Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ahoj ja som mala covid 26.1. aj môj partner. MS posledná bola 23.1. a už neprišla. 🙂 práve keď sme to najmenej čakali tak to prišlo 🙂 takže podľa mňa môžte normálne hneď.
@simca35 mne covid rozhadzal cely cyklus covid som mala od 17.2 ms som mala dostat 28.2 a dostala som 18.2 a ak sa bolesti nemylili aj ovu uz bola 26.2 od vtedy mam biely hlien.ovu testy som nemala.
@katkaholiova tak to si dosť skoro mala aj ovu. Aj ste sa okolo ovu snažili?
@katkaholiova a bazálna teplota ako, meriaš?
@simca35 no snazili aj ked som nevedela ze je 😂 az potom.ak bola
@katkaholiova Katka tento cyklus bol prekvapením aj pre mňa,že som mala už 16dc ovu,namiesto 20dc.a to som nemala ani COVID,len som už rezignovala,a vysadila Inozitol a ostatné,čo som brala.takze u mňa sme to už nechali tak.
@mirus11 no ja berem len vitamini C,D,B,zinok a kyselinu listovu ak nezabudnem 😉.ale vitaminy koli imunite skor
@sekerka18 ahoj, ako sa držíte? Kedy idete na prve sono. Držím palce
@tina_martina10 ahooj😊 máme sa dobre. Podľa veľkých nevolnosti asi drobec tiež. Mala by som byť podľa MS 6+3 ale podľa ovulku kúsok viac. Uvidíme v piatok mám prvé sono. Už som nervózna 😊 ty ako?
@sekerka18 ja cakám na ovuláciu dnes som 16 DC
@tufik07 Akú si mala teplotu dnes. Držala sa vyššie?
Ahojte žienky, dlhšie som nepísala, lebo sme mali trochu náročnejšie živ.obdobie - týždeň pred Vianocami som v 10 tt mala MA, potom kyret a tak... viete si predstaviť. Vyšetrenia u ženskej neukázali nič, čo by nasvedčovalo tomu, že sa to bude opakovať, tak sme sa v druhom cykle mohli začať snažiť. A motyka vystrelila (verím, že aj vďaka meraniu BT) a včera som si našla l l , ktoré sa dnes ešte viac zvýraznili. Ešte neviem, ako to celé dopadne, ale vždy ma pozitívne príbehy nabili energiou, tak posielam pozitívnu energiu aj vám, snažilkám. 🍀
@patusss strasne moc ti drzim palcee 😍😍😍 a gratulujem,velmi sa tesim s tebou..davajte si pozor 🤰 verim ze vsetko dobre dopadne
@patusss gratulujem a drzte sa
@luckynko44 Lucka a ty ako?už si mala prvé sono?dnes som na teba veru myslela,že ako pokračujete
Žienky mňa už 2dni boli brucho,ako keď by som mala mať ms,ale to som len cca 6dpo.a to beriem aj duphaston,tak som zvedavá,kedy ms doleti,či aj keď beriem Duphaston môže prísť skôr?
@patusss
@luckynko44 krásne dievčatá 🥰😍❣️ držím vám palce a prajem krásne tehuľkovanie 🤰
@luckynko44 jejooo, gratulujem a drzim palceky nech rastiete dalej ❤️❤️❤️ Stale si pametam ten den, ked sme riesili ziadosti do CAR. Dnes mame obe pod srdcami dalsie srdiecka. Ja som bola dnes na kontrole, uz sme 25tt 🥰 na foto je kopia mojho manzela, cely tata.
@eduvalia boze to je kraasne 😍 mne sa slzy do oci tisnu! Ano zlatik ale vsetko to zato stalo! Ten pocit dvoch srdiecok a ta mala bytost to nase stastie kvoli ktoremu dychame! ❤ davajte aj vy na seba pozor a krasne tehulkovanie🤰🌻 posielam ti cmuk...inak ja nikdy nezabudnem na tvoj prvy pozitivny test! Boze tak som sa tesila z tvojho zazraku 🙏
@luckynko44 veru, nakoniec krasne spomienky na dni, kedy sme sa trapili a kedy to cele skoncilo a vlastne aj zacalo novu etapu nasich zivotov 🥰 Nikdy nestracat nadej, to je to najdolezitejsie 😍

ahojte.je tu niektora co prekonala covid?kolko casu po prekonani ste sa zas zacali snazit o babo?