Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska lebo ich mam kazdy mesiac 😊😊😊😊👍 a uz mi toľko duchov narobili, že uz by som im neverila asi ani keby bola čiarka taka silna ako kontrolna 🤣🤣🤣🤣
@prskavka2223 a kolky dpo si????
@ereska dnes som cca 11DPO, ale naozaj mi robi duchov stale aj cez MS som skusala uz 🤣
@rosalie1411 bože. Strane mi to je ľúto. Ale toto mi kúsok odobralo z mojej nádeje. Beriem anopyrin a tiež si asi budem pichať keď sa podarí znova otehotnieť. Teraz už mám rešpekt väčší keďže asi ani toto nestačí.
@katkaholiova Myslím si, že 36,98 je stále dobrá teplota.
@michaelka_ no len test biely.takze podla mna nic zas.☹️
@katkaholiova ved mas stále dobru BT ...neklesla si extra dole...
@mamelka kolko mam klesnut aby som uz bola v tom ze naozaj to nevyslo.☹️ test biely takze asi nic
@aleskandra test si neskúšala?vizera to celkom dobre
@mirus11 skúšala, biely ako sneh 😂 len ma prekvapilo, že po vysadení ešte stúpla , čo by mala klesnúť 🙈
@aleskandra ono tie hormóny urobia určite svoju šarapatu,alebo potom by bolo druha možnosť,že uhniezdenie nastalo neskôr,a nie si toľko dpo.
@aleskandra veľmi zaujímavý graf naozaj🤔. Krásne sa ti teplota drží už 16 DPO. Mávaš bežne takú dlhú LF? Mne napr. progesterón vôbec neovplyvňuje teplotu
Ahojte zeny 🙂 zacala som merat bt s pristrojom Daysy, chcela by som sa skusenejsich opytat, ci si myslite, ze vikendove dlhsie spanie a postupne prebudzanie bez budika moze za skok v nameranej teplote na zaciatku cyklu? cez tyzden meriam o 6, cez vikend som parkrat merala cca o 8,30 a teplota dvakrat v tieto dni tak odveci vyskocila. Dakujem vam a drzim vsetkym prsty :❤️
@all29 neviem síce, čo je prístroj Daysy, ale bt musíš merať stále v rovnakú hodinu, aby to malo pre teba nejakú výpovednú hodnotu 🙂
Ahojte my dnes prvé očkovanie tak plakal bolo mi do revu tam a ešte aj doma máme už 6200g a 63,5 cm
@sekerka18 to nemôžeš takto rozmýšľať.. Musíš veriť, že tebe to pomôže.. 😊 Každá mame iný organizmus, takže ja by som tomu verila.. Robíš co môžeš 😉🍀🙏
@andrea_r016 ahoj, podľa teplôt a grafu ovu neprebehla. Platí pravidlo 3 vyššie teploty po 6 nižších. Tri vyššie by mali byť aspoň o 0,2 °C vyššie ako tie predovulacne. Ale zas..možno nejak skreslené teploty to môžu byť, lebo ten skok je zjavný...ale tie predchádzajúce teploty pred vzostupom sú porovnateľné s tými terajšími. 🤷🏻♀️

Jeeej, dievčatá, vy ste zlatíčka ❤️❤️ ďakujem za srdiečka aj za podporu! Ešteže je táto skupinka.. 😊
A čo sa stalo? No štandardne.. Gestacny vak bez embrya - dôsledok zvýšených NK buniek. Tentokrát som mala nasadeniu aj liečbu intralipidmi v Nitre, progesteron som si dávala, clexane pichala, anopyrin obden.. A nič z toho.. Tak už aj doktorka je zúfalá, že už fakt nevie co so mnou. Dáme si teda nutenu pauzu a pôjdeme do toho znova.. Pokúsim sa na to vôbec nemyslieť, v práci sa vymaniť zo stresu, pôjdeme na dovolenku a budem veriť, že to vyjde.. 🍀 Medzitým vás tu budem sledovať a dúfam, že dovtedy sa všetkým zadari! 🙂)