icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
27. mar 2021

@kakatulik ďakujem.. 😁 nie, na vklade. Mali sme ešte jedno zmrazené embryjko.

kakatulik
27. mar 2021

@alilka to fakt . Tak to je super že sa aj to hneď podarilo😘

aleskandra
27. mar 2021

@martinade áno, ja som jedna z nich 😏 bola tu s veľa babami "kamarátka", tak práve preto som to tu dala...
Ale už stihla aj nick zmazať 😐

ikonica
27. mar 2021

@alilka 😲 woooow gratulujem 😁 nech ide vsetko ako ma 😉ja sa idem pokusit odstavit malu (este nedosla ms kedze kojim a podla dr sliznica nizka takze bez odstavenia to nepojde) a tiez asi este skusime, ci sa nezadari...

ikonica
27. mar 2021

@kakatulik pardon nejak som prekukla 🙈

nina004
27. mar 2021

Ahojte, pred nejakou dobou, som patrila medzi vás. Dnes je to presne 10 dní, čo sa nám narodil náš poklad. Po štyroch rokoch snaženia, merania teplôt, robenia ovu a tehu testov, IUI a po x sklamaniach. Tie štyri roky za to určite stáli,aby sme teraz mohli prežívať toto krásne obdobie. Baby určite to snaženie nikdy nevzdávajte. Ono si to šťastie nájde časom cestu ku každej z nás.

sekerka18
27. mar 2021

@pupafka321 no isto počkaj ešte. Ak uz si tehotná tak zavoláš na hematko a možno ťa zoberú skôr. Ja som potratila 2020 dvakrát. Šla som potom na hematko a zistili dajake veci a nasadili liečbu. Teraz som tehotná a chvalabohu zatiaľ ide všetko úžasné a plus som sledovaná na hematologii každý mesiac. Držím palce 🍀

kakatulik
27. mar 2021

@nina004 gratulujem. Krasaaa 😘

mirus11
27. mar 2021

@luckynko44 no to je super,teším sa s tebou.my sme sa pohli len tým,že ma začal doktor podrobne sledovať,porobila mi vyšetrenia,na vysl fly ešte čakám.ale budea čakať laparka-priechodnost vaječníkov.a potom možno nakoniec skončíme aj my v centre.(lenže teraz na laparku moc nechcem ísť,aby som nedoniesla niečo iné domov)

junyk
27. mar 2021

@nina004 jeeej aký je nádherný. Veľmi veľká gratulácia a buďte zdravý 🥰

nina004
27. mar 2021

@junyk Ďakujeme 🙂

alilka
27. mar 2021

@ikonica ďakujem.. 😁 Ja už nekojim dlho, ale aj keď som kojila, tak ms som mala 🤦‍♀️😂 držím prsty teda, nech vám to vyde..

ikonica
27. mar 2021

@alilka no ja odkedy sme malu splodili, tak ms nikde, ale kojim este dost vela, lebo mala mi nechce poriadne jest, ale uz sa pomalicky rozbieha s jedlom, tak snad... Ved ked nebude mat na vyber, tak bude musiet jest... My skusime, ale zasa porodit by som chcela kym mi mi nepreskoci cislica zo 40 na 41 cize este trosku casu je... Ale ked nebude druhe, tak sa svet nezruti... Len by som si vycitala asi, keby sme sa ani nepokusili... Cize teraz mam za ulohu odstavit malu, nasadit vitex a pod a skusime... Cize asi najskor az po lete 😁...

alilka
27. mar 2021

@ikonica tak môj je pekný papkac od 6aciatku,len teraz máme problém lebo neobsedi na mieste, teda ani v stoličke, vychádza z nej 🤦‍♀️🤷‍♀️ my sme zasa chceli čím skôr, aby nebol veľký rozdiel a aj tento rok nám 36, tak čas uteka 🤷‍♀️ ja keby som nemusela čakať kvôli sekcii, tak by sme do toho už išli skôr.. Len tam chcú 2rocny odstup.. 🤷‍♀️ U nás bude rok aj 10 mesiacov.. Noo 😁 tak len veriť, že to bude v poriadku, keďže neustále spinim, 2x som už silno krvacala 🤷‍♀️

luckynko44
27. mar 2021

@nina004 nadherny anjelik 😍 ako zo zurnalu 😘 vela zdravia prajem maminke aj zazraku 🙏

dolynkag
27. mar 2021

@ikonica jej spomenuli ste si na nás 🥰 mame sa úžasne , toto je najviac, nikdy som nebola šťastnejšia , Tami je úžasne dieťa už veľa rozpráva a jej smiech a zmysel pre humor sú uplna pecka

81anina
27. mar 2021

@kakatulik 😁Tomaska 😀 ake aj nad menom Lukas sme uvazovali 😆
@ikonica
@martinade
@dolynkag krasne deticky ☺
No Tomi este nechodi sme na tom dost podobne ako vy @ikonica zacal neskoro plazit a stvornozkovat aj ked na 4 sa zacal davat uz v 7 mesiacoch potom stavat na dve cele to mal nejako prehodene.Stvorkuje od 10,5 mesiaca a okolo nabytku od 11 mesiaca cca teraz sa snazi postavit sam v priestore najradsej skace po posteli gauci.Miluje obzerat zvieratka v knizkach vie ich napodobnit velmi vela a aj pozna podla obrazkov.Hovori mama,tata,babi,mnam a kadejake hatlaniny rad vykrikuje z kocika na celu ulicu mammmaaaa😀Stale ho kojim on aj spapa do tych 200 g ale vacsinou polievky,pyre s kopou omacky. Odmieta jest olovrant a malo vody caju pije😕Ma 16 zubov z toho 4 stolicky a zut sa mu nechce obcas ho napina na vracanie z masa alebo pismenkovej cestoviny😕

81anina
27. mar 2021

@nina004 gratulujem 😍🍀🍀🍀

81anina
Autor odpoveď zmazal
martinade
27. mar 2021

@alilka jeej gratulujem

martinade
27. mar 2021

@nina004 gratulujem 😍 uzivaj si to

martinade
27. mar 2021

@kakatulik stimulujem normalne co mi lekar pripravil plan. Alw myslim si ze spom prestimulovana a minule ivf som bola este viac prestimulovana a mala som menej vajicok. Beriem menopur a pergoveris - obdobne ako gonal, plus 5 dni cetrotide. Ale hlavne je double trigger, ze namiesto 5000IU hcg, mam 10000 plus decapeptyl. Ked robili porovnavanie, studiu, tak zenske s double trigger mali vyssi pocet odobratych vajicok , vyssi podiel tehu to skoncilo, nizsii raiting potratov, to hcg a decapeptyl dopomohlo k dozretiu viacerych vajicok. A ked som si porovnavala svoje ivfka, tak pri normanom trigger mi odobrali vajicka a len 50% bolo vhodne na oplodnenie, pri doube tam som mala okolo 80% vhodnych na oplodnenie a aj skoncilo uspechom.

martinade
27. mar 2021
kakatulik
27. mar 2021

@martinade aha,dík. To Cetrotidr je asi na to,aby nepraskol príliš skoro. Či. To si budeš asi pichať podľa dozrievania. Však.Dak vedieť ako budeš pokračovať.

kakatulik
27. mar 2021

@81anina no vidíš. Nejako sa mi to zlialo....

ikonica
27. mar 2021

@dolynkag krasna babika 😍

ikonica
27. mar 2021

@martinade ako si odstavila maleho?

nina004
27. mar 2021

@luckynko44 Ďakujeme 🙂

ikonica
27. mar 2021

@81anina Moja zje jogurty, na obed ma rada ryzu na poriku kam jej prepasujem minipidikusocky maska, alebo cestoviny s tvarohom, cestoviny samotne, polievky nula bodov, to nezje vobec, na veceru vacsinou ovsena ci ina kasa s jablkom ci bananom... Piskoty, ovsene keksy, ovodne tycinky, banan, granatove jablko to mi zje... Uhorku tiez... Chlebik najlepsie bez nicoho, vianocka, rozok, jablkovy kolac... A pije len cistu vodu, chvala bohu celkom dost popije.... Mlieko nechce, ani s grankom... Take to je tazke no... Ked dam nieco nove tak velmi nedovercivo ochutnava.... Minule som jej dala trosku parky a chutilo, tak kupim detske a skusime... Ale prvy mesiac a pol prikrmov jedla vsetko, len potom sa nieco pokazilo... Mozno je to zubkami...

martinade
27. mar 2021

@ikonica no mala som 4x zapal a po kazdom zapale menej a menej mliecka, takze som ho zacala dokrmovat umelym. Ja som ho nechcela odstavit, ak by sommohla, tak nadalej kojim. Inak existuju aj tabletky prirodne aj od lekara na znizovanie tvorby mlieka.