icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sssimikkk
27. feb 2021

@roxana61 tazko povedat, ten 6/7/8dpo su telloty celkom nizke, aj niektore potom.. aj si pocitovala bolest podbruska, pripadne registrovala hlien?
A vies dovod anovulacnych cyklov?

kalmak
27. feb 2021

@majka_3 mna uz dnes muz (!!!!) “prinutil”. Bielo, bielucko 😂 zajtra doberem duphaston a uvidime 🤷‍♀️
Ved tych testov mam pozehnane, tak novy den novy sanca 😂😂😂

ladysmurf
27. feb 2021

Tak baby, vy ste tu take skusene prosim radte 🙏. Co mam urobit aby prisla mrcha? Kedze mam anovulacny cyklus, netusim ako dlho to potrva. Existuje nieco cim si ju privolat? (Vino nepijem, vanu nemame hihi). Za normalnych okolnosti mam cyklus cca 30 dni. Ale doktor povedal, ze pravdepodobne mam PCO. Ja uz svojmu telu nechapem. Mohlo sa toto stat po tom ako som v Novembri mala potrat?

aleskandra
27. feb 2021

@ladysmurf moje anovulacne cykly trvali 48 dni 🙈

ereska
27. feb 2021

@aleskandra mne aj 102 ako ročne obdobia 😂

ladysmurf
27. feb 2021

@ereska
@aleskandra baby nestraste ma 😳, ked zmazem pozitivny ovulacny test, ovu vysla na pondelok. No ale podla teplot to nevyzera na ovu 🤷‍♀️

roxana61
28. feb 2021

@sssimikkk hlien nesledujem. Len pre mňa sú to po 36, max 36,2 vysoké teploty. Dnes opäť 36,47. Meriam v ústach. Merala som zo začiatku o 8h, teraz medzi 6-7 (už cely februar) ale čo viem tak neskorsia hodina=vyšia teplota. Teda ak meriam skôr mala by byť ešte nižšia,nie? ...začínam ešte rozmýšľať, či za tie nízke teploty nemohol inofolic. Brala som ho od začiatku merania( november) do konca januára, vysadila som ho teda ešte pred začiatkom tohto cyklu, ale aj tak... neviem to naisto ci mam anovu ale ak, tak ani dôvod preco su anovulačnych cyklov. Snažíme sa rok a 4 mesiace

sssimikkk
28. feb 2021

@roxana61 ano, cim neskor merias, tym je teplota vyssia. Spravidla co hodina naviac, to o 0,1 stupna naviac. Len merianie v ustach je velmi nepresne si myslim, hrozne zavisi si spis s otvorenymi ustami (co samozrejme neovplyvnis), ak ano tak ci tesne ored zobudenim, ci sa v ustach pocas spanku nejak "hras" s jazykom a podobne. Mozno by bolo fajn na dalsi cyklus kupit novy teplomer a skusit merat vaginalne, a mozno to porovnat 🙂 nie teploty, tie budu ine, ale graf ako taky 🙂 a ten inofolic, ja som ho brala pro kazdej snahe o otehotnenie a mne osobne tie teploty nijak neskresloval. A na nejakych vysetreniach zakladnych ste neboli/si nebola? Minimum co pre teba moze gynekolog urobit je hormonalny profil 🙂
Ked som prvykrat potratila, moj dr mi urobil vytery na nejake urraplazmy myslim, ktore mozu byt pricinou potratu a aj neplodnosti. Nieco nasiel, brali sme s muzom obaja 20 dni antibiotika od zaciatku cyklu, orisny zakaz sexu pocas brania. Ked sme dobrali, samozrejme sme skocili na to :D a zrovna v ten cyklus som otehotnela, vajicko si pockalo do 21dc 🙂 ale nesledovala som sa, myslela som ze ovu uz davno bola, tak to bol obrovsky sok 🙂 tak minimalne taketo vysetrenia by si mozno mohla absolvovat 🙂

majka_3
28. feb 2021

@kalmak ahoj a co dnes akoo? 😊 Žiadna zmena?
Ja som dnes tiež skúsila, ale tak ja neviem no... Niečo sa tam marí ale tak na také som už zvyknutá 😅

rosalie1411
28. feb 2021

@majka_3 daj fotku 😊

mirus11
28. feb 2021

@majka_3 daj foto,aj ja som zvedavá.a zároveň držím palceky 🤞

aleskandra
28. feb 2021

@majka_3 chceme fotoooo 😍

sekerka18
28. feb 2021

@majka_3 načo cakaaaaaaas? Fotku fotku

sekerka18
28. feb 2021

@aleskandra ty ako zlato? Ms už sa rozbehla?

aleskandra
28. feb 2021

@sekerka18 ďakujem za opýtanie, ja dnes 1dc 😏 konečne, prišlo mi to od stredy nejak dlho...
Začínam posledný mesiac s meraním, 22.3 nastupujem do práce na 3 zmeny, tak už sa mi nebude dať. Ale aspoň budem o kus kludnejsia 😬

sekerka18
28. feb 2021

@aleskandra a sa podarí hneď prvý mesiac keď nastúpis 😊😉 nebudeš na to myslieť a hotovo

jaja8_9
28. feb 2021

Ahojte meriam bt prvý mesiac, mávam 32dnovy cyklus a ovu okolo 19dc ale keďže mi práškový inofolic (po týždni som ho prestala piť, lebo mi robil problémy) posunul ovu na 23dc (potvrdene testami, hlienom a myslím ze aj bt) tak uvidíme ako príde ms, dúfam ze nepríde... Myslíte že je tam ešte šanca?? Keďže aj po ovulacne teploty sú kolisave 🙂🙏

roxana61
28. feb 2021

@sssimikkk ale mne ten inofolic aj pokazil cyklus, teda za 3 mesiace uživania som mala ms len raz, cyklus bol cez 60dni. Tak teoreticky može byť zodpovedný aj za zmeny teplot u mňa, si myslím ja. Na teba mohol mať dobrý vplyv a tým pádom nebol dôvod ani zmeny teplôt. Ale to len môj pohľad. Či ti nepomohol? No s tým meraním dole to asi vyskušam, už som nad tým uvažovala. Bola som v októbri na klasickú prehliadku, s tým že chcem to riešiť, mam prísť cez ms na hormonálny profil, lenže som s manželom v zahraničí, keby nie corony tak chodíme na sk častejšie, teraz sa žiaľ nedá. Vtedy mi odporučil inofolic, ktorý som brala 3 mesiace a kvôli tej ms a spineniu som ho vysadila. Chcem sa teraz sama sledovať aspoň, cez tú BT a chcem aj hlien začať... No tak také skusenosti rada čítam👏, dúfam,ze to bude aj nas prípad,že nebude žiaden vážny problém a ani nebudeme vedieť ako a sa podarí 😊

sssimikkk
28. feb 2021

@roxana61 a pred jeho uzivanim si mala pravidelny cyklus? Ja som ho zacala prave kvoli tomu, ze neskora ovulacia, anovulacne cykly, malo hlienu.. je mozne, ze ak si mala oravidelny, tak ti ho rozhadzal. S tym meranim to skus, uvidis mozno ti to uplne inak vykresli cyklus 🙂 za to nic nedas.
Verim ze sa vam coskoro podari 🤗

majka_3
28. feb 2021

@rosalie1411
@mirus11
@aleskandra
@sekerka18 babyyy 😅 tak rada by som aby bol ten pravý.... Ale na inom teste nemam nic...
Možno ani tu nebudete vidieť... 🤷‍♀️😅

luckynko44
28. feb 2021

@majka_3 podla mna to ruzove cudo vybija oci 😁😁🤞🌼😚😘

aleskandra
28. feb 2021

@majka_3 na spodnom vidiiiiiim 😍❣️🍀

sekerka18
28. feb 2021

@majka_3 no jasneze vidím 🍀♥️

majka_3
28. feb 2021

@aleskandra
@sekerka18 nooo dievčatá, moc im neverím... Lebo woman secret mam negatívny.. Nič na ňom nevidím... 🤷‍♀️

katkaholiova
28. feb 2021

@majka_3 na 9,10dpo vidim aj ja

iamkate
28. feb 2021

@jaja8_9 ja mam ešte horšie kolisave a dost nízke teploty a nasla som si dnes ciarocku 12dpo 🙂 takže všetko možné 😊

mirus11
28. feb 2021

@majka_3 a čo to máš aké testy?

jaja8_9
28. feb 2021

@iamkate ďakujem za odpoveď, tak budem dúfat 🙂🙏 lebo sa nám už dlho nedarí

mirus11
28. feb 2021

Žienky posúvam nový a načatý inozitol.viac v správe.

kalmak
28. feb 2021

@majka_3 kks super!! Velmi drzim palce!! Ja som dnes netestovala, nebudem ani zajtra, skusim Utorok, ked ovsem nepride milostiva 😂 ale asi pride, som standardne pms protivna 🤷‍♀️