icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
21. dec 2020

@ereska ešte ze som minula vsetky ovulačne testy 😅 určite by som dnes este spekulovala 😀 ja sa len bojim ze či sa udrzi ho, nie že zajtra ma caka sklamanie 😒

mamelka
21. dec 2020

@gmm neboj este to vyskočí
@katkaholiova tak to uz su velke deťúrence naša Melánka mala teraz 11r v piatok .... Amálka ma 8r... dievčatá sú už veľké...ale chceli by ešte súrodenca že najlepšie 2chlapcov aby sa nehádali 🤣

katkaholiova
21. dec 2020

@mamelka tak sup sup rovno dvaja chalani

ereska
21. dec 2020

@majka_3 udrziiiiiiiiiiiiiiiii

majka_3
Autor odpoveď zmazal
mamelka
21. dec 2020

@katkaholiova bodaj by...konečne by to bolo vyvážené haha...ale manželovi je to jedno...ale keď daco som povedala ze dievča tak povedal ,,vy ma chcete zničiť,,😂😂😂 ale on zo srandy ...ze by chcel aj mali Máriu

mamelka
21. dec 2020

@majka_3 zlate...mne Melanka povedala v pondelok ,,ja chcem na narodeniny brata alebo sestru,, a ja ze ano kuknem daco vo výpredaji keďže od stredy mame obchody zatvorene 🤣😂 hovorim tak ľahko povedať ach...a mame tak obrovsky dom na SK ze tam by sa ešte dve dietky zmestili...co bude bude...ked nebude tak uz asi len na vnucata pockat😏 moja mamina v 40tke porodila a mame 17r fešáka...je to krásne..takto by sa nasi len nudili a je to super mat súrodencov..ja mam 4 a nemenila by som

mamelka
21. dec 2020

No ale zacina podbruško bolieť ako na MS takže ja zase nič...ach jaj

majka_3
21. dec 2020

@mamelka a kolko mas rokov? Neboj dočká sa, vyzeráš mlado.. Myslím ze casu na tretie, štvrté mas 😀😉 koľko si dpo? Test si neskúšala?

katkaholiova
21. dec 2020

@mamelka drzim palce

katkaholiova
21. dec 2020

@mamelka mna pobolieva 3dni a to mam len cca 9dni po a ms by mamo prist bud 27.12 alebo az 31.12 tak to nic nemusi znamenat aj ty mas este dkoro tyzden do ms

mamelka
21. dec 2020

@majka_3 mam 32😊 a dakujem

mamelka
21. dec 2020

@katkaholiova no to,ze mam väčšinou presne tento pocit na zvracanie,bolest....uvidíme ...ale mam ten vnútorný pocit,ze to neklaplo...a možno su to len nervy lebo som riešila teraz doobeda 3h robotu

katkaholiova
21. dec 2020

@mamelka treba trosku pozitivne

mirus11
21. dec 2020

@mamelka jej ako ja.

mamelka
21. dec 2020

@mirus11 88rocnik? 🙂

mamelka
21. dec 2020

@katkaholiova ved si pockam 🙂 hlavne aj ako teplota ci klesne ci stupne ...

aleskandra
21. dec 2020

@mamelka
@majka_3
@katkaholiova
zajtra idem do centra na krv...všetko bude dobré, verím tomu 🍀🍀💝🙏
A už mi dali termín aj na prvé sono - 5.1 , snáď sa ho dočkám 🥰

mamelka
21. dec 2020

@aleskandra bude všetko urcite v poriadku...daj vedieť ako si dopadla

majka_3
21. dec 2020

@aleskandra velmi držím palce 😊 ♥️🍀

niikee
21. dec 2020

@idaku ahoj, no co ako sa mas? je vsetko zatial vporiadku? k doktorovi kedy zbehnes? 🙂

mirus11
21. dec 2020

@mamelka ano

abigaile
21. dec 2020

@majka_3 no dnes som merala,ale zatiaľ je približne rovnaká ako predošlý deň...uvidíme ďalšie dni 😁

idaku
21. dec 2020

@niikee Ahoj, minulú stredu som musela utekať na gyn, lebo som zakrvácala takou poločerstvou krvou. To som bola 5+1. Videla som vtedy bublinku iba...gestačný vak so žĺtkom, ale aspoň že bola na správnom mieste, tak som vďačná, že mimomaternicové nehrozí...Zobrali mi krv hneď a potom aj v piatok, tak hcg stúpa celkom dobre. Takže odvtedy ležím, beriem duphaston a dúfam že sa nám nezopakuje MA. 🤐. Najbližší termín mám až 12.1. ...ak sa tam dopracujeme tak to bude ukončený 9tt😬

majka_3
21. dec 2020

@idaku moc ti držím palce🙏🍀♥️ Verim že bude dobre...

mamelka
21. dec 2020

@idaku drzim silno palce aby bolo všetko v poriadku 🥰🍀

idaku
21. dec 2020

@majka_3
@mamelka
Ďakujem 😘 ❤

evita2176
21. dec 2020

Zienky chcela tu niektora Utrogestan?? Ja mam nanho alergiu..

niikee
21. dec 2020

@idaku juj moja tak to ti drzim uplne vsetky palceky 🍀 nech je vsetko ok🤗🍀...a to len 9tt? boze dako pomaly mi ide cas som myslela ze uz viac....ja som bola u gyn minuly tyzden a potvrdila mi ze nieco sa dialo ale bohuzial...a uz som zas 1dpo dnes tak som zvedava ze ako to dopadne tento krat ale nerobim si z toho daku tazku hlavu uz..co ma prist, tak pride 🙂

idaku
21. dec 2020

@niikee Držím palce! 🍀 ...príde to v ten najsprávnejší čas, tak som zvedavá či bude dúšik už na Silvestra 😉 🍀....🤗ďakujem, dúfam, že to bude ok...a ten čas veru, ani nevrav šialene pomaly to ide :D ...zajtra konečne 6+0 počítam každý deň...🙈