icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
28. feb 2021

@majka_3 aj ja niečo slabunke vidím. 🍀 Tak uvidíme o pár dní, ale verím, že to bude tam!! A verím aj tomu, že raz ta smola skončí a práve toto babo sa udrží.. 🙏

iamkate
28. feb 2021

@jaja8_9 drzim palce daj vedieť 😊 u nás 6ty pokus ale ešte sa moc neteším lebo už raz takto bolo biochemické 😬

michaelka_
28. feb 2021

@majka_3 zatiaľ tam nevidím nič. Ale môže sa to zmeniť o dva dni.

majka_3
28. feb 2021

@mirus11 tieto testy robím...
@kalmak ďakujem, ale nemyslím si že niečo s toho bude 😒
@rosalie1411 ďakujem ♥️♥️♥️♥️😘

jaja8_9
28. feb 2021

@iamkate ďakujem krásne🙂 ja pred rokom MA a odvtedy nič, predtým sme sa snažili rok a pol, ovu testy používam už dlhšie ale dala som šancu bt tak uvidíme 🙂 pevné verím ze tentokrát to dotiahnes až do konca 🙏🙏🍀 budem na teba myslieť

zuzik5891
28. feb 2021

@majka_3 upravila som ti fotku🍀...krásne vidieť rozdiel🍀...silno ti držím palce na rukách aj nohách🍀...viem ako vedia potrápiť tieto dni testovania ale ver že keď už bude zasa čiarka tmavšia bude to neopísateľný pocit ❤❤❤a hlavne tá neistota pominie...inak ja keď som testovala s tými testami ako ty teraz,moje boli stále biele...až som si myslela že majú málo farbiva...bolo mi divné že ani falošné čiarky nerobili🤣🤣🤣🤣

iamkate
28. feb 2021

@jaja8_9 ďakujem krásne držím palce aj ja tebe nech už konečne sa usmeje šťastie po takej dobe 🙏❤️

evita2176
1. mar 2021

@majka_3 dobre ranko tak ako testik,??😍😍😍🍀🍀

majka_3
1. mar 2021

@evita2176 dobre ránko... No žiadna sláva... 🙄

majka_3
1. mar 2021

@zuzik5891 ďakujem 😊 🍀
Ale myslím ze nič s toho... Vôbec to netmavne... 😔Ale ďakujem za tvoje slová ❤️♥️

evita2176
1. mar 2021

@majka_3 vydrz este je skoro✊✊🍀🍀🍀

simca35
Autor odpoveď zmazal
mirus11
1. mar 2021

@majka_3 môže byť moja ešte skoro.uvidis že to tam je.aj berieš duphaston alebo iný progesterón?u mňa tento cyklus šok,že som mala ovulku podľa všetkého už 16dc,vo u mňa bývalá vždy až po 20dc.takze som bola šokovaná a nechápem prečo to bolo takto skoro.

majka_3
1. mar 2021

@mirus11 ano beriem utroš. Nemám taky pocit, ale skúsim v stredu zasa... To už by na 13dpo mohlo byt jasne... 😊
No a koľko si dpo?

1medvedik1
1. mar 2021

@majka_3 tak veľmi ti držím palce nech sa podarí, a nech tmavnú 🙏❤️ vždy sledujem v tejto skupine čo máš nové, ako sa darí.. Verím že to vyjde 🙏 čiaročku vidím, silno silno držím palce 🍀

majka_3
1. mar 2021

@1medvedik1 ďakujem 😊 si zlata ❤️

ereska
1. mar 2021

@majka_3 vidím aj včera aj dnes a každý deň zo začiatku ani mne nebolo vidieť skus obdeň

zuzik5891
1. mar 2021

@majka_3 stále vidím...pozri...ja som tu moje testy dávala už viac krát ale dám zas...do 12 dpo boli čiarky takmer neviditeľné...každý deň ako keby sa nemenili...až potom to začalo tmavnúť...

mirus11
2. mar 2021

@majka_3 moja no ako dnes test?

majka_3
2. mar 2021

@mirus11
@zuzik5891
@ereska ďakujem žienky ♥️ ale tak ak by to bolo niečo myslím ze by to už tmavlo....🤔

zuzik5891
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
2. mar 2021

@majka_3 zmazala som správu lebo vidím že je to ten istý test len bol vybratý z plastu...koľko dpo si dnes?...asi by som skúsila aj inú značku testu lebo čiarka je tam pekná ružová...

majka_3
2. mar 2021

@zuzik5891 dnes som 12dpo a dnes som skúsila inú značku... je to gs mamatest

sssimikkk
2. mar 2021

@majka_3 ak si 12 dpo, nie je nic stratene, ja som mala takuto ciarku este na 15dpo 🙈

ereska
2. mar 2021

@majka_3 ale sú taaaam

iamkate
2. mar 2021

@jaja8_9 tak u mňa to opäť nedopadlo dobre... Dnes 1DC...zas biochemické 😭 snáď sa šťastie usmeje aspoň na teba

jaja8_9
2. mar 2021

@iamkate to mi je veľmi ľúto 😢 nabudúce to už musí vyjsť, posielam objatie 🍀🙏 ja ešte nič, čakám... Dnes má boli hlava tak asi pms

alzbeta162
2. mar 2021

@majka_3 ja vidim♥️

tufik07
2. mar 2021

Ahojte,viete mi poradiť kedy bola ovu?tento cyklus je akýsi divny 🤦‍♀️

zuzik5891
3. mar 2021

@majka_3 dnes budem čakať na testík a verím že už bude čiaročka krajšia 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀