icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 a potom vysadis a zas dalsi cyklus tak berieš? Môžem sa opýtať koľko to uz tak berieš? Dnes som citala o NU a ze je tam pri dlhodobom bráni riziko rakoviny prsnika

ereska
29. dec 2020

@katkaholiova kolky si dpo?

mirus11
29. dec 2020

@mamelka ja to takto beriem druhý cyklus,možno ešte jeden vyskúšam,a potom už nechávam všetko tak,je to dosť na psychiku,to meranie,sledovanie sa neustále,ale dám tu ešte šancu jeden cyklus a potom už nechávam na prírodu.

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 chápem...ja tiež ešte tento cyklus budem merať a necham to potom na toho dr

katkaholiova
29. dec 2020

@ereska 16dni

katkaholiova
29. dec 2020

tento bol rano robeny ale rozobrala som inak nebolo vidiet a aj tu slabo v negative iba. som s toho jelen

mirus11
29. dec 2020

@mamelka no ja to už riešiť nebudem ani s lekárom,ja to beriem tak,že čo má byť to bude.iz ak tento cyklus to tak beriem,veď načo sa stále upynat len na to,kedy bude ovulka,aká bude teplota.toto nie pre mňa úplne ideálne,ale strašne deprimujúce.mozno to tento cyklus toľko nevnímam,lebo mám veľa roboty(pečenie,aj teraz na štvrto mám tortičku)tak nie je veľa času na to myslieť.na Vianoce som robila cca 430ks zákuskov plus kartóny suchého pečiva,a to som ani nerátala,tak fakt nebol čas na to myslieť.a popri Tom práca a 2skolopovinne deti,muž kamionista,takže som to zvládla všetko sama.ale to nie je sťažovanie,len som rada,že som mala toľko práce a aspom som sa neupinala len naetanoe a sledovanie ovulky.twnto cyklusi išiel veľmi rýchlo.

katkaholiova
29. dec 2020

@evita2176 vidis na negative nieco ci len mne sibe

mirus11
29. dec 2020

@katkaholiova mojko uvidia čo prinesú ďalšie dni,nechcem ti zbytočne dávať nádeje,ale aj mne sa niečo vidí má Tom negatívne,ale neviem či je to ešte hodnoverné,keďže je to test od rána a už je pravdepodobne uschnuty.

katkaholiova
29. dec 2020

@mirus11 fotene to bolo rano len som nemala sily to doteraz riesit.ja po dnesku ani neviem ci chcem aby to bolo pozitivne

mamelka
29. dec 2020

@mirus11 chápem. Ja presne som taka ked nemám dovolenku.pondelok mam voľno tak riešim terminy s dievčatami domácnosť atd a od utorka do piatka zacina vstavanie o 5tej pridem o 19tej v štvrtok aj o 20tej piatky o 14tej a zas domácnosť deti atd...a fakt to ubehne ale ako som teraz doma mam pocit, ze niekto pretaca cas naspäť ... v praci to zbehne rychlo...zas som rada,ze teraz som mala voľno ked sa stalo toto...

mamelka
29. dec 2020

@katkaholiova ja napr zial ani na jednom nic nevidim😓

zabka1987
29. dec 2020

@katkaholiova bola by už silnejšia Katka ale pravdu ti napisem ,ak si chorá s teplotami radsej nech tam nie je . Mam zial skúsenosť

katkaholiova
29. dec 2020

@zabka1987 telo chvalabohu bojuje same zajtra uz idem do roboty zvladla som to vypotit ale radsej nech nie ☹️

katkaholiova
29. dec 2020

@mamelka sama neviem co by bolo teraz lepsie

mamelka
29. dec 2020

@katkaholiova samozrejme,ze každá v tvojej situácii by su priala // ja urcite ano....ale podla mna keby si teho tak by si mala uz pekne // ... kedy mas dostat MS?

katkaholiova
29. dec 2020

@mamelka 31.12 mam dostat

mamelka
29. dec 2020

@katkaholiova to,ze včera ti pekne ukázalo....podla ma dnes by bola silnejšia.... uvidíš ako ti bude zajtra a ako aj BT bude

katkaholiova
29. dec 2020

@mamelka uz teraz len cakat podla ci pride ci nie a ci bude meskat

mamelka
29. dec 2020

@katkaholiova hlavne aby si bola fit ...

katkaholiova
29. dec 2020

@mamelka dakujem uz zajtra pojdem do roboty mala by som to zvladnut

evita2176
29. dec 2020

@katkaholiova no vidim tam nieco ale myslim ze to je slabsie od vcerajsku. Uvidime zajtra drzim palce 🙏🙏

ereska
30. dec 2020

@katkaholiova to máš nejakú dlhú lf keď už teraz 16 a máš dostať až 31.12.
Všetkým vám to moc prajem bambulky ci už svoje alebo adoptovane je to to najkrajšie čo sa môže v živote stat

katkaholiova
30. dec 2020

hlasim 1dc ☹️

123alena123
Autor odpoveď zmazal
mamelka
30. dec 2020

@123alena123 tieto podla mna ukazujú spravne...gratulujem a drzim palce....

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova to ma mrzi ... 1DC je ťažký,ale zajtra bude lepšie ...

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka berem to po vcerajsku celkom fajn.

mamelka
30. dec 2020

@katkaholiova nech ti to dnes v práci rychlo prejde ...😉

katkaholiova
30. dec 2020

@mamelka dakujem aj ked to bude zaujimave krize seknute alebo nieco podobne a este k tomu ms