Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte 🙂 prosim vas musi vzdy teplota poklesnut pri ip? A je to tym padom v grafe viditelne? 🙂 alebo aj nemusi? 🙂
Dakujem vopred ;)
Ahojte kočky 🙋 zajtra nás čaká naše "prvé" IUI .. opäť po 3,5 roku...pevne verím, že bude úspešné ✊✊ držte palce 🙏
@milik45 nemusí klesnúť.. Nie je to pravidlo 😊
@milka1988
@anetata inofolic som brala od 1dc po ovuláciu dvakrát denne (ak som nezabudla) a podstatne mi skrátil folikulárnu fázu z 21 dní na 14 a aj ovu testy mi vychádzali pozitívne až keď som ho brala (na druhej strane toto nemusí byť unikátny recept pre všetky, čítala som tu aj príbehy, kedy ovuláciu oddialil). 3 dni po ovu som si dávala Progestanelle 200mg, na predpis od Dr. Najprv som ho vkladala, ale žiaden úspech tri mesiace, tak som ho ďalší mesiac začala jesť pred spaním, lebo vraj je ťažký na žalúdok... a už som ho vlastne brať neprestala 😊😊😊
@xxemma no ono to meranie ma svoje nepresnosti/odchylky, preto je dolezite sledovat priemer teplot v priebehu niekolkych dni, nie konkretny jedno-dvojdnovy pokles...tvoj priemer je 37,1 a kym sa ciara motka okolo 37,1 tak je to v poriadku, nie kazda zena ma v tehotenstve neustale rastuci typ grafu. Pokial nenastane strmy pad na teplotu blizko ovulacnej tak menstruacia nepride 🙂.....merias teraz prvy cyklus?
Tak žienky u mňa dnes total pád dolu,tak čakám že už hádam ms dorazí a ideme do posledného cyklu v tomto roku,ktorá sa pridá ešte ku mne?
Teda možno mini duch ale to nepokladám fakt za ducha .
@zabka1987 môže ti ukázať ešte neskôr,ja pokiaľ mám také nízke teploty aj po ovulke,tak pochybujem,že zostanem tehu.ale tento mesiac ma to ani neako nerozhadzalo,lebo som to tak vnútorne cítila,že nič s toho.ale už to a z tak ani neriešim,ako to bolo na začiatku,dnes som normálne 12dpo,čo u mňa ešte ani nebolo,tak ja sa teším aspom tomuto,že sa mi to trošku upravilo.
@zabka1987 aj ja tam vidim dve .ale uprimne minuly mesiac som mala podobne az do 5dna meskania a potom mi prisli.takze ja som si povedala kym nebudu silnejsie ani nebudem dufat a hladat duchov.ale pevne verim ze u teba je to tam

@shellynda mojko podľa teba už zajtra nemám brať ten Vitex?už ho mám vysadiť,aby mi už došla ms?už ma začína pobolievat podbruško.