Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tak baby, vy ste tu take skusene prosim radte 🙏. Co mam urobit aby prisla mrcha? Kedze mam anovulacny cyklus, netusim ako dlho to potrva. Existuje nieco cim si ju privolat? (Vino nepijem, vanu nemame hihi). Za normalnych okolnosti mam cyklus cca 30 dni. Ale doktor povedal, ze pravdepodobne mam PCO. Ja uz svojmu telu nechapem. Mohlo sa toto stat po tom ako som v Novembri mala potrat?
@ladysmurf moje anovulacne cykly trvali 48 dni 🙈
@aleskandra mne aj 102 ako ročne obdobia 😂
@ereska
@aleskandra baby nestraste ma 😳, ked zmazem pozitivny ovulacny test, ovu vysla na pondelok. No ale podla teplot to nevyzera na ovu 🤷♀️
@sssimikkk hlien nesledujem. Len pre mňa sú to po 36, max 36,2 vysoké teploty. Dnes opäť 36,47. Meriam v ústach. Merala som zo začiatku o 8h, teraz medzi 6-7 (už cely februar) ale čo viem tak neskorsia hodina=vyšia teplota. Teda ak meriam skôr mala by byť ešte nižšia,nie? ...začínam ešte rozmýšľať, či za tie nízke teploty nemohol inofolic. Brala som ho od začiatku merania( november) do konca januára, vysadila som ho teda ešte pred začiatkom tohto cyklu, ale aj tak... neviem to naisto ci mam anovu ale ak, tak ani dôvod preco su anovulačnych cyklov. Snažíme sa rok a 4 mesiace
@roxana61 ano, cim neskor merias, tym je teplota vyssia. Spravidla co hodina naviac, to o 0,1 stupna naviac. Len merianie v ustach je velmi nepresne si myslim, hrozne zavisi si spis s otvorenymi ustami (co samozrejme neovplyvnis), ak ano tak ci tesne ored zobudenim, ci sa v ustach pocas spanku nejak "hras" s jazykom a podobne. Mozno by bolo fajn na dalsi cyklus kupit novy teplomer a skusit merat vaginalne, a mozno to porovnat 🙂 nie teploty, tie budu ine, ale graf ako taky 🙂 a ten inofolic, ja som ho brala pro kazdej snahe o otehotnenie a mne osobne tie teploty nijak neskresloval. A na nejakych vysetreniach zakladnych ste neboli/si nebola? Minimum co pre teba moze gynekolog urobit je hormonalny profil 🙂
Ked som prvykrat potratila, moj dr mi urobil vytery na nejake urraplazmy myslim, ktore mozu byt pricinou potratu a aj neplodnosti. Nieco nasiel, brali sme s muzom obaja 20 dni antibiotika od zaciatku cyklu, orisny zakaz sexu pocas brania. Ked sme dobrali, samozrejme sme skocili na to :D a zrovna v ten cyklus som otehotnela, vajicko si pockalo do 21dc 🙂 ale nesledovala som sa, myslela som ze ovu uz davno bola, tak to bol obrovsky sok 🙂 tak minimalne taketo vysetrenia by si mozno mohla absolvovat 🙂
@majka_3 daj fotku 😊
@majka_3 chceme fotoooo 😍
@aleskandra ty ako zlato? Ms už sa rozbehla?
@sekerka18 ďakujem za opýtanie, ja dnes 1dc 😏 konečne, prišlo mi to od stredy nejak dlho...
Začínam posledný mesiac s meraním, 22.3 nastupujem do práce na 3 zmeny, tak už sa mi nebude dať. Ale aspoň budem o kus kludnejsia 😬
@aleskandra a sa podarí hneď prvý mesiac keď nastúpis 😊😉 nebudeš na to myslieť a hotovo
Ahojte meriam bt prvý mesiac, mávam 32dnovy cyklus a ovu okolo 19dc ale keďže mi práškový inofolic (po týždni som ho prestala piť, lebo mi robil problémy) posunul ovu na 23dc (potvrdene testami, hlienom a myslím ze aj bt) tak uvidíme ako príde ms, dúfam ze nepríde... Myslíte že je tam ešte šanca?? Keďže aj po ovulacne teploty sú kolisave 🙂🙏
@sssimikkk ale mne ten inofolic aj pokazil cyklus, teda za 3 mesiace uživania som mala ms len raz, cyklus bol cez 60dni. Tak teoreticky može byť zodpovedný aj za zmeny teplot u mňa, si myslím ja. Na teba mohol mať dobrý vplyv a tým pádom nebol dôvod ani zmeny teplôt. Ale to len môj pohľad. Či ti nepomohol? No s tým meraním dole to asi vyskušam, už som nad tým uvažovala. Bola som v októbri na klasickú prehliadku, s tým že chcem to riešiť, mam prísť cez ms na hormonálny profil, lenže som s manželom v zahraničí, keby nie corony tak chodíme na sk častejšie, teraz sa žiaľ nedá. Vtedy mi odporučil inofolic, ktorý som brala 3 mesiace a kvôli tej ms a spineniu som ho vysadila. Chcem sa teraz sama sledovať aspoň, cez tú BT a chcem aj hlien začať... No tak také skusenosti rada čítam👏, dúfam,ze to bude aj nas prípad,že nebude žiaden vážny problém a ani nebudeme vedieť ako a sa podarí 😊
@roxana61 a pred jeho uzivanim si mala pravidelny cyklus? Ja som ho zacala prave kvoli tomu, ze neskora ovulacia, anovulacne cykly, malo hlienu.. je mozne, ze ak si mala oravidelny, tak ti ho rozhadzal. S tym meranim to skus, uvidis mozno ti to uplne inak vykresli cyklus 🙂 za to nic nedas.
Verim ze sa vam coskoro podari 🤗
@rosalie1411
@mirus11
@aleskandra
@sekerka18 babyyy 😅 tak rada by som aby bol ten pravý.... Ale na inom teste nemam nic...
Možno ani tu nebudete vidieť... 🤷♀️😅
@majka_3 podla mna to ruzove cudo vybija oci 😁😁🤞🌼😚😘
@majka_3 na spodnom vidiiiiiim 😍❣️🍀
@aleskandra
@sekerka18 nooo dievčatá, moc im neverím... Lebo woman secret mam negatívny.. Nič na ňom nevidím... 🤷♀️
@majka_3 na 9,10dpo vidim aj ja
Žienky posúvam nový a načatý inozitol.viac v správe.

@roxana61 tazko povedat, ten 6/7/8dpo su telloty celkom nizke, aj niektore potom.. aj si pocitovala bolest podbruska, pripadne registrovala hlien?
A vies dovod anovulacnych cyklov?