icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
15. dec 2020

@gmm jasne mozno.no uvidime ci budu krasne sviatky aj s tejto stranky pred 11rokmi boli vtedy sa dvojky narodili a teraz ak by bol test poxitivny vtedy by bolo radosti

ereska
15. dec 2020

@shellynda aj ja vidiiiim

abigaile
15. dec 2020

@majka_3 mávam velmi nepravidelné cykly, ale tentokrát boli tieto anovulaky 30 dnove....

majka_3
15. dec 2020

@abigaile
@mirus11
@pet888
@zabka1987
@katkaholiova
Dievčatá, teraz robený test... Vsetky foto su foto jedného testu ako schol. Co poviete.... 😅 Dobree ma naťahuje tento cyklus 🤭😅
Este kuuusok mu chýba, žeeee

mirus11
15. dec 2020

@majka_3 myslím že to bude ono,ja som mala minulý cyklus taký,že v deň pozitívneho ovu testu hneď večer prebehla ovulka,čo mi napovedali aj bolesti aj BT.takze u teba to môže byť tiež tak isto.tak dnes ešte tutu mutu s drahým ,držím 🤞

zabka1987
15. dec 2020

@majka_3 super ❤️ vidíš tak predsa takto neskoro bude .

majka_3
15. dec 2020

@zabka1987
@mirus11 myslíte fakt že to bude ovu? Ako bolesti nemám.. Este skusim jeden poobede.... Ale to vzdy mavam uz bledé vecer a poobede.. Takze necakam pozitívny....
Tomuto este chyba že?

mirus11
15. dec 2020

@majka_3 myslím že bude ovulka,ja mávam niekedy dosť silné bolesti a niekedy miernejšie,ale minulý mesiac som mala fakt silné bolesti,ale len v ten večer,čo prebehla ovulka.inak som žiadne bolesti nemala

janedoe
15. dec 2020

@shellynda ak mne sa tam nieco smuhatie 😊 Ale ved aj ja som mala len smuhu na 9DPO, ktora krasne tmavla. Len nech silnie.

ikonica
15. dec 2020

@kika123kika @zuzik5891 jeeej gratulujem a zelam hlavne zdravicko vasim rodinkam 🎉🎉🎉🎉🎉

sekerka18
Autor odpoveď zmazal
taily30
15. dec 2020

@zuzik5891 gratulujem Zuzka!!! Po tom vsetkom konecne poklad v naruci. Strasne som rada!

taily30
15. dec 2020

@kika123kika srdecne gratulujem

ereska
15. dec 2020

@shellynda už vidíš 😉

evita2176
15. dec 2020

@shellynda ahoj neskusala si test poobede??🤩 ja uz neviem dockat rana a tvojho testiky. Ono to tam budeeee verim tomu ✊✊🍀🍀🍀

pet888
15. dec 2020

@majka_3 este trosku mu chyba,ale uz to skoro bude😉

zuzik5891
15. dec 2020

@naty1987
@ikonica ďakujem krásne dievčatá ❤❤❤❤
@taily30 veru...tehotenstvo nebolo najľahšie a aj teraz mám absces na rane po sekcii...zajtra idem do nemocky aby to pozreli tak na mňa mysli...🙏🍀🙏🍀

naty1987
15. dec 2020

@zuzik5891 moja zlata daj vediet ako si dopadla hádam nic nebude bolieť

zuzik5891
15. dec 2020

@naty1987 ja som už v pôrodnici mala bolesti ale rana vyzerala krásne tak sme to pripisovali stehom...a potom dva dni čo som už bola doma to bol masaker...ani na wc...ani chodiť...ani ležať...proste každý pohyb ma bolel...môj mi na ranu pozrel a odfotil...trolinku bola začervenaná ale žiaden extrém...v kúpeľni som si vzala zrkadlo a podvihla bruško nech na to vidím a spustilo sa to...hnis sa mi začal doslova liať...bola som šokovaná ,ale veľmi rada že to ide vonku...tieto dva dni sa o to starám najlepšie ako viem a zajtra dám vedieť čo mi povedali v nemocke🙏🙏🍀🍀

kika123kika
16. dec 2020

Babusk velmi pekne dakujeme aj s malinkou a tatinom za gratulacie ❤️❤️❤️ Malinka ma silny hoasok ked treba ale je super ❤️🥰 uz sa nevieme dockat domov k ocinovi a ocino nas caka este viac 🥰🎀

katkaholiova
16. dec 2020

dnes mi teplota klesla neviete aky to moze mat dovod

shellynda
16. dec 2020

@gmm
@zabka1987
@ereska ďakujem babulky💗v negatíve aj ja čosi vidím, len aby sa to už ukázalo 🙏😍
@janedoe ďakujem moja💗uvidím či tá moja šmuha dnes zosilnie 😅🙏😘
@evita2176 ahojky zlatko😘, skúšala som samozrejme, lebo ja neviem vydržať 🙈😅, ale bol negatívny 😔... Teplota sa mi zatiaľ pekne drží, ale ešte skúsim test a uvidíme či tam bude aspoň 👻, ak nebude, porazí ma 🙈

shellynda
16. dec 2020

@anetata graf je super 😍a veru, dúfať treba stále, pokiaľ nepríde MS je šanca 🍀... A možno sa nám vykúknu naraz 🙏🤗

evita2176
16. dec 2020

@shellynda dobre ranko. No ako testik??🤩 co bude s darcekom na vianoce?? 😂 ci zas ostaneme pri ponozkach a trenclach?😂 lebo u mna to tak vyzera 😂😂😂 dufam ze mas pre mna lepsie spravy?? 🍀✊
@majka_3 ahoj no ako to s tebou vyzera?? Uz bola ovu?? Skusala si test? A teplota???

shellynda
16. dec 2020

@evita2176 myslela som si,že ma to tento rok minie a ušetrím 😅, ale ako to vidím, tak aby som sa už pomaličky zberala nakúpiť tie trencle a ponožky 😂😂😂... Test biely, tak buď ma to riadne naťahuje a ešte vykúkne, alebo zase nič 🤷‍♀️. A ty ako graf 🤗?

mirus11
16. dec 2020

@shellynda hod sem foto

mirus11
16. dec 2020

Žienky ja mam už trenky a ponožky kúpené asi mesiac,a ak to tak vychádza,že tento rok už noc s toho nebude.tak sa uvidí,čo prinesie nový rok😀

majka_3
16. dec 2020

@evita2176 ahoj, skúšala teraz lebo mam bolesti... Tak už som sa chcela nato vykašľať 😅
Co myslíš, uz je pozitívny 🤷‍♀️😊
A ty ako pokračuješ 😊

katkaholiova
16. dec 2020

@majka_3 podla mna je pozitivny.aj ked podpa teploty si uz mala byt po

majka_3
16. dec 2020

@katkaholiova ako myslíš ze som mala mat po