Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte dnes meranie asi vyznam nema? o 3h sme nevedeli spat tak sme sa milovali.
@rosalie1411 vďaka, spomeniem tu krátku LF lekárke.
Mám už 39 rokov, tak hormóny už idú dole...
@millky 6dní pred MS je ešte skoro, mohlo ísť aj o uhniezdenie, hlavne keď to špinenie netrvalo dlho.. uvidíš ako sa bude teplota držať ďalšie dni 🙂 ako pokračuje graf?
@zuzike3811 nooo divne.... Lebo.... Nemam menzes aký mám mať. Stále len špiním. Dneska ráno sme sa pomilovali s mužom, že skúsime spustiť.... Ale zatiaľ nič. Špiním, ale ani intimku nepotrebujem. Krčok je tvrdý a zatvorený. Neviem či to nie je následok kovidu. V decembri som mala ľahký priebeh a na začiatku tohto mesiaca sa mi oblbol čuch. Takmer všetko mi vonia rovnako, niečo ako citrónová tráva a olejový repelent do fakiel.... Som negatívna, lebo veď sa testujem každý týždeň.... Takže to beriem ako nasledok po kovide. No a obavam sa že spolu s tým aj menštruácia bude blbnúť. Ale.... Verím, že ako to tu píšem mi rovno dnes aj príde poriadna 😂 aaaa to čo mám označené ako MS, tak je vlastne špinenie....
@daduska2009 krásni ste, blahoželám maminka 😘
@daduska2009 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravia 😘
@daduska2009 úžasné správy.... Takéto správy nás tu vždy povzbudia...😊 Veľa zdravíčka prajem ♥️ nádherný uzliček 😍
@daduska2009 nadhera. Gratulujeme a prajeme vela vela zdravicka ❤
@daduska2009 gratulujem ♥️♥️♥️ skóre zotavenie ti prajem a veľa zdravíčka ♥️
@kalmak ahoj, ovulácia je naozaj zvyčajne len jedna. Ak dve, tak najviac v priebehu 48 hodín (ale veľmi výnimočne). To, že klesne dole teplota neznamená, že prebieha ovulácia (aj keď častokrát je to tak) ale len zvýšené teploty vedia potvrdiť, že bola ovulácia. A FF ti neoznačil ovu asi kvôli chýbajúcim teplotám. Skús si doplniť nejaké teploty, aby si mala aspoň 5-6 po sebe idúcich nižších teplôt a potom snáď označí. Keďže platí pravidlo 3 vyššie po 6 nižších. 🙂
@daduska2009 krása.Ako sa na Teba pozerá. 🤗
@daduska2009 daduska gratulujem ste prekrásny veľa zdravíčka užívaj si to maminka ozaj to rýchlo letí my budeme mat 8.4. Už polroka
Dievčatá, rok som mala appku fertility friend a dnes som rok +1 deň a už nejde otvoriť 🙈 myslíte, že sa to dá nejak obnoviť aj so zachovaním dat? Vôbec ma neupozornilo na to, že to treba po roku zaplatiť alebo to inak skonci
@rosalie1411 je aj webstránka fertility friend. Možno by sa tam dalo prihlásiť.
https://www.fertilityfriend.com/app/login.php?r...
@michaelka_ ďakujem, to mi nenapadlo.. Ale asi tam nemám ani účet. Hmm
@michaelka_ oooo, som tam. Vďaka!! 🙂
@daduska2009 gratulujem vela zdravicka prajem 🥰🥰
@daduska2009 zo ❤ blahoželám...malinký je krásny...prajem veľa zdravíčka obom 🍀🍀🍀
@daduska2009 gratulujem
@martinade no chápeš aká telepatia 😁...ja už na teba dva dni myslím ako sa asi máš...my sa máme dobre...akurát nám zistili intoleranciu na 2 zložky kravského mlieka tak papáme také mliečko bez chuti...ale o par dní začíname s príkrmami tak na toto sa celkom teším...mrkva bude až za ušami😊😁😁😁...a vy ako?
@zuzik5891 uz zacinate s prikrmamy? Ved sa to len teraz narodilo. Kolko ma mesiacov? My sa mame super, uz 9 dni mame 8 mesiacov, preskočili sme lozenie a tak uz mesiac a pol stvornozkujeme a staviame sa na 4 a robime krok doprava, dolava, dopredu a dozadu a bac na zadok 😃, mame 2 spodne zubky. Je to velky smejko a robi nam uzasnu radost, tennáš chrobáčik Martinko 😍🥰💗
@martinade ahoj, juj tak to už je aký veľký 😘 teším sa s vami. My sa máme dobre, pred dvoma týždňami Oli oslávil 2roky, je to veľké šidlo a nezbednik, ústa sa mu nezavru od rána do večera, pred chvíľou mi hovorí "hovienko je hnedé ako čokoládka"😂🤦 plienky cez deň už nenosí od 16m, a ja si ho užívam každú minútu lebo ten čas tak rýchlo letí.
@kakatulik velmi silno drzim prsteky, len sa nevzdavat s pozitivne myslieť. Sila myslienky je silná. A manzel uz necestuje hore dole? Uz he viac doma?
@bona69 bez plienok? Super akobsi to docielila? To chcem aj ja... od augusta pojde do jasličiek, tak by som to chcela nejako sklbit.
@zuzik5891 ako cam zistili intoleranciu? Nas tfuj tfuj tfuj zatial je ok, hoc ma 50% sancu zeby to mohol mat, aj intoleranciu na lepok. Hedine mu spenat nechutil a ani mu ho nebudem davat. Taky humus smradlavy 😃 nie divu ze to nechcel papat

@rosalie1411 veru, času ešte habadeeeej 😁 od pondelka nastupujem opäť do práce, tak mi to hádam rýchlo ubehne