icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
31. dec 2020

@rosalie1411
@sekerka18 ďakujem vám krásne...január zacina // slm zvedavá ktorá bude ta šťastná

evita2176
1. jan 2021

@mamelka dufam ze vsetky🙏🙏😇🙂

sekerka18
1. jan 2021

@mamelka nooo som aj ja zvedavá. Ja dnes takto aj keď neviem či to môžem brať keďže som merala o deviatej až. Ale keď áno tak včera bola ovulka 😊🍀

sonka_miro
1. jan 2021

@mirus11 odporucam spravit odber krvi na zrazanlivost. Tiez som 2x prisla o babenko a nakoniec sa zistilo ze je problem zo zrazanlivostou a musela som si cele tehu pichat inekcie.

sekerka18
1. jan 2021

@sonka_miro bože toho sa bojím. Tiež som po dvoch potratoch a v utorok idem na hematologiu po výsledky. Neznášam ihly a fakt si neviem predstaviť si pichať každý deň niečo.

butterfly333
Autor odpoveď zmazal
mamelka
1. jan 2021

@evita2176
@sekerka18 dievata držím palce.. ja dnes už nemám MS tak fajne ale začnem zajtra merať.vcera som si dala aj šampanské a isla som spat 1:30a o 5tej merať by bola blbosť

sekerka18
1. jan 2021

@mamelka ďakujem uvidíme no či ztoho bude dačo. A hej presne aj ja som si dala poldeci o pomoci tak neviem či ta teplota sedí. Uvidíme ďalšie dni

mamelka
1. jan 2021

@sekerka18 zajtra sa tesim na meranie 😂zas moje vstavanie o 5tej juhu

rebeccasara
1. jan 2021

@sekerka18 držím moc palce, aby sa to zopakovalo, to by bolo pekné 🥳🍀, že by sa podarilo znova tak😉... Ja som tiež merala teplotu neskôr ako obyčajne a aj spať sme išli okolo tretej, tak myslím, že bolo aj zbytočné merať. Uvidíme zajtra, ale myslím, že ovu ale bola 😀

rebeccasara
1. jan 2021

@mirus11 verím, že sa nám všetkým podarí mať tento nový rok úspešný 🙏🍀🤰

mirus11
1. jan 2021

@rebeccasara ďakujem,aj ja v to verím,ale zasa neberiem to tak drasticky,ja to beriem tak,že čo má byť to bude.

luckynko44
1. jan 2021

23dc 8mi den uzivania duphastonu,uzivam od 16dc...lovim ducha alebo je to kanalik..nechce sa mi verit...okrem ineho dnes mam pichat prvu injekciu, znervoznuje ma to 🙈

rebeccasara
1. jan 2021

@luckynko44 no mne sa tam niečo marí 😀, tak len nech to silnie🍀

mirus11
1. jan 2021

@luckynko44 mojko mne sa to ako kanálik nezdá.tieto testy neduchuju len tak.takze verím,že tam niečo je a pevne držím 🤞 aby to pekne silnelo.a graf máš aký?

luckynko44
1. jan 2021

@rebeccasara
@mirus11 pride mi to neuveritelne...ak som mala ovu 15dc som 8 dpo...spat som isla o 1nej merala o 9tej vypila nejake bublinky a vysledok 37,31...no bezne meriam o 6tej 🙈 ...ak si to robi zo mna srandu tak vam poviem ze teda riadnu!

rebeccasara
1. jan 2021

@luckynko44 mne to ako sranda nepríde 😉.Aký máš graf, možno mohla byť ovu aj skôr 😊.To by bol krásny začiatok roka🤩

mirus11
1. jan 2021

@luckynko44 určite to sranda nie je,ale pravda.

luckynko44
1. jan 2021

@rebeccasara
@mirus11 no ako krajsi by som si ho nevedela ani predstavit,len sa bojim ze ma taha za nos..a ta injekcia vecer pfu no nvm

zabka1987
1. jan 2021

@luckynko44 toto nie je kanalik . Držím prsty

luckynko44
1. jan 2021

@zabka1987 😊 si mila,dakujem..teraz sa len modlit ak tam ten mimisek skutocne je,aby mu diphereline neublizil nejako

zabka1987
1. jan 2021

@luckynko44 koli čomu sa to picha ?

mamelka
1. jan 2021

@luckynko44 mne to tiez nepride ako kanalik ...nech všetko dobre dopadne..drzim palce

rosalie1411
1. jan 2021

@luckynko44 ani mne to nepríde ako kanálik. Zavolaj si do CAR na tu hotlinku, či si to môžeš pichnúť aj keby si tehu.. Držím palce 😊😊

mirus11
1. jan 2021

@zabka1987 a ty ako pokračujes?

mirus11
1. jan 2021

@luckynko44 mojko toto som našla o Tom lieku,čo si máš pychnut
Upozornenia a opatrenia

Predtým, ako začnete používať Diphereline 0,1 mg, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika. Pred začiatkom liečby s Diphereline 0,1 mg musí u vás lekár vylúčiť tehotenstvo.

zabka1987
1. jan 2021

@mirus11 ahoj ja nepokracujem ,mam pauzu . Teplotu nemeriam vobec v podstate dávame si pozor ,teda vcera zabudol na to muz no aj tak nič urcite ked od feb do novembra nic ,co sme si pozor nedávali vobec .

luckynko44
1. jan 2021

@mirus11 🙄 no ja nvm co robit...ak je to falosne a ja presvihnem dalsiu stimulku tak si vytrham vlasy...nebola som na toto upozornena tak ani neviem ako dalej..spravim mozno jeden pred pichanim..a rano este jeden ...🙏 hlavne nech je vsetko v poriadku..mudrejsia budem vecer

eduvalia
1. jan 2021

@luckynko44 prosim prosim 🙏🙏🙏 nech je to to, co si myslim. Tfuj tfuj. Drzim silno palceky.

luckynko44
1. jan 2021

@eduvalia 🙏😚❤