icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
8. feb 2021

@jaja8_9 ahoj vitaj mne niekedy pred ovu takto prudko klesla ovu testy máš aké včera si nerobila ovu test?

aleskandra
8. feb 2021

@rosalie1411 manžel prišiel dnes uťahany z práce 🙈, takže to necháme na zajtrajšie ráno 😊😇
Snáď to ešte stihneme - zatiaľ nemám žiadne bolesti, tak buď ako naschvál bude ovulka bezbolestiva alebo prebehne až zajtra, čo by bol ten lepsí prípad 🙏 uvidím aj ako teplota zajtra 🙂

luciachh
8. feb 2021

🤗 Takýto som ešte nemala. Myslela som ze je pozitivny včera večer, lebo ráno bol o dosť bledsi a teraz večer som len tak spravila, ved bude nagativny isto bol vrchol v noci. A aha ho😂

jaja8_9
8. feb 2021

@ereska od zajtra začnem ako každý mesiac nemám žiadne príznaky ovu, mavam plodný hlien zatiaľ nič este

katkaholiova
9. feb 2021

moje teploty v nedelu bol test skoro pozitivny odvtedy len bledne .takze neviem.takto my este neskakali

mamelka
9. feb 2021

@katkaholiova prečo ti trhali zub? Mala si zapal?

katkaholiova
9. feb 2021

@mamelka bolel.uz dlhsie tak som povedala nech ide von.

mamelka
9. feb 2021

@katkaholiova tak môže z toho ta teplota tak skákať ... ved uvidis ako tento cyklus....drzim palce.

sekerka18
9. feb 2021

@rebeccasara zlato skúsila si test? 😊😊

ereska
9. feb 2021

@katkaholiova no keď bol v nedeľu pozitívny podľa mňa máš dnes ovulku zajtra pôjde už hore teplota

katkaholiova
9. feb 2021

@ereska ale preco bola vcera tiez hore? skace to velmi

1medvedik1
9. feb 2021

@mamelka akurát pozerám tvoje testy ako krásne silnejú. Moje taktiež, ale už netestujem. Len meriam teplotu, aj to neviem či ešte mám.. Držím palce 🍀

1medvedik1
9. feb 2021

@sekerka18 aj si ešte testovala ďalej? Držím palce 🥰

sssimikkk
9. feb 2021

Ahojte, viete mi prosim poradit, ako sa chova krcok ked ma prist ms? V decembri som potratila v 10tt, prvy cyklus prebehol, od dalsieho sme tomu nechali volny priebeh.. teplotu mam stale vysoku, som 12dpo, akurat ma pobolieva brucho. Len neviem ako sa chova ten krcok ked ma prist ms 🙂 dakujem za radu

1medvedik1
9. feb 2021

@rebeccasara jeeej super 🥰 aj si testovala ďalej? 🍀

sekerka18
9. feb 2021

@1medvedik1 ďakujem krásne. Nervózna som dosť. Až zajtra budem testovať či je tam ešte čiarka 😊😊😊😊 ty ako si nátom?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
1medvedik1
9. feb 2021

@sekerka18 verím že bude a silnejšia 🍀 daj vedieť. Ja teplota takto a testy už nerobím, ale silneli. V pondelok idem 1x na kontrolu tak uvidím že čo.. 😊

katkaholiova
9. feb 2021

@1medvedik1 pri takejto kolisavej teplote a si tehotna super

aknamorka22
9. feb 2021

@sssimikkk ja osobne sa podľa krčku veľmi orientovať neviem. Na posledy som ho večer mala nizko, bol tvrdý a uzavretý a ráno som už mala MS. Pocitala som s tým, ze bude vyššie a tak budem vedieť ze ide MS :D ale počas ovulácie ho mám vysoko, ze si naň nedociahnem 🙂 udajne sa ti krcok môže zmeniť aj v priebehu hodiny 🙂

sssimikkk
9. feb 2021

@aknamorka22 a pocas ms by mal byt vysoko? Viem ze otvoreny, len neviem ci vysoko ci nizko 🙂

aknamorka22
9. feb 2021

@sssimikkk vraj má byť nízko a trochu pootvoreny 🙂 aj ked mne logika hovorí, ze by mal byt trochu vyššie :D krcok je pre mňa záhada 🙂

1medvedik1
9. feb 2021

@mamelka ja len bt meriam ale netestujem. Teplotu skôr preto že sa mi páči ten graf 🤦‍♀️😄 ja mám prvú kontrolu v pondelok tak som zvedavá že čo.. Hlavne sa nestresuj, nestojí to za to. Pozri, aj ja som teraz v zložitej situácii kedy neviem že čo a ako.. ale musíme myslieť na to malinké. Nakoniec sa všetko vyrieši a dorieši. Verím že aj u teba, aj u mňa ❤️

1medvedik1
9. feb 2021

@katkaholiova pozri toto je môj celý graf. Teplota hore dole hore dole ako sa jej zachce. A to meriam vždy v ten istý čas ani sa neotočím v posteli kým neodmeriam.. Popri teplote som robila každý deň ovu testy. Ale to som ti už posielala.

sekerka18
9. feb 2021

@1medvedik1 juuuj ja neviem ani čo budem merať ďalej. Alebo len testovať. Či sa nervovat zbytocne. Začína má bolieť celý spodok tak dačo sa už tam deje no. Daj vedieť v pondelok potom. Držím palce isto bude všetko vporiadku 😊

ereska
9. feb 2021

@katkaholiova neviem ale aj mne to niekedy tak vyskocilo

katkaholiova
9. feb 2021

@ereska takze nie som jedina ktorej okolo ovu takto skace teplota

1medvedik1
9. feb 2021

@sekerka18 ja som testovala lebo som mala veľa testov a meriam lebo sa mi páči graf 🤦‍♀️🤣 ale tiež už asi nebudem.. Uvidím. Mňa brucho bolelo len okolo termínu ms, teraz už vôbec nie tak skôr to stresujem či je to ok keď mi vlastne nič nie je 😕

edinka25
9. feb 2021

@sekerka18 ja dnes testujem okolo 13tej,som zvedava ci mi zosilnela ciarka od nedele,uz teraz mi lepi 😜

sekerka18
9. feb 2021

@1medvedik1
@edinka25 ja mám neskutočný strach. Ale akože snažím sa na to nemyslieť. A že beriem lieky tak to bude dobre a udrží sa konečne. Edinka daj vedieť potom.. ja ráno sem hodím test dúfam, že s krajsimo ciarkami