icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
17. dec 2020

mne teplota velmi vysoko nechce oproti minulemu mesiacu

shellynda
17. dec 2020

Dobré ránko 😊,už je jasné, že by som sa mala zberať na tie trencle 😅, lebo pod stromček //nebudú 🙈... Test biely aj keď teplota sa ešte drží, ale aj tá trošku klesla,tak viem čo ma za 2-3dni čaká. Teraz budeme loviť tvojich 👻💗

evita2176
17. dec 2020

@shellynda ahoj moja. Krasne ranko sa praje. No tak pojdeme spolu na trencle 🤣🤣 ja mojmu grafu teda nedavam sancu.. neverim zeby tam nieco bolo🤣 ved teploty su na bode mrazu 😅🥶 a uz 3 den presne 36,69... tak toto som este nemala 😂😂😂

shellynda
17. dec 2020

@evita2176 júúúj, ty máš ešte čas, počkaj teplota vyskočí 😍... Silno dúfam, že u teba sa splní vianočný zázrak 🤗👶💗

katkaholiova
17. dec 2020

od rana citim pichanie v podbrusku

majka_3
17. dec 2020

Ou yees 😀😀😀😀 dočkala som saaa 🎊 🎉

abigaile
17. dec 2020

@majka_3 no vidiiiis😁😁😁 a teraz šup teplota hore😊

prskavka2223
17. dec 2020

@majka_3 uaaaaaaaau nadherne pozitivny ovu test 🙂, snad tento mesiac budu aj take kolajnice na tehu teste 🙂

evita2176
17. dec 2020

@shellynda no neviem moja asi bude valentinsky darcek 🤣🤣

mirus11
17. dec 2020

@majka_3 Super moja, vidíš síce neskôr,ale predsa.drzim palce nech to vyjde

mirus11
17. dec 2020

@majka_3 čo to más akú značku ovu testov?

majka_3
17. dec 2020

@mirus11 ďakujeemm 😊
Takéto som objednala...

mirus11
17. dec 2020

@majka_3 aha,takže nase,ja mám objednaných veľa z Číny,ale akosi sa im nechce prísť.adi mi tým chcú naznačiť,že sa mám nato vykašľať 😀

majka_3
17. dec 2020

@mirus11 noo aj ja mam s ciny ale take vadne ze ani mi ciarku neukáže 😅
Pojdem ho spraviť na porovnanie s týmto...

gmm
17. dec 2020

@katkaholiova ovu testy robíš?Nezdá sa mi žeby už ovu u teba prebehla

katkaholiova
17. dec 2020

@gmm vcera som spravila.ale bol slaby

katkaholiova
17. dec 2020

@katkaholiova bolesti som mala 12.12 a odvtedy nic

katkaholiova
17. dec 2020

@gmm bolesti som mala 12.12 odvtedy nic

katkaholiova
17. dec 2020

@gmm preco myslis

gmm
17. dec 2020

@katkaholiova tie poovulačne teploty sa mi zdajú nízke,také maš aj predovulačne

gmm
17. dec 2020
gmm
17. dec 2020

Ja graf takto,už mi aj vyznačili ovu...ale no neviem,každopádne sme sa netrafili vôbec 😂

katkaholiova
17. dec 2020

@gmm tento mesiac sa mi to zda cele divne aj my nechcela klesat len zrazu dole a potom hned hore ale nejde vyssie

anetata
17. dec 2020

@evita2176 joj, tak to vam drzim palce, nech vam to vyjde ✊🏼✊🏼 Snazim sa to nebrat tak vazne, ale vzdy este tesne po ovulacii som v pohode a potom tesne pred ms som z toho na nervy, ked zistim, ze zasa nic.. a tak je to dokola kazdy mesiac 😄 tiez chceme riesit car ale tym ze je situacia aka je, tak este cakame co sa to ukludni a pojdeme na vysetrenia. Uz si aj kazdy mesiac poviem, ze kaslem na BT ze ju uz ani merat nebudem, pripadne len do ovu, aby som vedela kedy a ci vobec prebehla, ale nakoniec meriam az dokonca 🙄 co sa tyka vitaminov, tak to uz druhy mesiac rezignujem, kedze sa mi nezda ze by mi v niecom pomahali, tak si hovorim, ze naco... dnes zasa teplota vysoko a test biely, tak cakam zajtra alebo pozajtra MS 😛

shellynda
Autor odpoveď zmazal
shellynda
17. dec 2020

@anetata sme na tom rovnako... Graf síce pekný, ale test biely, tak tiež už čakám MS a ide sa ďalej

majka_3
17. dec 2020

@mirus11 poslal s ciny a maju omnoho menej farbivá... Mozno ty budes mat viac šťastia a budes mat tie dobré 😊

shellynda
17. dec 2020

@evita2176 nóóó, môže byť 😉, ale ak by motyka vystrelila už v januári, tak by som sa nenahnevala vôbec, lebo to mám narodky😃🙏

evita2176
17. dec 2020

@shellynda nooo ved ani ja by som nebola proti😃😃 a tak uvidime co nas caka to nas neminie😉 budeme si aj tak nadalej verit ze to bude dobre😄

kakatulik
17. dec 2020

@majka_3 sú toto one step? Ja ich používam roky a bola som spokojná,ale teraz mi tiež prišli nejaké divné. Ledva vidno kontrolnú..🙄