Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@gmm neboj este to vyskočí
@katkaholiova tak to uz su velke deťúrence naša Melánka mala teraz 11r v piatok .... Amálka ma 8r... dievčatá sú už veľké...ale chceli by ešte súrodenca že najlepšie 2chlapcov aby sa nehádali 🤣
@katkaholiova bodaj by...konečne by to bolo vyvážené haha...ale manželovi je to jedno...ale keď daco som povedala ze dievča tak povedal ,,vy ma chcete zničiť,,😂😂😂 ale on zo srandy ...ze by chcel aj mali Máriu
@majka_3 zlate...mne Melanka povedala v pondelok ,,ja chcem na narodeniny brata alebo sestru,, a ja ze ano kuknem daco vo výpredaji keďže od stredy mame obchody zatvorene 🤣😂 hovorim tak ľahko povedať ach...a mame tak obrovsky dom na SK ze tam by sa ešte dve dietky zmestili...co bude bude...ked nebude tak uz asi len na vnucata pockat😏 moja mamina v 40tke porodila a mame 17r fešáka...je to krásne..takto by sa nasi len nudili a je to super mat súrodencov..ja mam 4 a nemenila by som
@mamelka mna pobolieva 3dni a to mam len cca 9dni po a ms by mamo prist bud 27.12 alebo az 31.12 tak to nic nemusi znamenat aj ty mas este dkoro tyzden do ms
@katkaholiova no to,ze mam väčšinou presne tento pocit na zvracanie,bolest....uvidíme ...ale mam ten vnútorný pocit,ze to neklaplo...a možno su to len nervy lebo som riešila teraz doobeda 3h robotu
@mamelka
@majka_3
@katkaholiova
zajtra idem do centra na krv...všetko bude dobré, verím tomu 🍀🍀💝🙏
A už mi dali termín aj na prvé sono - 5.1 , snáď sa ho dočkám 🥰
@niikee Ahoj, minulú stredu som musela utekať na gyn, lebo som zakrvácala takou poločerstvou krvou. To som bola 5+1. Videla som vtedy bublinku iba...gestačný vak so žĺtkom, ale aspoň že bola na správnom mieste, tak som vďačná, že mimomaternicové nehrozí...Zobrali mi krv hneď a potom aj v piatok, tak hcg stúpa celkom dobre. Takže odvtedy ležím, beriem duphaston a dúfam že sa nám nezopakuje MA. 🤐. Najbližší termín mám až 12.1. ...ak sa tam dopracujeme tak to bude ukončený 9tt😬
@idaku juj moja tak to ti drzim uplne vsetky palceky 🍀 nech je vsetko ok🤗🍀...a to len 9tt? boze dako pomaly mi ide cas som myslela ze uz viac....ja som bola u gyn minuly tyzden a potvrdila mi ze nieco sa dialo ale bohuzial...a uz som zas 1dpo dnes tak som zvedava ze ako to dopadne tento krat ale nerobim si z toho daku tazku hlavu uz..co ma prist, tak pride 🙂

@ereska ešte ze som minula vsetky ovulačne testy 😅 určite by som dnes este spekulovala 😀 ja sa len bojim ze či sa udrzi ho, nie že zajtra ma caka sklamanie 😒