icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
16. dec 2020

@majka_3 no podla teploty si ju mala mat 3.12 tam je najnizsia

majka_3
16. dec 2020

@katkaholiova to skor zblbnute hormony po MA

katkaholiova
16. dec 2020

@majka_3 jaaj to moze byt

anetata
16. dec 2020

@shellynda aj ty mas graf paradny, tak uvidime ✊🏼✊🏼 Ja som dnes skusala test, ale zasa beloba. Graf stale vysoko, ale asi to bude tym progesteronom co uzivam... dnes uz ho vysadzam, kedze test biely. 😑

evita2176
16. dec 2020

@majka_3 ahoj no malilinko mu chyba.. ja som mala takyto a potom na druhy den bol meeega..takze dnes, zajtra pozajtra sexovaaat ako o zivot🤭🤭🤣🤣🤣✊✊✊✊✊✊

evita2176
16. dec 2020

@shellynda no nic moja na trenclach predsa nebudeme setrit 🤣🤣 no u mna tiez o nicom. Radsej budem sexovat ako pchat tam utrogestan aj tak teplotu nezvysuje a nic z neho okrem mokrej intimky🤣🤭 skus dat testik👀👀👀

mirus11
16. dec 2020

@majka_3 vôbec to tak nie je,že musí byť ovulka v deň najnižšej teploty,aj ja tak mávam teploty,a mam ovulaciu neskôr.kludne môže byť zajtra,že teplota pôjde hore

evita2176
16. dec 2020

@shellynda pozri . Idem nakupovat😃🤭🤭🤭

majka_3
16. dec 2020

@mirus11 ano myslím ze dnes je ten deň... A zajtra duuuuufam pojde hore 🙏 ved by sa patrilo na 27dc

majka_3
16. dec 2020

@evita2176 😊 ešte jeden skusim cez obed...

mirus11
16. dec 2020

@majka_3 no takto som mávala aj ja ovulku na 27 DC,ale už 2cylky po sebe som mala na 17-18dc,ale to mi doktor tak celkom fajn upravil.

majka_3
16. dec 2020

@mirus11 ja práveže mavam v celku pravidelnú 15-17dc tak snáď sa to vráti do normálu

tufik07
16. dec 2020

Ahojte kočky , mne dnes 5 deň meska MS a podľa teploty už príde čochvíľa

anetata
16. dec 2020

@evita2176 ahoj citala som, ze pises ze ti utrogestan nezvysuje teploty.. tiez si davam progesteron a tiez vkladam ale taketo vyssie teploty mam snad prvy krat 😮 a som bola v ton, ze je to kvoli tomu progesteronu... test mam 12dpo biely, ale teploty stale vysoke, vid hore ked som posielala shellynde 😛

evita2176
16. dec 2020

@anetata ahoj . No ja meram teplotu uz dlhsie s utrosom a aj bez a na mna teda velmi neucinkuje. Teda lepsie povedane asi vobec🤭🤣 asi som odolna ale mne teda teplotu nemeni. Neviem mozno ako na koho..
A z testika si nic nerob este je mozno skoro...mne ukazoval az okolo 10-11dpo a aj to som farbila,presvecovala,raz skoro zapalila ked som skusala ducha najst so zapalovacom🤣🤣😂😂😂
Z celej mesacnej fazy ma najviac bavi tato kedze to je ako sci-fi🤣🤣🤣😂😂😂👻👻👻
Asi to musime brat aj trosku sportovo...nam sa nedari uz 4 roky cize uz si pojdem pomaly novelovu cenu pytat za statocnost a vytrvalost 😂😂😂

anetata
16. dec 2020

@evita2176 tak tym zapalovacom si ma rozosmiala 🤣🤣🤣 no my sa snazime necele dva roky, a ja uz som teraz na nervy 😝 dnes zasa to sklamanie pri teste 😕 no ako vravis, uvidime za par dni cas ukaze.. ale tak po tom uz tuuuzim. Nech sa nam kazdej cim skor podariii. Vy ste to zatial neriesili v CAR?

deniss111
16. dec 2020

Ja hlasim 1DC, niekto naraz so mnou?🤷‍♀️

shellynda
16. dec 2020

Skúste teda pozrieť babulky, ale ja tam ničovaté nič nevidím 😔

shellynda
16. dec 2020

@evita2176 ty sa ešte nakupovať vôbec nechystaj moja, ty máš ešte véééla času😘...pekne je vidieť rozdiel pred ovu a po ovu teploty, tak to vôbec nie je stratené 🍀💗

bona69
16. dec 2020

@tufik07 nemusí, a testik si nerobila?

shellynda
16. dec 2020

@anetata krásny graf máš veru 😍a ani mne ako
@evita2176 nezvyšuje progesterón vôbec teplotu,mám to odskúšané. Silno dúfam, že sa nám tie //ukážu 🙏🍀

shellynda
16. dec 2020

@majka_3 možno zajtra ti už teplota vyskočí, ale hlavné je, že už sa to tam chystá😃, takže šup, šup na to🤗😘

tufik07
16. dec 2020

@bona69 pred 2 dňami a biely

anetata
16. dec 2020

@evita2176 @shellynda baby, a ked teraz vysadim uz progesteron a nahodou by sa predsalen ciarky objavili, nemoze to nejako uskodit? Alebo mam uzivat radsej nadalej a ms pride aj pri uzivani? 🤷🏻‍♀️

shellynda
16. dec 2020

@anetata ja napr. dostanem MS aj keď nevysadím, ale viem, že po 10dňoch užívania, ak nie sú // sa vysádzajú. Samozrejme by som ale až do príchodu MS stále pre istotu testovala a ak by bol aspoň 👻tak hneď treba nasadiť znova 😘

pet888
16. dec 2020

@katkaholiova to nie je automaticky,ze ked je najnizsia,musi byt ovulacia.Je to v obdobi najnizsich teplot,ale nemusi byt zakonite ta najnizsia.

varhuanna
16. dec 2020

@shellynda neviem prečo, ale mne sa tam niečo vidí..aj môj 👻bol tak zavčasu neviditeľný,nikto mi neveril že tam niečo vidím ..držím palceky nech sa vyfarbi

taily30
16. dec 2020

@zuzik5891 oh joj. No co povedali v nemocke? Ako sa mas?

evita2176
16. dec 2020

@anetata no to poznam to sklamanie ale nesmies to brat tak negativne. No riesili sme aj Car ale ja mam trosku problem s vajickami a len jeden vajickovod prechodny,cize moznost otehotniet len kazdy druhy mesiac 🙃 ale tak stale verim v zazrak 😅😅 z mojich 30 vajicok oplodnili 23 ,11 bolo dobrych, 7 sa vyvijalo a len jedno to dotiahlo do Blastocyty cize cakame na ukludnenie covidu a chceme si ist po zmrzlinku 😍

evita2176
16. dec 2020

@shellynda ahoj no rozdiel je vidiet vzdy ale tak teplota nestupa ako ked boli ciarky na teste. Ved u vidime ale rano chcem testiiiiiik🤩🤩🍀