Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik ano 1 cyklus beriem duphaston od 16dc picham diphereline od 23dc..25dc beriem poslednu tbl duphastonu,cakam ms a k dipherelinu pridavam potom aj menopur
@luckynko44 waaaaaaau krásny začiatok roka. Tfuj tfuj ♥️♥️♥️ nech silnie.
Haha babule, tak my sme išli spať až po 3 a o 7 som odmerala a len 36,23......dosť ma to prekvapilo, lebo keď som raz asi hodinu pred meraním išla s krpcom na wc, tak mi vyskočila teplota až na 36,61....... Zvláštne......ale dúfam,že už teraz akurát bola ovulka, že to stihla ešte v starom roku a toto bola teplota už po a bude už len stúpať.......lebo toto nekonečné čakanie, vkuse podozrivo pozitívno/negatívne ovu testy....to je na hlavu 🤣
@sekerka18 ja mam este ms aj ked dnes slabucky a je mi duvne ze ma cudne boli podbrusko.zvycajne ma boli len prvy a toto je yz treti den
@katkaholiova no moja ale ty si mala biochemické nie? Vtedy ma tiež bolelo.
@sekerka18 tazko povedane co bolo lebo aj minuly mesiac mi tento test ukazal a potom nic.aj tento mesiac ale ostatne boli podla mna prazdne.
@katkaholiova zaujímavé. Aj mne tak ukazoval pred rokom. 2x za sebou. A na treti mesiac som otehotnela znova normálne. Aj keď som aj potratila v 11tt.
@sekerka18 no uvidime co bude teraz ked nie k askem na to😉
@luckynko44 aha a s Dipherelin pomracujes každý deň? Aký má účinok?
@mirus11trnto grafik vyzerá super😉
@kakatulik jojo..mam za sebou prvu..oh joj by ste sa smiali keby ste nas videli..fuuu panika smrt v ociach 😂 .. na ovarialnu stimulaciu ak dobre viem....vecerny test po 2 hodinach necikania biely takze ideme dalej..drz palce 😉
@sekerka18 tak ķu koncunto uz bolo strasne uz som bola rozpichana a velakrat mi z.miesta vpichu isla sama seba krv, ale stalo to za to. Drzim palce.

@luckynko44 nerozumiem svojej stimulácii. Najskôr progesterón a potom diiphereline? Máš očakávať aj ms keďže si 23dc.