Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pupafka321 jasné že môžeš,ja som mala také😀 blahoželám
@pupafka321 a kde meriaš?...tehotná môžeš byt úplne v pohode...tiež som mala na začiatku tehu v tých prvých dňoch po ovu takto teplotu a ona šla postupne hore...držím palce 🍀🙏🍀🙏
Prikladám foto dnešného testu.
@zuzik5891 mám taký BT iFertracker sa to volá a keď idem spať,tak si to nalepím pod pazuchy,a ráno odlepím,spárujem s telefónom a ukáže nameranú teplotu.
@pupafka321 to som ešte nepočula...novinka pre mňa 😍...ale dobre vedieť že je niečo také lebo ja som s teplomerom tam dole bežne vedela zaspať 🤣🤣🤣🤣...koľko dpi si?...testík pozitívny ❤🍀...blahoželám
Žienky,vôbec sa neteším :( Som po dvoch spontánnych potratoch.Prvý potrat 5.12.2020 cca v 5tt,druhý 17.2.2021 v 9tt.Povedali sme si,že počkáme.Dávali sme si pozor.Mali sme sex od potratu asi 5x,aj to cez gumu.19.4. som objednaná na hematologické.No uvidíme ako toto dopadne.
@pupafka321 hlavne nemysli na zlé...graf je krásny a testík tiež...
@zuzik5891 ja neviem koľko dpo som.Menzes som nemala od 25.10.2020.Myslela som si,že príde,lebo ma strašne boleli kríže a pobolieval ma ľavý vaječník.No neviem čo si mám o tomto celom myslieť.
@edinka25 ja s tebou suhlasim...
@martinade@zuzik5891 @taily30@ikonica @ereska
@81anina a všetko ostatné spolubojovníčky.
Dievčatá,máte krásne detičky. Len sem kľudne dávajte fotky. Ja sa vždy poteším. Pri každej fotečke sa mi vždy vynorí príbeh, ktorý sa zdal beznádejný a predsa....ste "moje baby z koňa". Ja sa tu už teraz cítim dosť stratene, preto sa vždy poteším,keď sem opäť prispejete. Toto sú také zvláštne virtuálne priateľstva....mám vás všetky veľmi rada🤗
@martinade @edinka25 to podla mna nemyslela “hnusne”. Uplne ale chapem - po tom, co sa mnohym z nas stalo - kyrety, porod mrtveho babatka atd a ak este nemame doma babo, tieto fotky mozu mat na niekt z nas presne opacny efekt. Vsetky sa samozrejme tesime, ze vam to vyslo, je to skvele a zelame vam to vsetkymi 20. 💙 ale skuste porozumiet aj ostatnym, ktore sa snazia a este to nevyslo. Nechcem sa nikoho dotknut ani urazit 😌
@pupafka321 ahoj a hcg ti uz zislo po druhom potrate?
@luckynko44 Lucka a vy ako pokračujete?
@kakatulik 💗 drzim prsteky. Inak som bohuzial prestala kojit a kedze to tak strasne leti, tak podstupujem dalsie ivf. Minuly cyklus som zacala znovu merat a tento sme sa dali na ivf u rovnakeho lekara, ktory nemal nic proti dvojitemu spustacu, aby mi dozreli co najviac folikulov, plus si davam jednu injekciu co normalne pri ovf nedavaju, ale napomaha skvalitnovat vajicka, som citala par studii, v cr a na svk sa to nepraktizuje, ale lekar suhlasil. Sice ahm mi kleslo o dost, ale pocet folikulov mam o trosku viac, tak uvidime ci to vyjde...
@edinka25 áno .. už 19.2. som mala doslova nulové hcg..robila som si tehu test v stredu,a tam bol úplne slabý duch a dnes viditeľná druhá čiarka .. no uvidíme ako to dopadne.nevie o Tom nikto.ani priateľ.a nechám to zatiaľ tak.
@pupafka321 tak ti gratulujem,drzim palce nech to je tento krat uspesne az do konca 😊
@ikonica ahoj. Tak sa hladine aj my 😁 malý bude mať rok a 4 mesiace. Je to neskutočný zbojník.. Chodí od necelých 11 mesiacov, teraz už nechodí ale lieta 🙊😂 chvála Bohu je zdravý, krásny, šťastný 💙 🙏 a ja som momentálne v 9tt, takže verím, že vsrtko bude v poriadku a v oktobri pribudne súrodenec 😁 bude to celkom zahul 😂🙊😂
@mirus11 ahoj 😊 dakujem my vyborne 😍 zajtra zaciname 12ty tyzden a ja si to uzivam ako sa len da..dala som sa na rucne prace tak mam zabavku ...a ty ?

Ahojte žienky.Môžem byť pri takejto BT tehotná?test dnes ráno pozitívny.Ďakujem