Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonka_miro och bože. A to kde si pichas? A každý každucky deň?
@prskavka2223 ja nemám...ale citala som, ze strašne duchuju...na tvojom vidieť // ale ci to je ta správna// ...ktorý DC si?
@mamelka no som 12dpiui,zajtra idem do lekarne kupit normalne testy, lebo tymto neverim moc 😏, aj ked dnes som si ich spravila asi 4 a vzdy ciarka viditeľná, tak neviem ci su az take zle, ze na kazdom by mi ukazalo vzdy ciarku
@sekerka18 uz nastastie nepicham iba pocas tehu, moze sa pichat, stehno - velmi boli, rameno musi pichnut niekro iny lebo sama si tam nepichnes a brucho tak ja som cele tehu pichala do brucha a kazdy den ina strana. Da sa to zvladnut neboj.
@prskavka2223 mne ukazal test z ali spravne, malinka ma zajtra 4 mesiace 😊
@prskavka2223 skus ešte iny..ale držím palce aby to bola ta správna//🥰
@sonka_miro jeeeeej nech vam robi malinka radost 😊... Tak snad to ukaze aj normalny test z lekarne zajtra 🙏🙏🙏🙏🙏
@mamelka dakujeeeem🙏🙏🙏😘
@sonka_miro len tá predstava boli. Áno jasné to sa musi zvládnuť veď ide bábätko ♥️ no uvidíme či niečo mi vyjde alebo nie 😊
@prskavka2223 no ja týmto moc neverím,tieto by som používala už len na kontrolu,či silnejú,ale duchuju statočne.ale teraz mám už nejakú novú šaržu a tie neduchuju,tuším tieto čo máš aj ty na foto.drzim ti palce a zajtra nám s m hod tehu test,nech sa pokochame 😀🥰🤞
@prskavka2223 drzim palce a verim ze ano
@prskavka2223 ahoj,no čo dnes ako test?
@mirus11 ahojky nebola som este v tej lekarni, urobila som si test este ten z ali co mam doma, ale citim sa dnes nejak divne, aj trolilinku na papieri spinim 😪 tak to neni asi dobre znamenie 😪
@prskavka2223 uvidíš čo to povie cez deň.
@prskavka2223 držím silno palce
@prskavka2223 pozri moja,tieto robia takých falošných duchov tiež,ale ten čo si mala ty,je úplne biely
@prskavka2223 možno je l psie takto na začiatku robiť zlá ranného moču.kilky dpo si?
@mirus11 no som 13dpo a akurat som si len tak urobila ten z aliexpressu a aha 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ z lekarne mama test biely a tento sa mi zda cim dalej tym silnejsi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@prskavka2223 ale u teba je pekné vidieť,ja som len 6dpo,takže una jasný kanálik,keďže ja tehu nie som určite.
@prskavka2223 ta posledná fotka mi pride ako kanalik , neviem . To robil aj mne tenti test naposledy. Inak 13dpo by bol makatest uz krasny podla mna .
@zabka1987 no nazivo je ruzovaaaa praveze 🤷♀️, ale aj ja si myslim, ze mamatest uz by bol kraasny keby tento bol aj pozitivny naozaj, ale na mamateste nebolo absoluuutne nic 😪
@zabka1987 a este hned vyskoci ako ho ocuram, ze hned ju vidim 🤦♀️
@prskavka2223 ano aj mne to robilo ze hneď bolo vidieť a bol to kanalik ale držím palce nech to nie je kanalik

@mamelka ja som myslela tie hviezdičky v grafe myslela.🤣