Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzike3811 presne toto je to! Dokonale krasny graf a takto sa to dodrbe.... Ach 😂 nanervy
@millky veeru už som v kútiku duše dúfala že konečne lebo MS mi nezvykne nejak meškať a vidíš opäť nič 😢 ja som si skúšala tento cyklus meriať BT len tak kvôli kontrole či všetko prebieha ako má, OVU a tak, keďže naposledy som si robila grafy niekedy pred rokom, nechcem sa zbytočne stresovať meraním BT ani ovul.testami, tak musíme len dúfať že sa to podarí čím skôr 😎
@edinka25 ja som tiež mala po poslednom potrate MS až na 27den od potratu.. Takže strašne neskoro..
Tak oznacila som si zaciatok potratu menstruaciou...pojde to este dole ma predovulacnu aku som mavala alebo sa nemam zlaknut al to vybehne hore?pocas tehu som mala najcastejsie 36,80 a vyssie 37 ani raz...uz to mi mohlo byt cudne 😔
@rosalie1411
@majka_3
Zienky ktore ste brali Vitex..mam otazku..brali ste ho cely cyklus? Lebo mne ho dnes dr predpisala a na 3 mesiace 1xdenne. Brali ste ho aj vy tak? Ci len do ovu?
Dakujem
Ahojte 🙂
Neviem ci to tu uz bolo spominane - ak by to niekomu pomohlo... Dlho som hladala OVU testy kde by ich bolo viac - zaroven spolahlive... Nasla som testy od firmy Femometer. Kedze 12 rokov na HAK + nepravidelny dlhy cyklus.. si hovorim budem ich potrebovat velmi vela kym zistim co a ako....
U nas som to nenasla - len na azamone anglickom aj nemeckom maju... https://www.amazon.co.uk/Femometer-Ovulation-Pr...
+ kto ma take veci rad , je k tomu aj free appka, testy mozete nahravat fotkami do appky - sama si to vyhodnoti + vam spravi rozne statistiky , grafy podla dlzky cyklu - + ked zaznamenavate ms, lh testy, meranie teploty, hlienu.. potom z toho mate fajn planovac aj s pripomienkami ze napr dnes treba zacat testovat s ovu testami, dnes mozete tehotensky si uz spravit, atd... kedy zacat s poh stykom pocas plodnych dni + moze si stiahnut aj partner a vidiet cez partnersky zdielany ucet :D Proste appka se vsim vsudy 🙂) Femometer ma aj teplomery ktore sa daju sparovat s appkou... ja viem somarinky, ale mna osobne to aj celkom bavi ( zatial ) , hlavne, ked som v tomto kolotoci zatial na zaciatku / nova... verim ze ostrielane zeny to nepotrebuju, ale niekomu tip mozno padne vhod...
Moj dnesny ranny, takze makame ;))
@anne_mary2 aka je to apka
@michaelka_ Lutealna fáza by mala byť rovnaká.. 10 dní je už malo, skus to spomenúť gynekológovi. Možno máš problém s progesteronom
@aleskandra, ako si na tom? Koľko si DPO? 🙂
@rosalie1411 ahoj, 5dpo 😊
@katkaholiova Femometer - samozrejme testy to nacita hocijake si myslim 🙂)
@aleskandra tak to je ešte čas 😊 Držím palce 😊
@zuzike3811 pozri na môj graf 😂 tiež si zo mňa telo robí dobrý deň. Ti poviem, že pred dvoma dňami - 24 DC, som myslela, že sa mi začala MS, lebo keď som sa utrela mala som "ružové", tak som si skontrolovala krčok a normalne čistá krv.... Skoro ma porazilo, že to tak skoro???? A na druhý deň nič... Čisto, dneska jemne ružové špinenie ale iba okolo obeda. Nerozumiem. Keď pôjdem v máji alebo v júny gyndovi tak mu poviem, že čo to znamená, keď aj 6 dní pred začatím MS začínam špiniť. Stres našťastie nemám žiadny tento cyklus, takže tomu nerozumiem. A graf nevyzerá na tehotenstvo. Takže som zmätená.
@millky prečo by to nemohlo byť uhniezdenie a tehotenstvo? Nemusí ísť teplota vždy nad 37, to nie je vôbec pravidlo 😊

@adinka1985
@millky
ďakujem za podporu, bohužial dnes 1 DC 😔