icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
20. feb 2021

@aleskandra aj mne sa tam niečo marí 🍀😊😊 to bude paráda, ak to bude silniet.. Som zvedavá o 2 dní ráno 😊 ale asi by som nevydržala a testovala aj zajtra 😊

luciachh
20. feb 2021

@zuzik5891 😂😂 riadne veľa testov. Ja som teda včera kúpila. A testovala aj dnes. 💙 Čiarka je uplne iná ako včera, ale je tam. Dnes som mala oficiálne dostať ms, tak budem testovať najbližšie dni, v piatok spravím digi a zavolám lekárovi. Aom zvedavá. Mam veľký strach ale radosť je vacsia😂

aleskandra
20. feb 2021

@edinka25 je to pri okne práveže fotené 🤷
Skúsila som ešte s bleskom 🙈

sekerka18
20. feb 2021

@aleskandra niečo tam vidnoooo

edinka25
20. feb 2021

@aleskandra rozumiem,podla mna je este skoro,ja
tam zial nic nevidim,ale dufam,ze tak o 3dni tam budes mat uz ruzovu ciarku ❤️

edinka25
20. feb 2021

@luciachh gratulujem 🙂

aleskandra
20. feb 2021

@sekerka18 🍀🍀 uvidíme...bol by to zaaazrak, keby to vyšlo ✊

zuzik5891
20. feb 2021

@luciachh čiarka je krásna...fakt...teraz sa len správne nalaď a užívaj si tehulkovanie 🍀🍀🍀🍀

aleskandra
21. feb 2021

#12dpo
uuuf, toto som nečakala 🙈 teším sa a zároveň bojím, aby čiarka pekne tmavla

luckynko44
21. feb 2021

@aleskandra paraaadicka 😘 ....uz teraz sa len teskaj,obavy zahod za hlavu,vsetko bude dobre...uz je z teba kinderko 🤰..radost 😍

sekerka18
21. feb 2021

@aleskandra supeeeeeer ♥️♥️♥️♥️♥️

zuzik5891
21. feb 2021

@aleskandra testík krásny...graf taktiež...žiadne veľhory len krásne postupné stúpanie...zo ❤ blahoželám a prajem ti pohodové tehulkovanie 🙏🏻🍀❤

majka_3
21. feb 2021

@aleskandra jeeej a co to vidiiim 🙂 no to je uuuzasne.... takze nakoniec iui nebolo treba ...tesim sa s tebou

sticker
katkaholiova
21. feb 2021

@aleskandra gratulujem tesim sa .

edinka25
21. feb 2021

@aleskandra gratulujeeem ,tak tuto vidim uz aj ja ❤️

luciachh
21. feb 2021

@aleskandra gratulujem, ja som dnes tiež 12dpo, takže budeme spolu v skupine🥰

tina_martina10
21. feb 2021

@aleskandra gratulujem, som rada, že sa podarilo prirodzene. Držím palce nech čiarka silnie ako má a, že čoskoro sa aj my ostatné dočkáme dvoch čiarok 😊

mamelka
21. feb 2021

@aleskandra gratulujem 🥰 silno drzim palce..

rosalie1411
21. feb 2021

@aleskandra wooow, ja som ti to hovorila, že to vyjde bez IUI!! 👏👏👏👏
Teším sa s tebou. Daj sa pekne do pohody, nestresuj sa a teš sa z čiarky.. 😊 Veľmi držím palce, nech je všetko OK. 😊

aleskandra
21. feb 2021

@luckynko44
@sekerka18
@zuzik5891
@majka_3
@katkaholiova
@edinka25
@luciachh
@tina_martina10
@mamelka
@rosalie1411
ĎAKUJEM vám baby z celého 💖 obavy sú, nakoľko v decembri mi tiež takto vyšiel test, len čiarka nesilnela - biochemické :(
Tak som s radosťou ešte opatrná...pevne verím, že keď spravím ďalší test v utorok, čiarka bude tmavšia...
A že to vyšlo prirodzene...tak z toho som úplne vedľa. Ten náš posledný pokus IUI vedel, prečo sa má odložiť 🍀🍀🍀 🙏💖

tina_martina10
23. feb 2021

@aleskandra ahoj, skzsala si dnes test. Držím palce aby bola tmavšia

aleskandra
23. feb 2021

@tina_martina10 ahoj, áno robila . Zas zmiešané pocity 😏😐
Neviem, či stmavla a ak áno, tak minimálne. Čakala som už tmavšiu tu čiarku 🤷
Teplota sa drží pekne hore, tak neviem...och...ešte aj prsia strašne bolia...

sssimikkk
23. feb 2021

@aleskandra a kedy mas dostat ms? Skusala si test rovnakej znacky? Ja son robila na zaciatku toptesty z dmky, maju aj tie pruzky aj tycinkove a za mna jedna velka katastrofa 🙈 ukazal kazdy, ale trvalo to dlhsie, dokonca aj teraz nevyskoci hned ta ciarka, co ked som skusala iny test tak som sa nan len pozrela a uz bol pozitivny 😅 a ty si mala krasnu ciarku uz par dni dozadu 🙂

aleskandra
23. feb 2021

@sssimikkk ms by mala prísť zajtra, lenže užívam progesterón 🤷
Mala som ešte rovnaký test ako z nedele - mamatest. Je pravda, že tej ciarke chvíľku trvalo, kým sa objavila. Teraz som kúpila woman Secret, tak uvidím zajtra. Skúsim odfotiť tie testy spolu, či je tam nejaký rozdiel..
A asi zavolám do centra, nech mi zoberú krv a viem na čom som 😏

aleskandra
23. feb 2021

Je o kúsok tuším tmavšia 🤷 nemala by už byť viac?

sssimikkk
23. feb 2021

@aleskandra vobec nemusi byt tmavsia, mohlo sa len neskor uhniezdit alebo ti zozaciatku pomalsie rastie hcg 🙂 podstatne je, ze tam je. Ja som mala tiez cca takuto ciarku 13dpo 🙂 ono niekedy to stmavne pomaly zo dna na den, ze to jednoducho "skoci".. ale vravim podstatne je ze tam je ☺️

rosalie1411
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
23. feb 2021

@aleskandra zo začiatku to môže pomalšie tmavnut, o 2 dní bude výraznejšia.. Nestresuj, bude to dobre.. Robíš všetko čo môžeš 😊

aleskandra
23. feb 2021

@rosalie1411 😘😘😘 ďakujem za podporu
Zajtra idem na krv 💉 verím, že to bude dobré

sekerka18
23. feb 2021

@aleskandra držím palce moja. Ja dnes na krv som šla tiež. Či stúpa pekne hcg tak čakám. A 5teho na sono prvé.