icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michaelka_
18. feb 2021

@millky Zo začiatku som som sa chcela vyhnúť otehotneniu, kým sme sa nespoznali a kým som dostala pracovnú zmluvu na neurčito...preto som si myslela, že je to preto, že sa vie v tom ovládať. Keď sme sa dostali do štádia, že dieťatko by potešilo, tak mi to docvaklo,že to nejde. Je môj jediný partner, pred ním som nikoho nemala.

michaelka_
18. feb 2021

@sekerka18 S urológom riešil dávnejšie zúženú prostatu. Teraz vraví, že keď je kovid tak k lekárovi určite nepôjde.
Urobilo sa mu brucho, keď prestal fajčiť, lebo cigarety vymenil za čokoládu, tak aj tento faktor to ovplyvňuje myslím si, začal robiť brušáky a kliky, aby aj do svadby zhodil pár kíl.

michaelka_
18. feb 2021

@tina_martina10 Aj ja myslím, že sa to môže zmeniť.

millky
18. feb 2021

@michaelka_ ajajaj... No tak ak je to ten problém, je to riešiteľné, snáď to nebude psychický problém. A keď masturbuje tiež to nejde? Či to už nerobí vôbec? Každopádne, ak nechce riešiť teraz lekárov, objednaj mu z internetu Ašvagandu kapsule. To je prírodný vitamin, ktorý robí divy s mužskou potenciou. Lieči aj prostatu, aj problémy s erekciou, aj nízky počet spermií, proste to resetuje mužské ustrojenstvo. Mám veľa veľa veeeeľa známych, čo im to zachránilo vzťah a aj prinieslo mimi (keď bol problém v mužovi). Nič za to nedáte a kto chce, chytí sa každej možnosti na pomoc ☺️

millky
18. feb 2021

@sekerka18 ja čakám teraz MS, dnes alebo zajtra má dofrčať ☺️ muž mi prechadzal teraz takými fázami, že som myslela, že namiesto sťahovania bude koniec....katastrofa, ani si predstaviť nevieš. Totálne bol stratený, nevedel kde je sever a bohužiaľ, ja som si na to už zvykla, že jeho riešenie problémov je UBLÍŽIM TI NAJVIAC AKO VIEM, ABY SOM MOHOL BYŤ RADŠEJ SÁM A SÁM SA TRÁPIŤ. To je vlastne indiánske meno môjho muža - dovolím si zasmiať sa na tom 😂. Takýmto sme si prešli už mnohokrát. Teraz zasa chvíľku svieti slnko, sever už trošičku nachádza.... Tak som zvedavá či sa aprílového sťahovania dožijeme v miery. Možno bude budúci mesiac aj sex 😂😂 čo ti poviem, a vraj my ženy sme komplikované a hysterické. Trd Bačov..... Na to, že počas "mesiaca" prechádzame 3.fázami cyklu a hormonalnymi zmenami, si myslím, že sme sakramentsky normálne oproti mužom. Ale... Takéto skraty mi aspoň pomáhajú myslieť na iné veci ako na to, či som tehotná alebo nie. Priala by som si, aby sa nám v novom bývaní začal aj nový život...

alzbeta162
18. feb 2021

@naty1987 jej krásny blahoželám🙂

majka_3
18. feb 2021

@alzbeta162 aa ty sa máš ako? 😊 Kolky týždeň už tahas? 😊

alzbeta162
18. feb 2021

@majka_3 joj ďakujem za opýtanie 😘 v nedeľu 34tt dobre celkom len každý mesiac ma posiela moja na prietoky straší ma a v nemocnici pozeraju ci je moja doktorka v pohode ze mala je tip top v poriadku jedine ma menšie bruško....ale šak je baba ta co😂
A ty ako ? veľmi nesledujem uz skupinku ale niekedy popozeram ako sa tu mate vidím ze aj nove su tu niektoré stare poodchadzali .... ale nie kvoli tehu ....
Ako si teraz na tom so snaženim chodíte do centra alebo vás čaká nejaký zákrok 🙂?

alzbeta162
18. feb 2021

@alzbeta162 foto z včerajšej poradni sa smejem lebo nos ma pricapeny o brucho moje ta vyzera ako keby dostala bondzu do nosa🙂

michaelka_
18. feb 2021

@katkaholiova Katka, ako sa cítiš?

katkaholiova
18. feb 2021

@michaelka_ ahoj boli ma hrdlo troska hrudnik ale to ma zvykne aj pri chripke .ale okrem toho fajn. Dnes max 36.5 takze ked svietilo slnko bola som aj na dvore.telo si pyta vela pit a stale by som nieco jedlo somariny 😉

katkaholiova
18. feb 2021

ahoj som 21dc podla ovu testo som 7.2 mala pozitivny test podla teplot ovu nebola dnes hnede spinenie co to moze byt.to urcite s covidom nic nema

milka1988
18. feb 2021

@luckynko44 no ja nechápem :( podla mňa ovu neprebehla veď to su čo za teploty toto?
22dc mi bola pichnuta injekcia, dnes som už 39 dc trosililinku ma zacali bolieť prsia ...toto isto ovulka nebola :(

tina_martina10
19. feb 2021

@katkaholiova ako sa dnes cítiš? Ešte je ten výtok? Robila si si aj test
Držím palce nech to dobre dopadne

katkaholiova
19. feb 2021

@tina_martina10 ahoj.citim sa dobre.teraz som na wc papieri mala zrazeninu krvy

mamelka
19. feb 2021

@katkaholiova zial citala som,ze covid moze aj zmeniť MS ...niekto spini dlhsi niekto skôr alebo príde Ms neskor...aspon co sa baby na stene pýtali...možno dostaneš skor Ms uvidíš....v každom prípade zelam skore uzdravenie a ľahký priebeh

katkaholiova
19. feb 2021

@mamelka no uvidime co to je.dakujem pekne zatial je to v pohode

michaelka_
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
19. feb 2021

...a mňa už začínajú páliť prsty 😬😬😬 musím vydržať do zajtra 🙈
Tento cyklus ma vôbec nebolia prsia 🤔 doteraz vždy, keď som mala ovitrelle a progesterón

tina_martina10
19. feb 2021

Dievčatá poradte, kroré ste zo Žilinského kraja do ktorého centra chodíte? Ja som z LM Ďakujem.

rosalie1411
19. feb 2021

@aleskandra graf vyzerá veľmi dobre.. 😊 Som zvedavá aky bude výsledok 😊 pozerám, že tiež užívaš rybí olej.. Aj ja som začala teraz po potrate..

rosalie1411
19. feb 2021

@tina_martina10 síce som z trenčianskeho kraja, ale zvažujem Martin Iscare.. Keby nie je covid asi by som išla do Brna.. Ale ešte stále zvažujem, kde ísť. Možno pôjdem na viac konzultácii, ale chcem to riešiť až tak o mesiac-dva..

sekerka18
19. feb 2021

@aleskandra jaaaaaaj. Už ma pália za teba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

tina_martina10
19. feb 2021

@rosalie1411 aj ja som pozerala Martin ten Iscare a aj Helios. Pozerala som aj Brno ale pre nás je to dosť ďaleko. Neviem sa rozhodnúť A dnes dok povedal, že čakanie, že sa nám to podarí prirodzene nie je pre mňa. To je pre mladšie...Ja viem, že čakať nemôžem. Uvidím , dnes som bola na krv na AMH, v utorok by mali byť výsledky. Tak podľa toho sa zariadim

rosalie1411
19. feb 2021

@tina_martina10 a máš porobené vyšetrenia? Reproimuno, genetika, štítna žľaza, hematologia, partner spermiogram a ideálne aj halosperm?

tina_martina10
19. feb 2021

@rosalie1411 veru nie, HP mi robil cca 15 rokov do zadu, že teraz si to centrá všetky vyšetrenia robia samy alebo niekam pošlú.

aleskandra
19. feb 2021

@tina_martina10 my sme z Martina a chodíme do Iscare...máme tu ešte Helios 🙂

aleskandra
19. feb 2021

@rosalie1411 on vždy vyzerá dobre a potom to príde 🙈😬😂
Áno áno, rovno krillový, našťastie žiadna rybacina, lebo to ja nemusím 🤢

tina_martina10
19. feb 2021

@aleskandra a si spokojná? Aký sú lek.

rosalie1411
19. feb 2021

@tina_martina10 tak ja by som ti pred CAR určite odporučila všetky vyšetrenia. V CAR ich nerobia tak detailne. Skús sa aspoň poobjednávať a potom v CAR vyžiadať výmenné lístky alebo u svojho gyn.