icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
17. dec 2020

@anetata jej dakujem velmi pekne🥰 no veru korona nam vsetko prekazila az niekedy myslim ze Boh to nechce aby som bola maminkou 🤣🤣 tak testujeme a cakame az pokial nebude iste ze uz nic z toho✊✊🍀🍀🍀

mirus11
17. dec 2020

@kakatulik aj ja to isté

majka_3
17. dec 2020

@katkaholiova prikláňam sa k @gmm
Tiež to podla mna nevyzerá ze si po ovu. Aj ja som mala pokles na 14dc a vidis nebola to ovu... Skus robiť testy každý deň a uvidíš...
A bolesti tiež nic nezaručuju... 😊

majka_3
17. dec 2020

@kakatulik ano, one step... Nejak ich pokazili... Tiez som tie vždy používala...

majka_3
17. dec 2020
katkaholiova
17. dec 2020

@majka_3 dakujem pekne

majka_3
17. dec 2020

@katkaholiova aleee mozno najbližšie dni vystrelí hore... Verim ze ano... 🤞

katkaholiova
17. dec 2020

@majka_3 ja uz neviem comu mam verit

kakatulik
17. dec 2020

@majka_3 áno tieto.

abigaile
17. dec 2020

@majka_3
@kakatulik aj ja som si objednala čerstvú várku týchto. Mala som ten starší typ a mám pocit,že lepšie ukazoval......keď budú zle, tak čo idem robiť z 90 kusmi?😁😁😁

kakatulik
17. dec 2020

@abigaile hehe noooo. Ak by som použila miernu iróniu, tak by som povedala,že pri tvojich nekonečných cykloch minieš.🤐 Ja ich robím.

majka_3
17. dec 2020

@abigaile 😅😅😅😅 noo mam také uzasne aj tehotenské 😅 bola som tehotná a nevedela som o tom 😅 a tych mam cca 150ks 😅😅😅😅😅

rosegirl2013
17. dec 2020

@majka_3 ked je tak neskoro ovu, nevadi to? Posunie sa tym ms a teoreticky ma cas oplodnene vajicko uhniezdit sa?

majka_3
17. dec 2020

@rosegirl2013 ja mam vzdy lf dlhu 14-15 dni cize mi je podstate jedno kedy ovu nastane aj tak ms príde o 14-15dni.

mamelka
17. dec 2020

@katkaholiova tiež som 19DC....ja som robila aj ovu testy ...ale žiaľ som začala neskor merať BT 🙄

mirus11
17. dec 2020

@majka_3 pozri ja mám síce inú značku ale tiež z Číny,som zvedavá,kedy mi tieto ukážu,že sa blíži ovulka,keď ten vrchný ledva viet kontrolnú čiarku,nie to ešte druhu ciarku.

abigaile
17. dec 2020

@kakatulik no však preto som ich toľko nakúpila😁 ale tak verím,že už to nebudem zažívať...ako 10 týždňový cyklus je dosť ohubu 😁

abigaile
17. dec 2020

@majka_3 uf, tak to môžeš testovať o život 🤣 ja som bola doteraz menej aktívna v testovaní, ale už sa môžem aj 3x denne testovať 🤣🤣🤣

abigaile
17. dec 2020

@mirus11 tak ten horný by som brala,že je isto vadný. Ten spodný ešte ok, ale keď nevidno ani kontrolnú dobre, tak to nebude oka....

katkaholiova
17. dec 2020

@mamelka ja teplotu merian vyse druheho mesiaca.no uvidime co nam prinesie tento mesiac 😉

mamelka
17. dec 2020

@katkaholiova ja dufam ze pri tom zostanem...ale ten budík aj cez vik o 5tej ma nici🙄🤪😄

katkaholiova
17. dec 2020

@mamelka ty mas super teplotu.len pri ovu nejaka vysoka teplota
ja dufam ze my pomaly vyskoci

mirus11
17. dec 2020

@abigaile ja viem že to je vadny a pri Tom oba sú z Číny,ale každý od iného predávajúceho.ale ja to už beriem tak,že čo má byť to bude,či to ukáže alebo nie ovulacny test,uz nebuď utekať kupovať zasa druhé.uz budem testovať s tým,čo mám.

mirus11
17. dec 2020

@mamelka moja zlata aj mne prídu tie tvoje teploty akési vysoké NATO,že byala byť ovulka.ty si o ulky už nemala?a testy ti môžu tmavnut aj s toho,že si už možno tehune prídu tieto teploty dosť vysoké.my niektoré takéto vysoké teploty nemáme ani po ovulke.😀

mirus11
17. dec 2020

@mamelka inak aj ja meriame každý den o 5h,a môžem ti povedať,že si NATO zvykneš.mna veľa krát zobudí aj muž,že mám čas na meranie 😀

mamelka
17. dec 2020

@katkaholiova
@mirus11 uz som robila aj teho test (nudila som sa..😂) ale robila som ho asi v den ovu a negatívny 😉... určite nie som teho...ci to nespôsobil aj zápal...mala som zo soboty na nedeľu krv v moci...celu noc som nespala...a v pondelok som bola u zenskeho,spravil akurát tak z urinu test mala som leukocyty2 a zápal sam prešiel... nemam ziadne tazkosti ...

mamelka
17. dec 2020

@mirus11 zlatý.. moj spi ako drevo...ani nevie ze idem z postele(po merani ked vstavam kvoli praci)...

tufik07
17. dec 2020

Hlásim 1DC, po 6 dňoch meškania MS čo ja nikdy nemam prišla.. takže idem aj ja na trencle

zuzik5891
17. dec 2020

@taily30 spravili mi preplach peroxidom a betadinom...zaujímavé je že mňa bolí tá strana rezu ktorá nehnisá...keby som aspoň tak vedela kedy sa to zlepší...

ereska
18. dec 2020

@mamelka to vstavanie je len príprava na to co príde 😉❤️