icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
25. jan 2021

Jeeej, dievčatá, vy ste zlatíčka ❤️❤️ ďakujem za srdiečka aj za podporu! Ešteže je táto skupinka.. 😊

A čo sa stalo? No štandardne.. Gestacny vak bez embrya - dôsledok zvýšených NK buniek. Tentokrát som mala nasadeniu aj liečbu intralipidmi v Nitre, progesteron som si dávala, clexane pichala, anopyrin obden.. A nič z toho.. Tak už aj doktorka je zúfalá, že už fakt nevie co so mnou. Dáme si teda nutenu pauzu a pôjdeme do toho znova.. Pokúsim sa na to vôbec nemyslieť, v práci sa vymaniť zo stresu, pôjdeme na dovolenku a budem veriť, že to vyjde.. 🍀 Medzitým vás tu budem sledovať a dúfam, že dovtedy sa všetkým zadari! 🙂)

prskavka2223
25. jan 2021

@ereska lebo ich mam kazdy mesiac 😊😊😊😊👍 a uz mi toľko duchov narobili, že uz by som im neverila asi ani keby bola čiarka taka silna ako kontrolna 🤣🤣🤣🤣

ereska
25. jan 2021

@prskavka2223 a kolky dpo si????

deniss111
25. jan 2021

@domisi dakujem ti,meriam bazalnym pod jazykom,je mi to najpraktickejsie ked sa rano prebudim..

lauritka
25. jan 2021

@anetata takze uz mas tak dlho zvysenu BT? Nemas gtaf?

anetata
25. jan 2021

@lauritka dnes neviem, nezmerala som, kedze som dlhsie spala. Tak uvidim co zajtra. Ale teda myslim si, ze ak by to bolo tehotenstvo, tak uz by bol aspon naznak na teste.

prskavka2223
25. jan 2021

@ereska dnes som cca 11DPO, ale naozaj mi robi duchov stale aj cez MS som skusala uz 🤣

sekerka18
25. jan 2021

@rosalie1411 bože. Strane mi to je ľúto. Ale toto mi kúsok odobralo z mojej nádeje. Beriem anopyrin a tiež si asi budem pichať keď sa podarí znova otehotnieť. Teraz už mám rešpekt väčší keďže asi ani toto nestačí.

katkaholiova
26. jan 2021

klesla som asi je zbytocne robit aj test

lauritka
26. jan 2021

@anetata ahooj no to veru ano, uz sa naozaj drzis dost dlho hore ... dnes to asi klesne

andrea_r016
26. jan 2021

Ahojte žienky, dnes som o trošičku stúpla ale ovu mi to stále nevyznačilo 😂 zajtra už asi nasadím progesterón ☺

michaelka_
26. jan 2021

@katkaholiova Myslím si, že 36,98 je stále dobrá teplota.

katkaholiova
26. jan 2021

@michaelka_ no len test biely.takze podla mna nic zas.☹️

mamelka
26. jan 2021

@katkaholiova ved mas stále dobru BT ...neklesla si extra dole...

katkaholiova
26. jan 2021

@mamelka kolko mam klesnut aby som uz bola v tom ze naozaj to nevyslo.☹️ test biely takze asi nic

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
26. jan 2021

Moje telo sa asi zbláznilo 😳 včera som už vysadila progesterón, aby som si zbytočne neblokovala príchod ms a kázali mi to aj v centre...
A dnes reku skúsim, ako mi klesla teplota po jeho vysadení....a ona ešte vyššia 😂 tak toto je pre mňa záhada 😬🤔

mirus11
26. jan 2021

@aleskandra test si neskúšala?vizera to celkom dobre

aleskandra
26. jan 2021

@mirus11 skúšala, biely ako sneh 😂 len ma prekvapilo, že po vysadení ešte stúpla , čo by mala klesnúť 🙈

mirus11
26. jan 2021

@aleskandra ono tie hormóny urobia určite svoju šarapatu,alebo potom by bolo druha možnosť,že uhniezdenie nastalo neskôr,a nie si toľko dpo.

rebeccasara
26. jan 2021

@aleskandra veľmi zaujímavý graf naozaj🤔. Krásne sa ti teplota drží už 16 DPO. Mávaš bežne takú dlhú LF? Mne napr. progesterón vôbec neovplyvňuje teplotu

all29
Autor odpoveď zmazal
all29
26. jan 2021

Ahojte zeny 🙂 zacala som merat bt s pristrojom Daysy, chcela by som sa skusenejsich opytat, ci si myslite, ze vikendove dlhsie spanie a postupne prebudzanie bez budika moze za skok v nameranej teplote na zaciatku cyklu? cez tyzden meriam o 6, cez vikend som parkrat merala cca o 8,30 a teplota dvakrat v tieto dni tak odveci vyskocila. Dakujem vam a drzim vsetkym prsty :❤️

aleskandra
26. jan 2021

@all29 neviem síce, čo je prístroj Daysy, ale bt musíš merať stále v rovnakú hodinu, aby to malo pre teba nejakú výpovednú hodnotu 🙂

ereska
26. jan 2021

Ahojte my dnes prvé očkovanie tak plakal bolo mi do revu tam a ešte aj doma máme už 6200g a 63,5 cm

taily30
26. jan 2021

@ereska krasne rastie. Chudiatko male

rosalie1411
26. jan 2021

@sekerka18 to nemôžeš takto rozmýšľať.. Musíš veriť, že tebe to pomôže.. 😊 Každá mame iný organizmus, takže ja by som tomu verila.. Robíš co môžeš 😉🍀🙏

81anina
26. jan 2021

@ereska juj ani sa ti necudujem ja som si pri prvom ockovani tiez poplakala pri druhom sa mi chcelo plakat uz v cakarni.Minulu stredu sme mali konecne tretie to uz plakal len maly ja som bola rada ze uz nateraz posledne 😊 Pekne rastie maly drzte sa rodinka ☺❤🍀

ja_nka
26. jan 2021

Ahojte,tento mesiac meram BT prvy krat,zacinam sa trochu orientovat. Dnes takto poklesla. Vyzera,ze asi nic z toho,ze? Bola merana o polhodinu neskor ako bezne. MS by som mala dostat 1.2.Dakujem

domisi
26. jan 2021

@andrea_r016 ahoj, podľa teplôt a grafu ovu neprebehla. Platí pravidlo 3 vyššie teploty po 6 nižších. Tri vyššie by mali byť aspoň o 0,2 °C vyššie ako tie predovulacne. Ale zas..možno nejak skreslené teploty to môžu byť, lebo ten skok je zjavný...ale tie predchádzajúce teploty pred vzostupom sú porovnateľné s tými terajšími. 🤷🏻‍♀️