icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
4. dec 2020

@shellynda jee supi tak to budeme potom testovat spolu kedze na mna cakas😀😀 no ja dnes este len 10dc cize este mam tak 3-4dni 😄😊. Ja este testy neskusam nakolko mam len 4 ovu testy a asi 30 tehu testov🤣🤣🤣

idaku
4. dec 2020

@niikee Ten prvy pokles kľudne môže byť implantation dip 🍀 ! Keď ti to takto jeden deň kleslo a na druhý hneď stúplo 🙂...Mne dnes tiež kleslo, ale len o 0,02 takže dá sa povedať, že stále ostávam na tej istej teplote. Neviem čo čakať ukáže sa to až najbližšie dni. Rozmýšľam, že zajtra ráno testnem aj keď je to skoro. Ty kedy plánuješ testík? 🙂

majka_3
4. dec 2020

@evita2176
@shellynda dievčatá tak ja sa k vam pridám, tiez cakam kedy príde ten slavny ovu den 🙄 dnes 15dc ale take biele ovu testy som snad nemala este nikdy... Uvidime co s toho bude 😊

idaku
4. dec 2020

@niikee Som našla na fertilityfriend tvojmu grafu podobný - má tiež pokles cca na 3DPO a potom ešte jeden mierny pokles a vyšlo to takže aj tento vývoj je možný 😉🙏

niikee
4. dec 2020

@idaku takze teplota sa ti celkom udrzuju, to vyzera slubne 🤗 ..no na 3dpo je implantacny den troska nerealny pokial spravne viem, ale podla toho grafu co si nasla to vyzera velmi zaujimavo skoro taky isty ako mam ja, no az na tie teploty ze moje nikdy nejdu pod 37 😀🤷‍♀️...zajtra testujes? ja neviem este kedy, nemam ani priznaky momentalne ani nic tak mozno pockam este dva dni 🙂

shellynda
4. dec 2020

@evita2176 no jasnééé že budeme testovať spolu 😍, čakám ťa... ja mám tiež riadne zásoby tehu testov😅🙈
@majka_3 ja tiež stále neg testy🤷‍♀️ a to inokedy už mám ovu na 12-13DC... Tak sme už 3 a možno sa k nám ešte niekto pridá 😉😃

idaku
4. dec 2020

@niikee hej hej teória hovorí, že cca 5 dní putuje a potom sa niekoľko dní uhniezďuje, to je pravda. Inak fakt mávaš riadne vysoké teploty. 🙂 Tiež ešte nemám ani príznaky tak neviem uvidím podľa rannej nálady :D...či v sobotu alebo v nedeľu testnem, ale ak teplota naberie klesajúcu tendenciu, tak budem testovať až vtedy ak nepríde MS.

niikee
4. dec 2020

@idaku no presne tak, uvidime co bude rano :D ..ale ja budem asi v nedelu rano testovat ak sa bude teplota drzat hore 🙂

evita2176
4. dec 2020

@shellynda
@majka_3
Jee to budeme aka trojka 🤣🤣 to by bola sranda ak by sme mali ovu v rovnaky den a aj tehu testy rovnake ciarkovane🤣🤣 ideme do boja zienky🍀🙏🤗🤗

mirus11
5. dec 2020

@zabka1987 no ja dnes takto,takže očakávam ms ako som aj hovorila,ty ako?ale som normálne 10dpo,čo u mňa je zázrak,že som ešte včera nedostala ms.takze ja sa teším aj tomuto

zabka1987
5. dec 2020

@mirus11 ešte nezufaj ešte môžeš ísť zajtra hore . To je len malý pokles . Ja takto

mirus11
5. dec 2020

@zabka1987 a tak ty môžeš zajtra testnut,držím palce,u teba je graf veľmi pekný,no u mňa určite už nie,lebo zajtra bude úplný pád teploty.ale nevadí,ďalší cyklus ďalšia nádej.test si neskúšala?

shellynda
5. dec 2020

@zabka1987 fúúúha😍, to by bolo, keby toto nebolo ono 😃🍀... Ešte ťa prsty nesvrbia 😅? Ja by som už nevydržala 🙈

zabka1987
5. dec 2020

@mirus11
@shellynda mám dva ale počkám na zajtra . Myslíte fakt ,že by tam niečo mohlo byť ? Podľa mňa je skoro ešte ,či 😄

mirus11
5. dec 2020

@zabka1987 podľa mňa to tam je určite.
@shellynda ty si ako ja,aj mňa už prsty svrbeli,ale samozrejme že test biely a dnes ešte aj tá teplota,to už boli jasné.a ty ako,ovulka si aj u teba dáva načas,ale ako sa hovorí,na dobre sa čaká.

0507
5. dec 2020

@zabka1987 paradny graf ☺

shellynda
5. dec 2020

@mirus11 no bodaj by si pravdu mala 😃, veru si dáva na čas, lebo už takto mávam po ovu a teraz testy furt negatívne 🤷‍♀️, ale v noci som mala totálne pichanie na pravej strane, že ani posadiť sa mi nedalo riadne, tak sa asi čosi deje, no uvidím dnes aký bude test

shellynda
5. dec 2020

@zabka1987 nóóó,mala by som ti napísať, že je to ešte skoro, ale mne už ukázal test aj na 9dpo, tak ja by som nevydržala už 😃, ale tak raňajší už nestíhaš dnes asi, tak by som to už nechala na ráno, alebo večer by som skúsila 🙈

patricjia
5. dec 2020

@shellynda @ereska ĎAKUJEM veľmi žienky, ale nakoniec nebolo potrebné robiť test, ráno prišli bolesti a s tým aj 1 DC Čo povedať, čisté zúfalstvo. Teraz v Januári to budú 3roky, čo sa snažíme a stále nič. Ja mám ten ,,hlien,, posledného pól roka vždy pár dní pred krámamy, neviem prečo, predtým sa mi to nestávalo... Bože daj mi silu. Tento mesiac totálne sklamanie, baby. Poviem pravdu, že už nevládzem ďalej 😥

evita2176
5. dec 2020

@shellynda ahoj no aj ja som dnes klesla tak uvidime ako natom bude test...vravim ze budeme spolu testovat 🤣🤣
@majka_3 ty si ako dnes natom?

shellynda
5. dec 2020

@evita2176 jasné že budeme😅, veď ja ťa pekne čakám 🤗

niikee
5. dec 2020

@idaku no co ako si dnes? 🙂 mne to opat kleslo tak isto ako pred troma dnami🤔 som zvedava ci to zas pojde hore zajtra, do slaka aj s grafmi :D ...

zabka1987
5. dec 2020

@mirus11
@shellynda
@0507 jooooj baby 😁 do rána ďaleko a teraz má už skutočne svrbia prsty no mám dva testy s do mesta kým sa dostanem fuuu možno koncom týždňa . Tu nemôžem kúpiť 😁 lekáreň má kamoška

idaku
5. dec 2020

@niikee drzim palec nech zajtra zas pekne stupne... ja stale ostavam cca na tej istej teplote. Dnes som spala dlhsie tak preto je trochu vyssia teplota ako vcera asi. Testnem zajtra. Mam doma len tie slabe Pepino testy tak uvidime. Budeme mat riadne dlhu sobotu :D

niikee
5. dec 2020

@idaku no ten tvoj vyzera super 🙂.. no ved ani nevrav, cely vikend bude dlhy :D

majka_3
5. dec 2020

@evita2176 noo ja neviem co si mam myslieť... Bola ovu, nebola? 🤦‍♀️

sekerka18
5. dec 2020

@majka_3 ja tiež neviem lebo mi skáču teploty hore dole... Síce vyznačilo ale či fakt. Ešte možno mi skáču teploty kvôli potratu pred mesiacom neviem no.

majka_3
5. dec 2020

@sekerka18 aj ja som mala novembri potrat... Tak uvidime co s toho vznikne...

gmm
5. dec 2020

@patricjia je mi moc ľúto.Poznám ten pocit,ale hlavu hore. My tiež už tri roky a nič. Ja si hovorím,že jedno už mám tak radšej nech je dopriate aspoň ženám čo nemajú detičky a moc si to želajú. Ten hlien žlty pred ms mávam aj ja, podľa mňa je to ok.

shellynda
5. dec 2020

@evita2176
@majka_3 tááák dievčatá, u mňa to už začína 😍
@majka_3 ty si ešte ovu nemala? Mne to príde ako že by už prebehla😃