Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aleskandra divné...už by veru aj mohlo ten 15. den označiť, ale tak asi zajtra keď bude 4. teplota okolo 37 tak mozno nabehne...🤔
@niikee mne by to robilo väčší stres, tým, že minulý mesiac som to zažila a nedopadlo to dobre. Každý týždeň ultrazvuk, každý druhý deň odber na hcg..najprv stúpala potom klesala...tak radšej v kľude budem domka, keď niesu problémy...Kedysi sa vraj najskôr mesiac po vynechaní MS chodilo...ja som teraz iba 2-3. deň po 🙂
@idaku toto isté som ja hovorila. Vo februári každý týždeň sono či to ide ako má. Nakoniec aj tak prestalo biť srdce. Teraz v októbri som si povedala , že nepôjdem až v 8-9 tt. Bohužiaľ som nestihla ani lebo som v 6tt začala krvácať. A zas každý deň do nemocnice na sono a odber krvi. Hrôza des toto
@sekerka18 Jo, poznám to veľmi dobre a preto sa tomu rada vyhnem ak to bude možné...no ak tam nieje pridružený problém, ktorý by to spôsoboval a bolo by možné ho liečiť, tak lekári aj tak sami hovoria, že nevedia spraviť viac ako skontrolovať stav a ostatné je už na prírode. Ak nastane krvácanie tak je samozrejme vždy treba dať to ihneď skontrolovať.
@idaku skúsila som len tak zo srandy nahodiť na zajtra teplotu nad 37 a nič 🙈 nerozumiem tomu. Akože nie, že by som kvôli tomu nemohla spávať, ale ma to prekvapilo, že stále nie je označená
Aj keď je pravda, že tie predovulacne teploty som mala také divoké oproti iným cyklom. Možno to bolo aj tým Letrozolom, čo som užívala..neviem 🤔
@aleskandra asi áno tým, že to asi porovnáva aj s minulými mesiacmi a sú tam vyššie teploty tak to asi nevie určiť...neviem popravde...ale lieky určite ovplyvnia teplotu, takisto aj stres, alkohol a pod.

@evita2176 ahoj, dnes som ešte ovu neskúšala a folik mal vcera 14mm
Tak super, aspoň ty máš uz potom 😉 uz len zasa čakať 😅