Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova prikláňam sa k @gmm
Tiež to podla mna nevyzerá ze si po ovu. Aj ja som mala pokles na 14dc a vidis nebola to ovu... Skus robiť testy každý deň a uvidíš...
A bolesti tiež nic nezaručuju... 😊
@majka_3 ked je tak neskoro ovu, nevadi to? Posunie sa tym ms a teoreticky ma cas oplodnene vajicko uhniezdit sa?
@rosegirl2013 ja mam vzdy lf dlhu 14-15 dni cize mi je podstate jedno kedy ovu nastane aj tak ms príde o 14-15dni.
@katkaholiova tiež som 19DC....ja som robila aj ovu testy ...ale žiaľ som začala neskor merať BT 🙄
@mamelka ja teplotu merian vyse druheho mesiaca.no uvidime co nam prinesie tento mesiac 😉
@katkaholiova ja dufam ze pri tom zostanem...ale ten budík aj cez vik o 5tej ma nici🙄🤪😄
@mamelka ty mas super teplotu.len pri ovu nejaka vysoka teplota
ja dufam ze my pomaly vyskoci
@katkaholiova
@mirus11 uz som robila aj teho test (nudila som sa..😂) ale robila som ho asi v den ovu a negatívny 😉... určite nie som teho...ci to nespôsobil aj zápal...mala som zo soboty na nedeľu krv v moci...celu noc som nespala...a v pondelok som bola u zenskeho,spravil akurát tak z urinu test mala som leukocyty2 a zápal sam prešiel... nemam ziadne tazkosti ...
Hlásim 1DC, po 6 dňoch meškania MS čo ja nikdy nemam prišla.. takže idem aj ja na trencle

@anetata jej dakujem velmi pekne🥰 no veru korona nam vsetko prekazila az niekedy myslim ze Boh to nechce aby som bola maminkou 🤣🤣 tak testujeme a cakame az pokial nebude iste ze uz nic z toho✊✊🍀🍀🍀