icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
1. jan 2021

@luckynko44 nerozumiem svojej stimulácii. Najskôr progesterón a potom diiphereline? Máš očakávať aj ms keďže si 23dc.

luckynko44
1. jan 2021

@kakatulik ano 1 cyklus beriem duphaston od 16dc picham diphereline od 23dc..25dc beriem poslednu tbl duphastonu,cakam ms a k dipherelinu pridavam potom aj menopur

sekerka18
1. jan 2021

@luckynko44 waaaaaaau krásny začiatok roka. Tfuj tfuj ♥️♥️♥️ nech silnie.

sekerka18
1. jan 2021

@mamelka hahaha no tak ráno si dáme vedieť čo a ako s teplotami keďže dnešné bolo asi u každej iné 🤣 som zvedavá veľmi či ostane vyššie teplota či nie.

mamelka
1. jan 2021

@sekerka18 u mna boli žiadne 😊😁😆 mne az dnes skončila MS...😊🥰 a veru o 5tej by som nevstala🤣🤣🤣

mirus11
1. jan 2021

@mamelka aj ja každý deň meriam o 5h ráno,a veru aj dnes som v pohode vstala,odmerala a spala ďalej do 7,30h,lebo už deturence prišli,že už nech ideme hore,že oni sú už vyspane.

mamelka
1. jan 2021

@mirus11 ja by som nevstala ...isli sme spat 1:30 a aj som citala,ze treba aspoň 6h spánok ... a veru vstali sme az o 10:30 😅

abigaile
1. jan 2021

Haha babule, tak my sme išli spať až po 3 a o 7 som odmerala a len 36,23......dosť ma to prekvapilo, lebo keď som raz asi hodinu pred meraním išla s krpcom na wc, tak mi vyskočila teplota až na 36,61....... Zvláštne......ale dúfam,že už teraz akurát bola ovulka, že to stihla ešte v starom roku a toto bola teplota už po a bude už len stúpať.......lebo toto nekonečné čakanie, vkuse podozrivo pozitívno/negatívne ovu testy....to je na hlavu 🤣

sekerka18
1. jan 2021

@mamelka jaaaaj zabudla som, že menzes skončil. Nevadí pokračujeme ďalej. Mna dnes strašne podbrušku boli aj kríze. Nechápem zcoho keď nieosm ani prechladnuta.

katkaholiova
1. jan 2021

@sekerka18 ja mam este ms aj ked dnes slabucky a je mi duvne ze ma cudne boli podbrusko.zvycajne ma boli len prvy a toto je yz treti den

sekerka18
1. jan 2021

@katkaholiova no moja ale ty si mala biochemické nie? Vtedy ma tiež bolelo.

mirus11
1. jan 2021

@mamelka no my sme si len pripili a šli hneď späť.a u mňa neaky vykiv nebol s teplotou.

mirus11
1. jan 2021
katkaholiova
1. jan 2021

@sekerka18 tazko povedane co bolo lebo aj minuly mesiac mi tento test ukazal a potom nic.aj tento mesiac ale ostatne boli podla mna prazdne.

sekerka18
1. jan 2021

@katkaholiova zaujímavé. Aj mne tak ukazoval pred rokom. 2x za sebou. A na treti mesiac som otehotnela znova normálne. Aj keď som aj potratila v 11tt.

katkaholiova
1. jan 2021

@sekerka18 no uvidime co bude teraz ked nie k askem na to😉

mamelka
1. jan 2021

@mirus11 môžem sa opýtať co znamenajú tie hviezdičky?

mamelka
1. jan 2021

@mirus11 my sme este sedeli a kecali s manželom...😊😉

kakatulik
1. jan 2021

@luckynko44 aha a s Dipherelin pomracujes každý deň? Aký má účinok?

mamelka
1. jan 2021

@sekerka18 ja mam budúci štvrtok u Dr termin tak dufam,ze tento uz pride na príčinu prečo sa nedarí.. teda teraz sa podarilo len sa neudrzalo😒

kakatulik
1. jan 2021

@mirus11trnto grafik vyzerá super😉

kakatulik
1. jan 2021

@mamelka seksik😉

mirus11
1. jan 2021

@mamelka to ti takto zaznaci keďas s mužom sex 😀😆

mamelka
1. jan 2021

@kakatulik nie 😂 naozaj sme sa rozprávali...my mame skoro stále take chvíle, ze len kecame a kecame,plánujeme..a túto MS som chcela naozaj nechať tak...bola aj silnejšia a aj bolelo ma bruško prvé dva dni ...

mamelka
1. jan 2021

@mirus11 😂😂😂 hm ...tak sme si stebotali 😂😂😂 naozaj 😂😂😂

mirus11
1. jan 2021

@mamelka užívali sme si ten vianočný čas,že je muž doma a graf som absolútne neriešila 😆😀😂

luckynko44
1. jan 2021

@kakatulik jojo..mam za sebou prvu..oh joj by ste sa smiali keby ste nas videli..fuuu panika smrt v ociach 😂 .. na ovarialnu stimulaciu ak dobre viem....vecerny test po 2 hodinach necikania biely takze ideme dalej..drz palce 😉

sekerka18
1. jan 2021

@mamelka že už čakáš na výsledky ? Ja idem utorok má hemato... Som strašne zvedavá čo dačo zistili alebo nie. Ani neviem či chcem aby dačo zistili či nie alebo či to je náhoda fakt ale o už kvôli niečomu sa to deje. No uvidíme 😊😊

mamelka
1. jan 2021

@sekerka18 nie...ja mam prvý x u neho termin...je to Kinderwunsch teda Dr pre ženy ktoré sa dlhsie snažia a nedarí sa...

sonka_miro
1. jan 2021

@sekerka18 tak ķu koncunto uz bolo strasne uz som bola rozpichana a velakrat mi z.miesta vpichu isla sama seba krv, ale stalo to za to. Drzim palce.