Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade často sme menili mliečka...zvracanie mi až cez noštek tak sme šli na antirefluxný mlieko a potom nás poslali na gastro...na lačno po 4 hodinách od posledného jedenia mu spravila usg a žalúdok mal.stale plný...sono mu robila kôli refluxu...potom som ho nakŕmila a dr.sono zopakovala...reflux sa potvrdil...ale keďže mu nestrávilo mliečko tak mu vzala krv na genetiku keďže maličký ešte nebol zaťažený kravským mliekom a poslala na rozbor...dala tam okrem.toho aj sóju,kazeín a ešte niečo...a vyšlo to pozitívne...ďalej mu vyšetrovania kvasinky a helicobactera čo má chvála Bohu v poriadku...
@martinade ahoj.. aky fesak😁 nasa Zojka bude mat 17 mesiacov... Stale sa jej velmi nechce jest, len dokolecka tie iste jedla, stale kojim... Ma 10 zubov a dalsie na ceste... Blaboce mama, tato, baba, dedo, babo, havo, zajo, auto, napodobnuje zvieratka, ukazuje v knizke a komentuje, dost vela ich vie rozonat ci kreslene, ci realne foto... Trochu neskor zacala stvornozkovat i sediet, skor sa zacala tahat na dve nozky, chodi niekolko meaiacov okolo nabytku, ale do priestoru bez pomoci sa sama odvazila az vcera... Cely rok bola zdrava az kym nedostala reakciu na mmr vakcinu... A tyzden a pol na to (na prelome jan. Feb.) sme vsetci traja schytali covid... Ja som na tom bola najlepsie, mala horsie a najhorsie mm... Ale uz sme vsetci ok... Snad bez nasledkov do buducnosti...
Nejak mi nechce pridat foto, tak mozno skusim neskor...
Ahojte. Síce sa o bábo nesnažíme, ale keďže mám od pôrodu nepravidelný cyklus, začala som si zase merať teplotu (som rada, keď viem, kedy mám menštruáciu očakávať 😂). Zaujímalo by ma, či máte niektorá "odsledované" teploty pred tehotenstvom a po ňom 🤔 vidíte nejaké zmeny? Či ich máte rovnaké ako pred tehotenstvom? Totiž meriam prvý mesiac len, aj to som začala až po ovulácii, ktorá neviem kedy presne bola, ale mám tak "rovnomerné" vysoké teploty ako som mala len keď som bola tehotná, inak mi zvykli skákať hore dole.
@edinka25 ovuláciu som označila len od oka, v ten deň som mala naposledy bolesť brucha, hlien zvyknem mať od pôrodu minimálne čiže sa ním neviem riadiť. Tehotná nie som na 99,99 percent, len ma tie teploty prekvapili. Asi budem musieť merať viac mesiacov, či to budem mať tak pravidelne 🤔
Prikladám terajší graf, plus ten keď som bola tehotná a ešte také, aké som mala pred tehotenstvom.
@martinade.
Ahojte bambulky krásne fotky detičiek no nás Miško bude mať 8.4. 6mesiacov a mame za sebou druhe očkovanie zatiaľ mal len miernu teplotu ma to trosku červené a tvrdé inak je to veľký smejkooooo je taky nádherný tie co ste ho nevideli a chcete kľudne napíšte ss lebo nedávam zatiaľ fotky verejné kým to nieje celé za nami
@ereska drahá aj ja by som ho chcela vidieť do ip foto ďakujem.
@butterfly333 poslala som pár posledných
zienky nechcem byt hnusna,ale nemohli by ste si fotky posielat na inom fore? 😝 popripade do sprav?
@edinka25 no my sme skupinka xkokov snaziliek v tejto skupinke merajucich bazalnu teplotu, ktore si po x rokoch, mesiacoch vytvorila virtualne kamaratske puto. Užasne sme sa podporovali skoro kazducky deň par rokov.
Neber to negativne, ale musim povedat, ze ta sprava od teba vyznela naozaj hnusne.
@aleskandra ked si pozries historiu v tejto skupine, aj tu tusim 2-3 kočky na nu mali tazke srdce ze bud neposlala peniaze/alebo balik.
@edinka25 poviem to asi takto...tiež som v tejto skupinke strávila veľmi veľa času...s babami sme sa tu vždy podržali...úprimne sa tešili z úspechov a spoločne sme prežívali neúspechy...mňa osobne vždy nakopli fotky detičiek báb o ktorých som vedela že sa snažili dlho a nikdy to nevzdali...vieš...baby tu pridávajú aj pozitívne testy a myslím si že dievčatá v skupinke sa z týchto úspechov úprimne tešia...nikomu to nevadí...tak prečo by malo vadiť že tie tehotenstvá došli do úspešného konca a prečo sa s tým nepodeliť a dodať chuť to nevzdať aj iným ženám?...raz mi jedna fakt dobrá žena povedala dopraj a bude ti dopriate...tak úprimne...nie len v slovách ktoré sa tu napíšu...
Ver mi...viem veľmi dobre čo je to byť zo snaženia unavená...nám nedávali veľké šance lebo výsledky mňa a partnera neboli vôbec dobré...jedinú cestu nám dali IVF...prvý cyklus 2 embryjká a nič z toho...druhý cyklus sa nám neoplodnilo nič...bola som troska...vtedy ma najviac podržali @ereska @martinade @kika123kika @evita2176 @taily30 @kakatulik @ikonica ak som na niektorú zabudla tak sa ospravedlňujem... tretí cyklus bol v Brne no kým došlo ku vkladu stal sa zázrak a otehotnela som...celé nas to stálo ai 11 000e ale nič neľutujem...v niečom mi pomohli lieky...v niečom baby tu aby som sa nezbláznila a zázrak spravil Boh no spolu to bola tá správna kombinácia❤❤❤❤...

@martinade ahoj Mati, tiez som na teba myslela. Kokso, ten cas leti. Nasa mala Abigail ma uz nieco cez 1.5 roka 😊 Je to obrovsky betar, nic neposedi, na vsetko je zvedava, miluje tancovat a uplne zboznuje tucniakov😆
Je to moje slniecko. Zatial je uplne zdrava, co sme prestastni.
Rozpravat velmi chce, aj nieco povie, ale ze dvojjazycne rodiny, tam to chvilu trva. Ale tou svojou japoncinou ideee.
Prihod foto drobacika.