Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova budes robiť test? Ja asi az najskor v nedelu som sa sekla ale MS mam dostať v pondelok tak skúsim test v nedelu ....
@katkaholiova ja mam tiež doma len testy citlivost 25...tak možno fskt az po meškani spravim...vcera som ešte tak plánovala ze cez vik spravim ale to nema fakt zmysel asi.. a kuknem aj podla bt
@mamelka ja mam 10 objednala som si cez net viac baleni takze mam dost.ale pri tej teplote sa bojim robit ci to ma vyznam
@katkaholiova kati a ty meriaš prvý cyklus? A klasickým digit. Teplomerom, však?
Ak si vôbec mala ovulku, tak máš veľmi malý rozdiel teplôt medzi grafom pred ovuláciou a po ovulácii. Môže to byť skreslené ten tým teplomerom, alebo môžeš mať nedostatok progesterónu po ovulacii.
Fakt si skús ísť do dmky kúpiť ten bazalny teplomer. Stojí tuším 10€. Ja som robila pokus medzi digit. A bazalnym a riadne rozdielne výsledky mi ukazoval, že som nevedela,kedy som vôbec mala ovulku pri digitalnom.
@katkaholiova súhlasím s @abigaile, treba merať bazalnym, lebo takto je to len mätúce.. Píšeš, že nemáte dmku.. Myslím, že sa dá objednať aj z netu alebo pri najbližšej návšteve väčšieho mesta si ho kúp (dm je takmer v každom meste) , inak ozaj nebudeš vedieť na com si a zbytočne sa s tým "stresujes". 😊
@abigaile a ty ako? Ovulka prebehla? 🙂
Ja stále čakám.. Uz som 22dc. 🙈 Plánujem skúsiť inofolic budúci cyklus.. Mate niekto skúsenosti?
tak baby...volali mi z centra ohľadom výsledkov z krvi...je mierne pozitívna 😐
Bud.pondelok mám ísť znova na odber
Nemám z toho dobrý pocit 😔
@michaelka_ u nas som musela vcera objednsg dnes prislo cena 43eur.vela ale riskla som ak nepomoze tak kaslem na to ked miniem
@mirus11 ďakujem 🙏🙏💖 čo má byť, to bude
Robila som v piatok a včera - takmer žiadny rozdiel medzi nimi :(
Dnes som kúpila ďalšie, aj keď inú značku, lebo také aké som mala nemali....tak uvidíme, či sa to zlepší 😊 a stmavne
@rosalie1411 no dnes som 29 deň, bolesti už nemám, ale teplota mi klesla 🤣 verím,že zajtra vyletí už hore, lebo ovulka keď, tak bola hádam včera alebo predvčerom.....

Tak mne BT nevyskocila...len o .02° ... keby som tehotná tak by teplota uz bola vyššia,ze? Môžem čakať ms