Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aleskandra este ale nezufaj .kým neni ms tak je tam nádej...nemas aj iné testy? Akým testom testujes?
@mamelka teraz som mala nejaké z dm-ky. Ty si moja z toho nič nerob 😇 a ďakujem za 💖😘🥰
Ahojte žienky, vedeli by ste mi poradiť? V piatok som bola na IUI. Dr. mi robil sono pred a folikuky este nepraskli a tak vravím, že fajn, folikuly boli ukážkové...Od soboty ma pobolieva prava strana kde boli folikuly ale hlien som vôbec nemala a obávam sa, že ani ovulácia nebola, lebo teplota tomu nenasvedčuje.....neviem teraz ci nasadiť progesterón či nie😢 mala ste to niektorá takto?
@andrea_r016 podľa mňa ovu bola v sobotu a teplota až zajtra vyskočí hore... Ešte počkaj s progesteronom a zajtra ti teplota povie viac 😉
Mala si aj ovitrell? Ak áno vajíčko praskne na 120%
@andrea_r016 ako píše Majka, ovulka vyzerá že bola v sobotu 😊 a hlienom sa nezaťažuj. Pri iui nie je podstatný, nakoľko spermie si "nerazia" cezeň cestu
@majka_3 ďakujem krásne za radu...áno mala som aj ovitrele ale tiež si myslím že bola v sobotu kvôli tým bolestiam, ale na druhej strane ma to prekvapilo že taká nízka teplota, lebo keď som si merala BT par mesiacov a bez stimulácie, tak vždy po poklese teploty som stúpla nad 36,7 a toto ma prekvapilo, že je pod 🙂 ..ja som sa už zľakla, že vajko neprasklo a sa mi spraví cysta :( :( a ako nevyznám sa moc v tom :D teda neviem určiť ovu tak presne pokiaľ mi to apka nevyznačí a táto mi to nechce vyznačiť :D
@aleskandra ďakujem 🙂 hlien neriešim len ma to tiež prekvapilo, že sú suchoty :D inokedy hlienu kopec a teraz nič :D
žienky ďakujem Vám za upokojenie :D hneď mi je lepšie 🙂
Ahojte baby, neviete mi poradit kvoli comu by sa mi mohla predlzit LF faza? Mavam bezne 13dni, dnes je to uz 16dni a MS zatial nedorazila. Test som dnes robila, ale uplne biely.. Uz asi tri dni citim bolesti, dokonca asi tyzden mam hnacku ako zvyknem mavat pred MS, tak som myslela ze uz MS dorazi ale stale nic, tak som z toho zmatena. Dnes som rano nezmerala teplotu, kedze som stavala neskor ako zvyknem, ale vcera bola este vyssia-poovulacna.
@andrea_r016 táto appka ti ju vyznačí až na tretí deň 🙂
@aleskandra jaaaj tak to som fakt netusila 😂 mam ju prvy mesiac tak kym sa do toho dostanem :D
@andrea_r016 naučíš sa...😊 ja sa tiež napr len učím ...ale tu dievcata vzdy pomozu🥰
Baby...odveci otázka 🙈 ale...dá sa nejak zablokovať užívateľka mk, aby nevidela, kde prispievam? 🤔
@aleskandra zial nie..ale aj ja by som to prijala 😂
@mamelka dofrasa, škoda 😬😬😬 naša suseda ma tu sleduje...ešte aj v rovnakých skupinách je, ako ja (radšej som z niektorých odišla) , reku nemusí vedieť aké mám problémy 🙈 tak si ju teda nezablokujem, škoda
@aleskandra nerieš ju...si zaujímavá...vie kto ta sleduje? Kto to stoji za ritou 😂 ak nema nic na praci a nudi sa
@deniss111 ahoj, ovulácia sa ráta v posledný deň nízkych teplôt pred vzostupom. Teda u teba by to malo byť 23.1. lebo 24. Aj 25 si už vyššie. Používaš bazalny teplomer na 2 desatinne miesta? Pretože ten sa odporúča na lepšie vyhodnotenie krivky, ale u teba to vidieť aj tak. Kde merias, pretože teploty máš celkom nízke.
Tak dievčatá, mne to zasa nevyšlo.. Už po 4ty krát.. 😒 Takže teraz si dávame pár mesiacov pauzu, aby sme sa dali dokopy a potom niekedy to snáď vyjde.. Držím vám všetkým palčeky, nech čím skôr mate v náručí bábätko. ❤️
@rosalie1411 😢😢😢 precooo??? Je mi to ľúto, držte sa
@rosalie1411 strašne moc ma to mrzí, ani neviem čo napísať 😓... Ja som to zažila už 4 krát tiež žiaľ. Moc som ti držala palce a verila,že už to bude dobré.Čo sa stalo?
@rosalie1411 to ma mrzi😪držte sa
@rosalie1411 strašne ma to mrzí. Vieme ako ti je.... Oddýchni si a vypust všetko z hlavy. Potom sa už podarí. Zasluzis si to. ♥️
@rosalie1411 máš aspoň virtuálne ♥️ odomna.
@rosalie1411 nesmierne mi to je ľúto 😔 veľa síl posielam... ❤️
@prskavka2223 ako vieš ze sú aj títo falošný??? 🙂

@mamelka mňa to tiež mrzí 😔 som tak v kútiku duše verila...aj ten graf vyzeral nadejne a nič 😔
No nič, ideme do posledného pokusu a potom sa už na to kašlem...