Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 odporucam spravit odber krvi na zrazanlivost. Tiez som 2x prisla o babenko a nakoniec sa zistilo ze je problem zo zrazanlivostou a musela som si cele tehu pichat inekcie.
@sonka_miro bože toho sa bojím. Tiež som po dvoch potratoch a v utorok idem na hematologiu po výsledky. Neznášam ihly a fakt si neviem predstaviť si pichať každý deň niečo.
@sekerka18 držím moc palce, aby sa to zopakovalo, to by bolo pekné 🥳🍀, že by sa podarilo znova tak😉... Ja som tiež merala teplotu neskôr ako obyčajne a aj spať sme išli okolo tretej, tak myslím, že bolo aj zbytočné merať. Uvidíme zajtra, ale myslím, že ovu ale bola 😀
@mirus11 verím, že sa nám všetkým podarí mať tento nový rok úspešný 🙏🍀🤰
@rebeccasara ďakujem,aj ja v to verím,ale zasa neberiem to tak drasticky,ja to beriem tak,že čo má byť to bude.
@luckynko44 no mne sa tam niečo marí 😀, tak len nech to silnie🍀
@luckynko44 mojko mne sa to ako kanálik nezdá.tieto testy neduchuju len tak.takze verím,že tam niečo je a pevne držím 🤞 aby to pekne silnelo.a graf máš aký?
@rebeccasara
@mirus11 pride mi to neuveritelne...ak som mala ovu 15dc som 8 dpo...spat som isla o 1nej merala o 9tej vypila nejake bublinky a vysledok 37,31...no bezne meriam o 6tej 🙈 ...ak si to robi zo mna srandu tak vam poviem ze teda riadnu!
@luckynko44 mne to ako sranda nepríde 😉.Aký máš graf, možno mohla byť ovu aj skôr 😊.To by bol krásny začiatok roka🤩
@luckynko44 určite to sranda nie je,ale pravda.
@rebeccasara
@mirus11 no ako krajsi by som si ho nevedela ani predstavit,len sa bojim ze ma taha za nos..a ta injekcia vecer pfu no nvm
@luckynko44 toto nie je kanalik . Držím prsty
@zabka1987 😊 si mila,dakujem..teraz sa len modlit ak tam ten mimisek skutocne je,aby mu diphereline neublizil nejako
@luckynko44 koli čomu sa to picha ?
@luckynko44 mne to tiez nepride ako kanalik ...nech všetko dobre dopadne..drzim palce
@luckynko44 ani mne to nepríde ako kanálik. Zavolaj si do CAR na tu hotlinku, či si to môžeš pichnúť aj keby si tehu.. Držím palce 😊😊
@luckynko44 mojko toto som našla o Tom lieku,čo si máš pychnut
Upozornenia a opatrenia
Predtým, ako začnete používať Diphereline 0,1 mg, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika. Pred začiatkom liečby s Diphereline 0,1 mg musí u vás lekár vylúčiť tehotenstvo.
@mirus11 🙄 no ja nvm co robit...ak je to falosne a ja presvihnem dalsiu stimulku tak si vytrham vlasy...nebola som na toto upozornena tak ani neviem ako dalej..spravim mozno jeden pred pichanim..a rano este jeden ...🙏 hlavne nech je vsetko v poriadku..mudrejsia budem vecer
@luckynko44 prosim prosim 🙏🙏🙏 nech je to to, co si myslim. Tfuj tfuj. Drzim silno palceky.
@eduvalia 🙏😚❤

@rosalie1411
@sekerka18 ďakujem vám krásne...január zacina // slm zvedavá ktorá bude ta šťastná