Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Och baby. Som 4+5 a 23 DPO a práve volali, že hcg mam 8640 ♥️
@sekerka18 krásne , gratulujem
@luciachh gratulujem
Zaujímave video: "Jak žiť naplno, když miminko nepřicházi."
https://www.youtube.com/watch?v=F7vljXH-cug
@tina_martina10 ale áno, aj keď vadí mi jedna vec a tou je, že nerobia cez víkend :-/ keďže sme tam chodili pri prvom synčekovi, išli sme tam teraz zas...
Inak by som si už asi vybrala ten Helios, tí robia nepretržite. Ale doktori sú veľmi dobrí, to áno ;)
@rosalie1411 zajtra testnem, aj keď nedávam tomu nejakú šancu 🙈 a máš pravdu, potom už to iui naše, snáď posledný pokus opäť vyjde 🙏🍀
@sekerka18 waaau gratulujem nádherné hcg 👍
@rosalie1411 tiež chodím do Brna sú ozaj super.
@milka1988 ahoooj..tak toto mas naozaj zahadny cyklus aj graf...skus si zistit u lekara ci existuje taka moznost ze ovu neprebehla..ja si aj tak myslim ze po hcg inj ak tam bolo nieco na prasknutie tak to prasklo...aj si testla? Drzim ti palce! 🙏💖
@zuzik5891 ja som chcela testovať každé dva dni až do 20dpo, ale dnes som kúpila 6 testov a jeden digi, tak idem na to každý deň, čo už 😂😂 alw som rada ze s že na 10 deň je takáto. Robila som zo srandy na 8dpo vedela som ze bude biely ako stena, a dnes len preto ze ma včera divne bolelo brucho, ale spravila som ho a po minúte som ho sla vyhodiť, ved bude biely ako stena, ešte je skoro a tam toto, som skoro odpadla😂 mužovi som chcela tehu povedať nejak pekne ale tak ma to prekvapilo že som vyletela z WC že aha😂 takze žiadna romantika ani napaditost😂😂
@luckynko44 vieš čo nakoniec dnes ráno ms prišla konečne čiže keď odratam lf, tak to sedí na tu injekciu. A pritom teploty ako anovulacne
@luciachh pozri...ja som si tiež predstavovala ako to môjmu poviem keď to príde a nakoniec všetko bolo inak...tajila som to asi len deň lebo nebol doma😂😂😂😂...potom prišiel a keďže dokonale poznal môj cyklus tak hneď sa ma pýtal či som už testovala😂...a to som mala na teste len takú pidi čiarku na 10 dpo...môj vzal mobil,zapol baterku a začal presvecovať test...taký bol zlatý 😂😂...inak ja som testovala od 4 dpo...úplne nezmyselne,ale keďže som mala doma 50 one stepov a kooopec iných testov z lekárne či drogérií tak som testovala ako drak😂...
@aleskandra áno, je biely.
@aleskandra tak mne sa tam zda 👻 a to ja vždy napíšem keď nic nevidim😉 drzim palce
@aleskandra vidím úplne jemnučký tienik...koľko dpo si?
@zuzik5891 naživo ho teraz vidim aj ja 😬 11dpo...uvidíme o pár dní
@aleskandra mohla by si pri okne odfotit

@aleskandra necháme sa prekvapiť co bude na konci.. A keby náhodou nič, tak sa môžeš tešiť, že ťa čaká IUI. 😊