icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

radussska1
9. feb 2021

@sssimikkk no mávam cyklus 24 raz 26 aj 28 ťažko somnou 🙂 minuli mesiac som mala na 13 DC .Kým ja toto pochopim ako to je 🙂

sssimikkk
9. feb 2021

Este som sa vas chcelavooytat, kolko dni po uhniezdeni by malo byt vidno druhu ciarku? Ked je to dnes teoreticky treti den, zajtra rano by ju uz malo byt vidno?

sssimikkk
9. feb 2021

@radussska1 a testy popri tom nerobis? Uvidis najblizsie dva dni, aka bude teplota 🙂

sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk ja som 4teho cítila bolesť vo vajecniku. Som si myslela či som neprechladla. A včera som robila test a už viditeľná čiarka. 😊

mamelka
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
9. feb 2021

@sssimikkk koľko si dpo? Niekomu už ukáže slabučku čiarku 9dpo

rebeccasara
9. feb 2021

@sekerka18 áno skúsila som zlatko, ale bol biely žiaľ 😔. Nikdy mi ešte tie testy neurobili žiadneho ducha a včera áno, tak som sa potichučky aj začala tešiť no a dnes nič, ale teší ma moc, že tebe aj dievčatám to vyšlo 😍 a ja sa posnažím sa k vám pridať čo najskôr 🙏🤗😘

sekerka18
9. feb 2021

@rebeccasara ou. Možno sa ešte ukáže či kedy máju prísť kramy ? Ja zajtra dám fotku testu. A uvidíme 😊

rebeccasara
9. feb 2021

@sekerka18 zajtra čakám MS, tak uvidíme 😔... Júúúj hoď sem zajtra testík 🙏nech sa pokocháme 😍

sekerka18
9. feb 2021

@rebeccasara no. Dúfam, že sa pokochate. Ach musím veriť silno.

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 a videla si aj nejaky pokles na bazalke?

@aleskandra no som 11dpo, ale ak bol ip tak bol pred 3 dnami, preto neviem ci by uz mohlo zajtra ukazat, alebo by malo ukazat, alebo este nie..

1medvedik1
9. feb 2021

@sssimikkk no nie som nejaký expert. Skôr úplný nováčik v tomto (merala som prvý mesiac) .. Ale mne poklesla bt pod čiaru na 8dpo. Ešte som sa tu pýtala báb či to znamená už príchod ms, povedali že možno ale môže to aj implementáčny pokles.. Na 10dpo som urobila test a boli //
No nie som si istá či bol vtedy implementačný, teplota klesla len trošku pod čiaru.. Ale vychádza mi to tak 🤷‍♀️

edinka25
9. feb 2021

@sssimikkk ja som nemala ip vobec,preto som si ani nebola myslela ze budu // 😊

sssimikkk
9. feb 2021

@1medvedik1 tak zajtra asi skusim 🙈 i ked si nechcem robit plane nadeje, uvidim podla rannej teploty ☺️

@edinka25 v prvon tehu ani ja, cakala som do 20dpo a az potom som ho robila 😃

rosalie1411
9. feb 2021

@sssimikkk áno, 12 DPO by už mohlo ukázať.. Ak máš taký pocit, tak skus testik.. 😊

rosalie1411
9. feb 2021

@radussska1 keď mávaš také kratšie cykly, tak to kľudne mohla byť ovulacia.. Hlien si nesledujes? Pripadne bolesti v podbrušku? Každopádne zajtra, pozajtra budeš múdrejšia.. 😊

1medvedik1
9. feb 2021

@sssimikkk držím palce nech si nájdeš vytúžené //🍀 daj vedieť 😊

sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk fíha nemerala som. Až teraz tri dni 😊

sekerka18
9. feb 2021

Ok nevydržala som 🤣 Dolný včera ráno robený a horný teraz 😊

luckynko44
9. feb 2021

@sekerka18 nadhere zlatik! Silnie tooo..juuj ci sa tesim ❤❤❤🤰 budes so mnou v oktobrovkaach 💖

aleskandra
9. feb 2021

@sekerka18 nádhera 😍😍😍 potichučky gratulujem ! Nech len silnie 🙏
Krásne sa to tu začalo rozbiehať s tymi // 🤰💕

katkaholiova
9. feb 2021

@sekerka18 krasne gratulujem

edinka25
9. feb 2021

akurat som to chcela napisat,ze tento januar bol nejaky plodny ❤️❤️❤️ Gratulujem Vam

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 gratulujem☺️ ja uz ani nestiham sledovat, kolko z vas si tie ciarky tento mesiac naslo 😅 gratulujem vsetkym, vhupsli ste do noveho roka spravnou nohou☺️

sekerka18
9. feb 2021

@luckynko44
@aleskandra
@katkaholiova
Ďakujem baby. Môj muž je taký šťastný. Som chcela vydržať do Valentína ale ja neviem udržať tajomstvo. Strašne sa tešíme a fakt strašne dúfam, že to vydrží už. ♥️ Toto bolo fakt nečakane pre nás tejto mesiac. Bývame druhý týždeň v novom.

sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk ďakujem pekne ♥️ len ešte tíško sa teším.

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 jasne, chapem 🙂 ak tomu dibre rozumiem, mas uz nejake nevydarene za sebou? Aj vies pricinu?

sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk áno minulý rok som dvakrát potratila. A áno na hematologii mi vyšla zla zrážanlivosť krvi atď. Ale beriem lieky takže verím, že to na začiatok staci a pondelok volám nech ma berú na odbery a nasadia niečo viac ak bude treba.

sssimikkk
9. feb 2021

@sekerka18 tak snad tym vyriesili aj problem a toto ditiahnete do uspesneho konca 🥰

sekerka18
9. feb 2021

@sssimikkk veľmi dúfam. Ak nie tak koncim na dlhú dobu.