostanem veceru jupiiii, ale to este nevedia ake coko poklady mam v taške 😀
A uz mi dovolili aj vstat a ist na wc, kde sa mi podaril paradny kusok....spadol mi cely kotuc hajzliaka do misy 😀 Proste vyskam radostou 😀 Nastastie mam vlhcene utierky a servitky, bo to konec sveta v slov.zdravotnictve, kde ti ani hajzliak nedaju 🙂 Ako bonus tu nikde nevidim zasuvky a dumem, kam sturim mobil ked zacne kapat 😀 proste super sa mam....dakujem vsetkym za podporu a mile slova, ozvem sa zajtra ked dojdem domov do civilizovaneho sveta so zasuvkami 😀

rybkaa
autor
17. okt 2014

Posielam vam pozdrav z fronty 😀
Dali mi ruzovu kanilu som nadsena 😀

ennynka
17. okt 2014

@rybkaa vitaj medzi zivymi 😀

senta_sofia
17. okt 2014

@rybkaa ruzova kanila a palec hore je top 😉)

katkatonkova
17. okt 2014

@rybkaa tak sup sup rychlo odtial utec aspon budes na vikend doma medzi svojimi...teda tu na MK....

katkatonkova
17. okt 2014

@rybkaa kokooos...ja ked vidim tu kanilu tak normalne ze tocaky dostavam....ihly ja nemusim....v tomto moja mama mala jasno....ja droguvat a pichat si nieco bleeee...nikdy nebudem....