icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
29. jan 2021

@andrea_r016 noo co akoo? Bol pokles? 😊
@1medvedik1 ahojky
Keď nevieš akú máš dlhú lf tak tazno prísť teraz nato... Uvidíš... Budúci mesiac už si to budes vedieť cca odsledovat...

luciachh
29. jan 2021

@rosalie1411 ďakujem aj som si myslela, áno snažím sa tam zadávať vsetko
@gmm áno, meriam ale v ústach, predovulacnu mávam pod tak 35,5-36 a po ovulacne 36,1-36,4 ale mala som doteraz len normálny teplomer, tento mesiac meriam už bazalnym

1medvedik1
29. jan 2021

@majka_3 nemala by byť kratšia ako 10 dní tuším.. Tak snáď.. 🙄
Ďakujem.

andrea_r016
29. jan 2021

@majka_3 ale je mi nejako divne 😂 strasne ma boli brucho ako keby som mala dostat ms potom ma picha vlavo ako keby nozom pri pohybe...a troska bol pokles...vsak kukni graf 🙂 co ty povies

majka_3
29. jan 2021

@andrea_r016 tak držím palce, nech je to to práve 😉😊 a o pár dní budú //

andrea_r016
29. jan 2021

@majka_3 kedy myslis ze by bolo dobre spravit test a aby to nebolo skreslene ?....minulo som si robila na 10 den a bol uz cisty 🙂

majka_3
29. jan 2021

@andrea_r016 tak priebezne... Aby si vedela ze si už bez ovitrelle. Skus 8-10-12.... 8 budeš vedieť ci je ešte ovitrelle a potom podľa toho skus

mamelka
29. jan 2021

@katkaholiova no ja fotím v čase...ked vidim ze test do 5min nema // tak smer kos...podla mna vela žien robi tu chybu,ze po 5min test odloži a potom im ukaze len kanalik...

mamelka
29. jan 2021

@butterfly333 dakujem krasne 🥰

lauritka
29. jan 2021

@gmm ono je sranda, ze ten hlien je najlepsi tak cca 3-2 dni pred ovulkou a potom sa uz kazi 😀 clovek by cakal , ze bude TOP v den ovulacie, ale skor je ho viac predtym. Telo asi pocita automaticky s tym, ze spermie si v dobrom prostredi dokazu počkat na vajko a cez super hlien v pohodičke preplavaju kam maju 🙂

mirus11
30. jan 2021

@mamelka no moja ako dnes testik?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
30. jan 2021

@mamelka pekne silnie drz sa

mamelka
30. jan 2021

@katkaholiova ďakujem krasne ...

rebeccasara
30. jan 2021

@sekerka18 ahoj moja🤗, aká bola dnes teplota? Predca si už po ovu a ideme čakať spolu 😍? Ja som dnes už nasadila aj progesterón

sekerka18
30. jan 2021

@rebeccasara wau ty super teploty. Ja neviem divne 🤣 neviem fakt či prebehla ovu. Akože bolesti boli aj hlien ale neviem no.

andrea_r016
31. jan 2021

@majka_3 dnes som extra stupla a je mi divne 😂 som taka zmetena...si predstav ze po tej krvi na druhy den vecer ma chytila akoby nejaka mykoza alebo co to je ale ze fest palenie 😂 krize ma pobolievaju a a aj brucho ku veceru viac cez den sem tam 😂 a pocit akoby mala ms prist kazdu chvilu a pritom je dost casu .... neviem ci si to telo uz nenamysla 😂

mirus11
31. jan 2021

@andrea_r016 toto vizera super,zajtra by som skúsila test,už by mohol niečo ukázať,držím 🤞

andrea_r016
31. jan 2021

@mirus11 aj by som urobila ale bude to skreslene lebo som mala ovitrele 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aknamorka22
31. jan 2021

@mamelka ja by som išla najskôr za dva týždne 🙂 teraz si 4tt a prvá kontrola sa robí v 6tt. Teoreticky by už mala byť vidno aj akcia srdca 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aknamorka22
31. jan 2021

@mamelka ja som pri prvom nevedomky išla zbytočne skoro a iba som z toho bola zbytočne v strese. Ale ak potrebuješ kvôli robote tak možno skús aj skorej 🙂 prípadne ak sa ti dá ostať doma 🙂

mamelka
Autor odpoveď zmazal
81anina
31. jan 2021

@mamelka Ahoj ja som takto pred 2 rokmi mala prvy pozitivny test na 11DPO to bolo 1 februara.K dr som sla prvy krat na potvrdenie tehu 27 februara to som bola 50DC a 37DPO ☺ podla MS som bola 7+0tt velkost plodu podla sona bola 6+4tt a uz bilo aj ❤Maly sa narodil presne na termin podla ms 16.10.19 drzim palce☺

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
1. feb 2021

@mamelka jezis super jrasne tesim sa s tebou

mamelka
1. feb 2021

@katkaholiova ďakujem....🥰 len aby bolo babo tam kde ma...a hlavne aby bolo všetko v poriadku

1medvedik1
1. feb 2021

@mamelka jeej pekné // držím palce 🥰 ja si idem dnes nakúpiť testy, tak tiež idem každý deň.. Snáď bude všetko v poriadku.