icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
•
17. dec 2020

mne teplota velmi vysoko nechce oproti minulemu mesiacu

shellynda
•
17. dec 2020

Dobré ránko 😊,už je jasné, že by som sa mala zberať na tie trencle 😅, lebo pod stromček //nebudú 🙈... Test biely aj keď teplota sa ešte drží, ale aj tá trošku klesla,tak viem čo ma za 2-3dni čaká. Teraz budeme loviť tvojich 👻💗

evita2176
•
17. dec 2020

@shellynda ahoj moja. Krasne ranko sa praje. No tak pojdeme spolu na trencle 🤣🤣 ja mojmu grafu teda nedavam sancu.. neverim zeby tam nieco bolo🤣 ved teploty su na bode mrazu 😅🥶 a uz 3 den presne 36,69... tak toto som este nemala 😂😂😂

shellynda
•
17. dec 2020

@evita2176 júúúj, ty máš ešte čas, počkaj teplota vyskočí 😍... Silno dúfam, že u teba sa splní vianočný zázrak 🤗👶💗

katkaholiova
•
17. dec 2020

od rana citim pichanie v podbrusku

majka_3
•
17. dec 2020

Ou yees 😀😀😀😀 dočkala som saaa 🎊 🎉

abigaile
•
17. dec 2020

@majka_3 no vidiiiis😁😁😁 a teraz šup teplota hore😊

prskavka2223
•
17. dec 2020

@majka_3 uaaaaaaaau nadherne pozitivny ovu test 🙂, snad tento mesiac budu aj take kolajnice na tehu teste 🙂

evita2176
•
17. dec 2020

@shellynda no neviem moja asi bude valentinsky darcek 🤣🤣

mirus11
•
17. dec 2020

@majka_3 Super moja, vidíš síce neskôr,ale predsa.drzim palce nech to vyjde

mirus11
•
17. dec 2020

@majka_3 čo to más akú značku ovu testov?

majka_3
•
17. dec 2020

@mirus11 ďakujeemm 😊
Takéto som objednala...

mirus11
•
17. dec 2020

@majka_3 aha,takže nase,ja mám objednaných veľa z Číny,ale akosi sa im nechce prísť.adi mi tým chcú naznačiť,že sa mám nato vykašľať 😀

majka_3
•
17. dec 2020

@mirus11 noo aj ja mam s ciny ale take vadne ze ani mi ciarku neukáže 😅
Pojdem ho spraviť na porovnanie s týmto...

gmm
•
17. dec 2020

@katkaholiova ovu testy robíš?Nezdá sa mi žeby už ovu u teba prebehla

katkaholiova
•
17. dec 2020

@gmm vcera som spravila.ale bol slaby

katkaholiova
•
17. dec 2020

@katkaholiova bolesti som mala 12.12 a odvtedy nic

katkaholiova
•
17. dec 2020

@gmm bolesti som mala 12.12 odvtedy nic

katkaholiova
•
17. dec 2020

@gmm preco myslis

gmm
•
17. dec 2020

@katkaholiova tie poovulačne teploty sa mi zdajú nízke,také maš aj predovulačne

gmm
•
17. dec 2020
gmm
•
17. dec 2020

Ja graf takto,už mi aj vyznačili ovu...ale no neviem,každopádne sme sa netrafili vôbec 😂

katkaholiova
•
17. dec 2020

@gmm tento mesiac sa mi to zda cele divne aj my nechcela klesat len zrazu dole a potom hned hore ale nejde vyssie

anetata
•
17. dec 2020

@evita2176 joj, tak to vam drzim palce, nech vam to vyjde ✊🏼✊🏼 Snazim sa to nebrat tak vazne, ale vzdy este tesne po ovulacii som v pohode a potom tesne pred ms som z toho na nervy, ked zistim, ze zasa nic.. a tak je to dokola kazdy mesiac 😄 tiez chceme riesit car ale tym ze je situacia aka je, tak este cakame co sa to ukludni a pojdeme na vysetrenia. Uz si aj kazdy mesiac poviem, ze kaslem na BT ze ju uz ani merat nebudem, pripadne len do ovu, aby som vedela kedy a ci vobec prebehla, ale nakoniec meriam az dokonca 🙄 co sa tyka vitaminov, tak to uz druhy mesiac rezignujem, kedze sa mi nezda ze by mi v niecom pomahali, tak si hovorim, ze naco... dnes zasa teplota vysoko a test biely, tak cakam zajtra alebo pozajtra MS 😛

shellynda
•
Autor odpoveď zmazal
•
shellynda
•
17. dec 2020

@anetata sme na tom rovnako... Graf síce pekný, ale test biely, tak tiež už čakám MS a ide sa ďalej

majka_3
•
17. dec 2020

@mirus11 poslal s ciny a maju omnoho menej farbivá... Mozno ty budes mat viac šťastia a budes mat tie dobré 😊

shellynda
•
17. dec 2020

@evita2176 nóóó, môže byť 😉, ale ak by motyka vystrelila už v januári, tak by som sa nenahnevala vôbec, lebo to mám narodky😃🙏

evita2176
•
17. dec 2020

@shellynda nooo ved ani ja by som nebola proti😃😃 a tak uvidime co nas caka to nas neminie😉 budeme si aj tak nadalej verit ze to bude dobre😄

kakatulik
•
17. dec 2020

@majka_3 sú toto one step? Ja ich používam roky a bola som spokojná,ale teraz mi tiež prišli nejaké divné. Ledva vidno kontrolnú..🙄