icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
13. feb 2021

@sekerka18 nadhera draha!🤰❤ Velmi sa tesim s tebou...moje hcg vcera 33dc 18dpo bolo 1613 a ja umieram stastiim 😍

tina_martina10
13. feb 2021

@luckynko44
@srkerka18
Dievčatá gratulujem. Úžasné kolajnice.

sekerka18
13. feb 2021

@luckynko44 1613 a také čiarky krásne. No to aj ja by som mohla mať skoro tak cca. Uvidíme až o týždeň piatok 😊 aj ja sa teším ale zatiaľ tíško

junyk
13. feb 2021

Dievčata a tak ma napadlo ako vas tu tak sledujem rok. Co je so shelyndou alebo ako sa volala tu na MK. Ona tiez merala a mala tusim aj biochemicke... uz je 🤰? 😊

aleskandra
13. feb 2021

@junyk vytratila sa po tom, čo sme ju tu s jednou kočkou právom označili za obyčajnú zlodejku :-/
Mne nebola vyše mesiaca schopná poslať peniaze 🤔😬 a tie traaaapne výhovorky 🤦

mirus11
13. feb 2021

@junyk to by zaujímalo aj mňa naposledy tu bola tuším koncom minulého roka keď sa niečo na ňu baby tu na MK sťažovali s nejakými liekmi,že objednala a nezaplatila a odvtedy ako nič,už som ju tu viac nevidela.

aknamorka22
13. feb 2021

@aleskandra a zaplatila ti nakoniec?

aleskandra
13. feb 2021

@aknamorka22 áno, našťastie... Akože išlo len o trápnych 6€, ale ten princíp 🤦
No a odvtedy tu nie je...hmm 🤔🙈

junyk
13. feb 2021

@aleskandra
@mirus11
Tak to ma mrzi baby... ona tu bola dost taka vyrazna, zapajala sa, merala, priala nam vsetkym a takto nepekne sa vykreslila 🤔😤

sekerka18
13. feb 2021

@aleskandra fíha. Všimla som si hej, že odvtedy sa neozvala vôbec.

mamelka
13. feb 2021

@sekerka18
@luckynko44 krasne testy dievčatá

janickamalicka1988
13. feb 2021

Ahojte dievcata. Prosim vas o radu. Bazalku meriam vzdy rano po prebudeni v rovnaky cas. K tomu som tento mesiac pridala aj ovu testy. 14DC a 15DC sa mi zdali oba pozitivne (tesne po testovani vyzerali testovacie ciarky tmavsie ako kontrolne, ako teraz ked uz su suche). Skoda ze som si nespravila ten modry test aj 15DC lepsie by sa mi to teraz porovnavalo. 12-14DC som citila aj priznaky ako bolest krizov a na pravej strane v podbrusku take ako pred ms. Dokonca som mala aj vodnaty hlien 15DC. Prekvapila ma ale teplota ze mi vyskocila uz tak skoro. Nakoniec sme mozno s manzelom vecer 14DC ani ovulku nestihli :( mozno uz bolo po nej. Len by ma teda do buducna zaujimalo co sledovat az to zase nepresvihneme.

mirus11
13. feb 2021

@mamelka a ty v práci ako?Aká bola reakcia sefok?

mamelka
Autor odpoveď zmazal
mamelka
Autor odpoveď zmazal
aknamorka22
13. feb 2021

@janickamalicka1988 ahoj, u mna je to tak, ze v den keď mám pozitívny ovu test tak mám aj ovulaciu. Na druhý deň mám ešte silný ovu test ale už nie ako deň predtým. Takže ak si mala na 14dc pozitívny ovu test tak v ten den mohla prebehnúť aj ovulácia 🙂 ja si meriam bazalnu teplotu tretí mesiac a aj sledujem ovulaciu a zatiaľ je každý graf iný. Asi to chce dlhšie časové obdobie na pozorovanie :D a vajíčko je oplodnenia schopné cca 12hodin takže si kľudne mohlo počkať na vojacikov :D držím palce 🙂

evita2176
13. feb 2021

@junyk ahoj. Ja som si s nou pisala .nemerala a nestresovala sa ale ze od noveho cyklus zas zacne merat.
To mi je luto s tymi peniazmi als tak sa to vyjasnilo a to som rada. Mozno mala len zle obdobie. Netreba hned ludi odcudzovat ..ja som bohuzial nepoucitelna co sa dovery tyka😂😂
Ale tehu este bohuzial nieje ani ona😔✊✊🍀🍀 mozno budeme vsetky coskoro 🤷‍♀️🍀✊🍀

mirus11
13. feb 2021

@mamelka tak to je super,že to už dievčatá vedia,je to to najkrajšie,čo môžme deťom dať,a to je súrodenec.urcite ho budú veľmi ľúbiť a budú tí pomáhať 🥰😀

janickamalicka1988
13. feb 2021

@aknamorka22 riadne ma to prekvapilo, hlavne ked clovek caka cely mesiac a zrazu to mozno ani nestihne :D zacala som brat aj gynex kvapky, mozno takej rychlej ovulke dopomohli. Mam pocit, ze kazdy mesiac je uplne, ale uplne iny. Nikdy som tak nepocitivala ani bolest vajecnika a krizov ako teraz, preto som ani nevedela ci este len bude ovulka, ci uz je, ci uz bola 🙈 tak uz len cakat... dakujem za odpoved, budem zase o cosi mudrejsia 🙂

milka1988
13. feb 2021

Co si myslíte o mojom grafe? Lebo som už z neho znechutená a neviem teraz či vôbec ovulácia bola. Na 22dc mi pichol dr Ovitrelle injekciu. Mala som folikul 25mm. Keď beriem do úvahy fakt že cca 36 hodín mal folikul prasknúť, tak by som mala aspoň nejaké príznaky. Hlien, bolesť, alebo aspoň prsia vždy ma bolia :( dodnes nič. Obávam sa že folik nepraskol a ovulka nebola. Inak bežne mám ovuláciu na 16-17 dc cca, cyklus trvá 30-35 dní max. Tento cyklus, keď ma vlastne aj v Car pozeral dr prvý krát, tak ako schválne mám takýto rozhadzany. Je vôbec možné aby folikul po injekcii nepraskol? 😩

ereska
14. feb 2021

@milka1988 ak by nepraskol mohla by sa z neho urobit cysta no nepichali nejako neskoro ovitrelle keď už mal 25mm nepichaju to skôr

aleskandra
14. feb 2021

@milka1988 toto vyzerá na anovulacny cyklus. Folik nepraskol , lebo už bol velkyyyyy :( vtedy sa z foliku spraví folikularna cysta ...len nerozumiem, načo ti dr.vobec dávala ovitrelle :-/

tina_martina10
14. feb 2021

Ahoj dievčatá, prosim Vás viete mi poradit? Uz 3 dni mám také tlaky - bolesti v podbrušku, aj prsia pobolievaju, myslela som, že uz včera dostanem MS a nič. Dnes som len 23 DC, ale mam kratku LF 8-9 dni. Min. Mesiac zazrakom 11 dni
Merala som teplotu a dnes stupla na 36,9 to som si myslela, že bude klesať a pride Ms. Myslíte, že MS pride?

michaelka_
14. feb 2021

@tina_martina10 Najbližšie dni budú kľúčové a dozvieš sa🙂 Mimochodom máme cyklus skoro naraz. Si deň predo mnou.

luckynko44
14. feb 2021

@milka1988 po hcg inj nie je mozne aby folikul nepraskol,neboj sa 🙂 urcite si po ovu,hlavne nestresuj a nastav sa do pozitivnej vlny 🤞 drzim prstiky

tina_martina10
14. feb 2021

@michaelka_ tak ideme čakať spoločne.😊
Len neviem či tie bolesti nie su skôr PMS

sekerka18
14. feb 2021

Baby. Som sa utrela na wcku a hnedá krv. Nie veľa ale bola. No mňa jebne. Ja už nechápem fakt.

junyk
14. feb 2021

@sekerka18 nemusi to nic zle znamenať 🙏🏻 ale je pravda ze MS moze kludne prist. Verim ze nie a bude vsetko ok. Aj si merala rano? 😏

sekerka18
14. feb 2021

@junyk nie dnes som už nemerala, že však koľajnice som mala tak uz nemusím. Neviem boli ma brucho aj. Tak počkámeebo v nemocnici Itak mi nič nespravia len zoberú krv. 😭😭😭😭

tina_martina10
14. feb 2021

@sekerka18 držím palce nech je všetko OK