Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 manžel prišiel dnes uťahany z práce 🙈, takže to necháme na zajtrajšie ráno 😊😇
Snáď to ešte stihneme - zatiaľ nemám žiadne bolesti, tak buď ako naschvál bude ovulka bezbolestiva alebo prebehne až zajtra, čo by bol ten lepsí prípad 🙏 uvidím aj ako teplota zajtra 🙂
@katkaholiova prečo ti trhali zub? Mala si zapal?
@mamelka bolel.uz dlhsie tak som povedala nech ide von.
@katkaholiova tak môže z toho ta teplota tak skákať ... ved uvidis ako tento cyklus....drzim palce.
@rebeccasara zlato skúsila si test? 😊😊
@katkaholiova no keď bol v nedeľu pozitívny podľa mňa máš dnes ovulku zajtra pôjde už hore teplota
@ereska ale preco bola vcera tiez hore? skace to velmi
@mamelka akurát pozerám tvoje testy ako krásne silnejú. Moje taktiež, ale už netestujem. Len meriam teplotu, aj to neviem či ešte mám.. Držím palce 🍀
@sekerka18 aj si ešte testovala ďalej? Držím palce 🥰
Ahojte, viete mi prosim poradit, ako sa chova krcok ked ma prist ms? V decembri som potratila v 10tt, prvy cyklus prebehol, od dalsieho sme tomu nechali volny priebeh.. teplotu mam stale vysoku, som 12dpo, akurat ma pobolieva brucho. Len neviem ako sa chova ten krcok ked ma prist ms 🙂 dakujem za radu
@rebeccasara jeeej super 🥰 aj si testovala ďalej? 🍀
@1medvedik1 ďakujem krásne. Nervózna som dosť. Až zajtra budem testovať či je tam ešte čiarka 😊😊😊😊 ty ako si nátom?
@sekerka18 verím že bude a silnejšia 🍀 daj vedieť. Ja teplota takto a testy už nerobím, ale silneli. V pondelok idem 1x na kontrolu tak uvidím že čo.. 😊
@1medvedik1 pri takejto kolisavej teplote a si tehotna super
@sssimikkk ja osobne sa podľa krčku veľmi orientovať neviem. Na posledy som ho večer mala nizko, bol tvrdý a uzavretý a ráno som už mala MS. Pocitala som s tým, ze bude vyššie a tak budem vedieť ze ide MS :D ale počas ovulácie ho mám vysoko, ze si naň nedociahnem 🙂 udajne sa ti krcok môže zmeniť aj v priebehu hodiny 🙂
@aknamorka22 a pocas ms by mal byt vysoko? Viem ze otvoreny, len neviem ci vysoko ci nizko 🙂
@sssimikkk vraj má byť nízko a trochu pootvoreny 🙂 aj ked mne logika hovorí, ze by mal byt trochu vyššie :D krcok je pre mňa záhada 🙂
@mamelka ja len bt meriam ale netestujem. Teplotu skôr preto že sa mi páči ten graf 🤦♀️😄 ja mám prvú kontrolu v pondelok tak som zvedavá že čo.. Hlavne sa nestresuj, nestojí to za to. Pozri, aj ja som teraz v zložitej situácii kedy neviem že čo a ako.. ale musíme myslieť na to malinké. Nakoniec sa všetko vyrieši a dorieši. Verím že aj u teba, aj u mňa ❤️
@katkaholiova pozri toto je môj celý graf. Teplota hore dole hore dole ako sa jej zachce. A to meriam vždy v ten istý čas ani sa neotočím v posteli kým neodmeriam.. Popri teplote som robila každý deň ovu testy. Ale to som ti už posielala.
@1medvedik1 juuuj ja neviem ani čo budem merať ďalej. Alebo len testovať. Či sa nervovat zbytocne. Začína má bolieť celý spodok tak dačo sa už tam deje no. Daj vedieť v pondelok potom. Držím palce isto bude všetko vporiadku 😊
@katkaholiova neviem ale aj mne to niekedy tak vyskocilo
@ereska takze nie som jedina ktorej okolo ovu takto skace teplota
@sekerka18 ja som testovala lebo som mala veľa testov a meriam lebo sa mi páči graf 🤦♀️🤣 ale tiež už asi nebudem.. Uvidím. Mňa brucho bolelo len okolo termínu ms, teraz už vôbec nie tak skôr to stresujem či je to ok keď mi vlastne nič nie je 😕
@1medvedik1
@edinka25 ja mám neskutočný strach. Ale akože snažím sa na to nemyslieť. A že beriem lieky tak to bude dobre a udrží sa konečne. Edinka daj vedieť potom.. ja ráno sem hodím test dúfam, že s krajsimo ciarkami

@jaja8_9 ahoj vitaj mne niekedy pred ovu takto prudko klesla ovu testy máš aké včera si nerobila ovu test?