Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@niikee Ten prvy pokles kľudne môže byť implantation dip 🍀 ! Keď ti to takto jeden deň kleslo a na druhý hneď stúplo 🙂...Mne dnes tiež kleslo, ale len o 0,02 takže dá sa povedať, že stále ostávam na tej istej teplote. Neviem čo čakať ukáže sa to až najbližšie dni. Rozmýšľam, že zajtra ráno testnem aj keď je to skoro. Ty kedy plánuješ testík? 🙂
@idaku takze teplota sa ti celkom udrzuju, to vyzera slubne 🤗 ..no na 3dpo je implantacny den troska nerealny pokial spravne viem, ale podla toho grafu co si nasla to vyzera velmi zaujimavo skoro taky isty ako mam ja, no az na tie teploty ze moje nikdy nejdu pod 37 😀🤷♀️...zajtra testujes? ja neviem este kedy, nemam ani priznaky momentalne ani nic tak mozno pockam este dva dni 🙂
@niikee hej hej teória hovorí, že cca 5 dní putuje a potom sa niekoľko dní uhniezďuje, to je pravda. Inak fakt mávaš riadne vysoké teploty. 🙂 Tiež ešte nemám ani príznaky tak neviem uvidím podľa rannej nálady :D...či v sobotu alebo v nedeľu testnem, ale ak teplota naberie klesajúcu tendenciu, tak budem testovať až vtedy ak nepríde MS.
@shellynda @ereska ĎAKUJEM veľmi žienky, ale nakoniec nebolo potrebné robiť test, ráno prišli bolesti a s tým aj 1 DC Čo povedať, čisté zúfalstvo. Teraz v Januári to budú 3roky, čo sa snažíme a stále nič. Ja mám ten ,,hlien,, posledného pól roka vždy pár dní pred krámamy, neviem prečo, predtým sa mi to nestávalo... Bože daj mi silu. Tento mesiac totálne sklamanie, baby. Poviem pravdu, že už nevládzem ďalej 😥

@shellynda jee supi tak to budeme potom testovat spolu kedze na mna cakas😀😀 no ja dnes este len 10dc cize este mam tak 3-4dni 😄😊. Ja este testy neskusam nakolko mam len 4 ovu testy a asi 30 tehu testov🤣🤣🤣