Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 ahoj, ja som inofolic skusala, brala som ho asi 3mesiace a teda nepomohol. Potom som 2mesiace uzivala cisty inositol z myproteinu a taktiez nic. Teraz nam dva mesiace bez vitaminov, ale zrejme nasadim naspat listovu s tym inositolom, uz ked to mam kupene. Inak ak rozmyslas nad inofolikom, tak som ho videla v zlave na stranke lekarni dr.max.
@anetata jeej, ďakujem aj za info o zľave 😊 váham ci ho kúpiť.. Mala som taký plán, že až keď nevyjde tento cyklus 😊
@mirus11 tvoja ovulka asi tiež čaká na vianoce 😁😁 moja tiež. Ovu test nič moc a teploty nízko.. O tomto čase som už bežne po ovulke a teraz nič.. Tak som zvedavá co nam tieto Vianoce prinesú 😊
@mamelka ja ti neviem.. Tvoj graf je taky zvláštny.. Ja som skôr toho názoru, že to neprebehlo všetko ôk, ale bohvie.. Každé telo je iné.. Tak už asi len treba počkať na MS a uvidíš čo prinesie ďalší cyklus.. 🍀
@rosalie1411 mala som aj zápal tento mesiac..tak asi fakt len počkať...ľutujem ze som nezačala uz skor s BT (oktober) ...človek by vedel aspoň ci mam ovu
@rosalie1411 tak budeme spolucakatelky,som nato aj ja zvedavá,čo nám nadelia Vianoce.aspom nie som sama,čo čaká ovulku 😀
@majka_3 mmnt pisem zle..v piatok som mala pozitívny ovulacny test a krv v moci som mala v nedeľu rano o jednej...to som zo soboty na nedeľu mala...teraz ma napadlo ze este v nedelu sme isli dievcata do Garmisch fotiť a ja som mala celu cestu vyhrievanie sedadla lebo ma aj kríze boleli
Wau baby ,všetky to tu mate zaujimave riadne teda tento mesiac . Ja nemeriam, nesledujem a ani sa mesnažíme, no skupinku rada sledujem . Ja som si dalla ale pauzu s týmto na daky čas
@mamelka ani mne to nepríde ako kanálik.. Je z ranného moču?
Máš to teda ozaj zaujímavé. Držím palce, aby zosilnela. Ráno určite urob testik 😊

@idaku haha ty si pripad, nepocitaj tie dni a prejde ti to ako voda 🙂hlavne nech ste vporiadku🍀...no ano uvidime co bude na silvestra ale tusim ze zase nic 😁zvedava som