Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 vyskusaj, mozno motyka vystreli 😊 Mne ho hematologicka odporucila prekoncepcne. Sice ja nemam daky vyrazny hematologicky problem, ale aspon ja mam pocit, ze to pomohlo.
@janedoe takže sa podarilo tehu? Ja mám trombofiliu MTHFR homozygot a ďalšie a ďalšie 4. Mám doma fraxik 0,4 pred vkladom som brala anopyrin minulý rok no vklad neúspešný. Tak chceme ísť znova. No dala som si mám aspirin aj anopyrin mám.
Ahojte, mozno laicka otazka, ale predsa :D ked mam v jeden den ovulku vecer, klesne trochu teplota uz v ten den alebo az ked prebehne ovulka, teda na dalsie rano?
@millky mám pcos, anovulacne cykly . AMH mám 25! 🙈
Ako zistím, či je s postupným uvoľňovaním? Na obale nič nie je 😬🤔
@butterfly333 ano 😊 Podarilo, zajtra zacinam 17tt. Celkom som bola prekvapena, lebo prve sa nedarilo 3 roky, druhe rok a pol a toto bolo expres. Hned ako sme sa zacali snazit, tak som nasadila aspirin a do 3 mesiacov bolo 😊 Preto mu asi tolko verim. Ale tak ja som len MTHFR homozygot, ostatne vysledky mam dobre. Len teraz mam zvysene riziko preeklampsie, takze ku clexanu este beriem aspyrin 🙈
@janedoe tak to je super gratulujem a brala si ho v kuse okrem ms? Od dnes ho beriem a dúfam že aj to pomôže.
@butterfly333 Dakujem 😊 Dufam, ze pomoze 😊 A ano. Brala som ho okrem MS stale. Ale tusim nikdy som ho nebrala dlhsie ako 3-4 mesiace, takze neviem, ako sa da dlhodobo brat
Baby, prosim odpíšte.prvý mesiac si hádžem teploty do apky FF, zároveň však používam aj doterajšiu Premom.
Dnes mi FF vyznacilo ovu, mala prebehnúť 8dc. Mala som včera vyššiu teplotu, snívali sa mi divne sny tak som bola rozhorucena 🙂
Viem určite že 8dc ovu nebola, nakolko som NIKDY v živote nemala taky krátky cyklus, mávam okolo 30-31 dní. Nemala som ani hlien ani bolesti ako mávam pri ovu. Ta je zvyčajne okolo 17dc.
Preto sa chcem opýtať, či keď FF vyhodnotí ovu nesprávne a následne prebehne, dajme tomu toho 17dc, či to apka zaznamená a opraví.
Budem rada za odpovede naozaj😇
@mamelka mne tým povedal že je to to isté akurát iná gramáž.
@mamelka pekne silnie aju znacku testu mas?
@katkaholiova toto mam one+step ... jeden balík mal 15ks a za cca 5e to bolo...tak som ich kúpila a budem ich míňať ...tie plastové budem obden robit/mam uz len dva ....
@mamelka zevraj zvykli tie duchovat ale ked tebe silnie tak asi nie drzim palce
@mamelka veľmi pekne silnie moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
@luciachh meraj ďalej.. FF ti ešte môže zmeniť ovu, pokiaľ tam pridáš aj ďalšie príznaky ako hlien, ovu bolesti, ovu test. Aj teraz tam máš prerušované čiaru, takže to nie je 100%, že ovu bola, aj keď FF si myslí, že hej kvôli teplotám.
@1medvedik1 ahoj aký dlhý mávaš cyklus. Je to možné že sa ti už ms blíži. Ale to by si mala tiež veľmi krátku LF.
@rebeccasara ahooooj. No čo ich už bola ? Ja som mala už bolesti ale podľa teplôt neviem. Príde mi skoro aby už prebehla ale počkáme si 😊
@gmm nepravidelný. Ale takmer vždy vyše 30 dní. Minulý mesiac 31, predtým 33,35..
Veď to, že veľmi krátku lf, nejako mi to nesedí 🙄 to by značilo asi problém..
@sekerka18 ahoj moja, toto je sranda😀, ale ak si mala už ovu, tak sme na tom úplne rovnako, super😅.Ja som 2 DPO a už sa začína to čakanie 🙈
@rebeccasara odpadnem 🤣🤣🤣 ale neviem bolesti som mala ale žeby. Uvidíme ako pôjde teplota ďalej 😊😊 a potom to čakanie 🤣♥️
@sekerka18 dúfam, že bola a testujeme potom pekne spolu 😘

@janedoe nie neberiem no tiež uvažujem už dlhšie že si ho nasadim.