icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aleskandra
19. mar 2021

@rosalie1411 veru, času ešte habadeeeej 😁 od pondelka nastupujem opäť do práce, tak mi to hádam rýchlo ubehne

katkaholiova
20. mar 2021

ahojte dnes meranie asi vyznam nema? o 3h sme nevedeli spat tak sme sa milovali.

michaelka_
20. mar 2021

@rosalie1411 vďaka, spomeniem tu krátku LF lekárke.
Mám už 39 rokov, tak hormóny už idú dole...

zuzike3811
21. mar 2021

@millky 6dní pred MS je ešte skoro, mohlo ísť aj o uhniezdenie, hlavne keď to špinenie netrvalo dlho.. uvidíš ako sa bude teplota držať ďalšie dni 🙂 ako pokračuje graf?

millky
22. mar 2021

@zuzike3811 nooo divne.... Lebo.... Nemam menzes aký mám mať. Stále len špiním. Dneska ráno sme sa pomilovali s mužom, že skúsime spustiť.... Ale zatiaľ nič. Špiním, ale ani intimku nepotrebujem. Krčok je tvrdý a zatvorený. Neviem či to nie je následok kovidu. V decembri som mala ľahký priebeh a na začiatku tohto mesiaca sa mi oblbol čuch. Takmer všetko mi vonia rovnako, niečo ako citrónová tráva a olejový repelent do fakiel.... Som negatívna, lebo veď sa testujem každý týždeň.... Takže to beriem ako nasledok po kovide. No a obavam sa že spolu s tým aj menštruácia bude blbnúť. Ale.... Verím, že ako to tu píšem mi rovno dnes aj príde poriadna 😂 aaaa to čo mám označené ako MS, tak je vlastne špinenie....

daduska2009
24. mar 2021

Ahojte všetky snazilky idem sa vám pochváliť keďže som bola v skupinke aj ja dlhsie 28.2.2021 o 1:25 sa nám narodil Lukáško 💙 netreba strácať nadej a vzdavat sa drzim vam všetkým palce aby ste co najskôr nasli svoje vytúžené// a prišli do úspešného ciela.....

bona69
24. mar 2021

@daduska2009 krásni ste, blahoželám maminka 😘

butterfly333
24. mar 2021

@daduska2009 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravia 😘

majka_3
24. mar 2021

@daduska2009 úžasné správy.... Takéto správy nás tu vždy povzbudia...😊 Veľa zdravíčka prajem ♥️ nádherný uzliček 😍

kalmak
24. mar 2021

Dobre ranko kocky! Preco mi ff este nedala ovu line? Podla bt sa zda, ze som ovulovala dvakrat, i ked ja si myslim (a sono tiez), ze len raz - 13/14dc. 15dc bolo sono 🤯

junyk
24. mar 2021

@daduska2009 nadhera. Gratulujeme a prajeme vela vela zdravicka ❤

sekerka18
24. mar 2021

@daduska2009 gratulujem ♥️♥️♥️ skóre zotavenie ti prajem a veľa zdravíčka ♥️

domisi
24. mar 2021

@kalmak ahoj, ovulácia je naozaj zvyčajne len jedna. Ak dve, tak najviac v priebehu 48 hodín (ale veľmi výnimočne). To, že klesne dole teplota neznamená, že prebieha ovulácia (aj keď častokrát je to tak) ale len zvýšené teploty vedia potvrdiť, že bola ovulácia. A FF ti neoznačil ovu asi kvôli chýbajúcim teplotám. Skús si doplniť nejaké teploty, aby si mala aspoň 5-6 po sebe idúcich nižších teplôt a potom snáď označí. Keďže platí pravidlo 3 vyššie po 6 nižších. 🙂

kalmak
24. mar 2021

@domisi jasne, tomu pravidlu rozumiem. Musela som ten graf trocha “upravit”, uz to vyzera okej 🙂

kakatulik
24. mar 2021

@daduska2009 krása.Ako sa na Teba pozerá. 🤗

ereska
24. mar 2021

@daduska2009 daduska gratulujem ste prekrásny veľa zdravíčka užívaj si to maminka ozaj to rýchlo letí my budeme mat 8.4. Už polroka

rosalie1411
24. mar 2021

Dievčatá, rok som mala appku fertility friend a dnes som rok +1 deň a už nejde otvoriť 🙈 myslíte, že sa to dá nejak obnoviť aj so zachovaním dat? Vôbec ma neupozornilo na to, že to treba po roku zaplatiť alebo to inak skonci

michaelka_
24. mar 2021

@rosalie1411 je aj webstránka fertility friend. Možno by sa tam dalo prihlásiť.
https://www.fertilityfriend.com/app/login.php?r...

rosalie1411
24. mar 2021

@michaelka_ ďakujem, to mi nenapadlo.. Ale asi tam nemám ani účet. Hmm

rosalie1411
24. mar 2021

@michaelka_ oooo, som tam. Vďaka!! 🙂

kika123kika
25. mar 2021

@daduska2009 gratulujem vela zdravicka prajem 🥰🥰

zuzik5891
25. mar 2021

@daduska2009 zo ❤ blahoželám...malinký je krásny...prajem veľa zdravíčka obom 🍀🍀🍀

taily30
25. mar 2021

@daduska2009 gratulujem

martinade
25. mar 2021
zuzik5891
25. mar 2021

@martinade no chápeš aká telepatia 😁...ja už na teba dva dni myslím ako sa asi máš...my sa máme dobre...akurát nám zistili intoleranciu na 2 zložky kravského mlieka tak papáme také mliečko bez chuti...ale o par dní začíname s príkrmami tak na toto sa celkom teším...mrkva bude až za ušami😊😁😁😁...a vy ako?

martinade
25. mar 2021

@zuzik5891 uz zacinate s prikrmamy? Ved sa to len teraz narodilo. Kolko ma mesiacov? My sa mame super, uz 9 dni mame 8 mesiacov, preskočili sme lozenie a tak uz mesiac a pol stvornozkujeme a staviame sa na 4 a robime krok doprava, dolava, dopredu a dozadu a bac na zadok 😃, mame 2 spodne zubky. Je to velky smejko a robi nam uzasnu radost, tennáš chrobáčik Martinko 😍🥰💗

bona69
25. mar 2021

@martinade ahoj, juj tak to už je aký veľký 😘 teším sa s vami. My sa máme dobre, pred dvoma týždňami Oli oslávil 2roky, je to veľké šidlo a nezbednik, ústa sa mu nezavru od rána do večera, pred chvíľou mi hovorí "hovienko je hnedé ako čokoládka"😂🤦 plienky cez deň už nenosí od 16m, a ja si ho užívam každú minútu lebo ten čas tak rýchlo letí.

zuzik5891
25. mar 2021

@martinade pánečku tak to ste už riadne veľký 😍😍...náš Peťko bude mať 6.4. 4 mesiace...to už ani nieje pravda ako rýchlo to zbehlo...keď tak porovnám aký bol malinký a aký je teraz🥰...všetko hryzie...najlepšia je v puske celá päsť 😁...čakáme na prvé zúbky...

kakatulik
25. mar 2021

@martinade ahoj Matik. Zatiaľ nič nové, ale nesťažujem sa. Hlavne, že sme zdraví,čo v dnešných časoch už nie je fráza. 😊Ja sa teším,že s mužom vôbec môžem byť. Takže asi tak....

martinade
25. mar 2021

@kakatulik velmi silno drzim prsteky, len sa nevzdavat s pozitivne myslieť. Sila myslienky je silná. A manzel uz necestuje hore dole? Uz he viac doma?
@bona69 bez plienok? Super akobsi to docielila? To chcem aj ja... od augusta pojde do jasličiek, tak by som to chcela nejako sklbit.
@zuzik5891 ako cam zistili intoleranciu? Nas tfuj tfuj tfuj zatial je ok, hoc ma 50% sancu zeby to mohol mat, aj intoleranciu na lepok. Hedine mu spenat nechutil a ani mu ho nebudem davat. Taky humus smradlavy 😃 nie divu ze to nechcel papat