icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
27. mar 2021

@ikonica moj mi ryzu vobec nezje jeho z nej napina na grcanie a ked som do neho nejako tu ryzu dostala tak ho zapieklo.Piskotu zje jednu chrumky tak 2 ks max.Uhorku len oblizne ma rad paradajky.Ja mu musim davat jest hlavne tekute vlacne veci ked si odhryzne z papriky napr. alebo nieco suchsie tak to dokaze drzat rozzute v puse aj pol dna a neprehltne.Pecivo je minimalne dost dlho ho vypluval.Takze na ranajky tocime jogurty,vyzivy,struhane ovocie s vlockami avokado z bananom alebo prazenicu.Chvalabohu ze mi zje tie polievky a na veceru ma tiez vacsinou rozne kase z DM bio alebo Nominal alebo polievku☺No a skoro kazde krmenie je trapenie zje len pri tv a pesnickach a aj tak vystraja v stolicke kope do pultika musim mu dat aj daco do ruky aby jedol 😨 niekedy mi je do placu ked mi tak vystraja ja nemam na to nervy😕Inak robi to aj ked ho tato krmi😂Planujem ho odstavit ked mu vyjdu zvysne 4 zuby hmm no bude to tazke 😃

nela1984
28. mar 2021

Ahojte kocky.nesnazime sa o babo , uz mam dve deticky, ale tento mesiac sme sa nejako nechali uniest v domneni ze mam urcite neplodne dni( tesne pred menzesom)o po tom inkriminovanom dni som si pre istotu urobila ovulacny test, ci ta bolest v podbrusku je ozaj menstruacna (26 DC) no a nebola.bola to ovulacia.samozrejme psychika je silna carodejka a mam vserky priznaky tehu ako pri oboch no test negativny.pri oboch detoch som uz na 11dpo mala ducha.mozne je ze si to vsetko namyslam...zacala som po tej ovu merat aj teplotu.potrebujem cim skor zistit ak by to bolo tehu, aby som vysadila lieky na srdce, preto nahanam duchov .uz som sa za tych par dni aj nejako zzila s myslienkou ze by bolo tretie aj ked neplanovane...co poviete uz by test ukazal asi aspon mikro ducha ci ?

aleskandra
28. mar 2021

Dobre ránko dievčatá. U mňa dnes takéto prekvapenie 😬😊🙏
Keďže u mňa pozitívny test ešte nič neznamená, nejdem sa zbytočne dopredu tešiť...
Zajtra idem na krv, tak uvidíme, či z toho nakoniec niečo bude ✊

katkaholiova
28. mar 2021

@aleskandra gratulujem

mirus11
28. mar 2021

@aleskandra jej to je krásne, akurát som na teba myslela,že ako si na tom,a ty nám to takto krásne povieš.

rosalie1411
28. mar 2021

@nela1984 no kľudne môže byť, že v sobotu bolo uhniezdenie.. Skus test v utorok ráno.. Už by tam čosi mohli byť.. Ja mam najlepšiu skúsenosť s mamatestami, ukážu najskôr čiarku.

rosalie1411
28. mar 2021

@aleskandra jeeeeej, to je aká krásna správa.. 😊😊😊 Teším sa a blahoželám. Veľmi držím palce, aby ti to vyšlo.. 🍀🙏

nela1984
28. mar 2021

@rosalie1411 ano? Dik za radu.Ja som skusala pepino aj pri oboch detoch no skusim ten mamatest zajtra, pozajtra ak menzes nedojde.kazdym dnom mam pocit ze uz uz pride..a tie dni sa taaaak vlecu uz by som rada vedela na com som a ci su tieto moje tehu stavy fakt vsugerovane...lebo neverim ze som v mojom veku stale taka plodna ze na supu.

kalmak
28. mar 2021

@aleskandra wow super!! Kolko Dpo si? Drzim palce 😌

aleskandra
28. mar 2021

@katkaholiova
@mirus11
@rosalie1411
@kalmak 15dpo ;)
Ďakujem baby ❣️❣️ potichučky sa teším a zároveň bojím, aby to opäť neskončilo predčasne :-/

sekerka18
28. mar 2021

@aleskandra zlato moje gratulujem a silno držim prsty!!!!!!!! 🍀♥️

tina_martina10
28. mar 2021

@aleskandra zo 💗 gratulujem

evi38
28. mar 2021

@aleskandra gratulujem 🙂 nech všetko dobre dopadne 🙂

martinade
28. mar 2021

@edinka25 ved to je v poriadku, tiez sme si povedali svoj nazor. Inak ked som par rokov cakala, tiez tu baby pridavali fotky a info, radili si a nenapadlo ma to tak komentovat. A vsetko je prepletene jedno s druhym a kedze par rokov sme tu pred tebou v tej skupinke boli, samozrejme ze sme na seba zvedave a nebudeme vypisovat samostatne a nedavame tu fotky kazdy deň.
Ty si tu kratko v tejto skupine, sa mi zda...

mirus11
28. mar 2021

Žienky môže byť toto už pozitívny test?lebo dnes už bol o čosi slabší.uz tieto viac kupovať nebudem,už mám objednané z lekárne,a tie budú hádam lepšie ukazovať.aj minulý mesiac mi takto ukázal a nakoniec ovu bola.tak neviem či ho možno považovať za pozitívny.

martinade
28. mar 2021

@mirus11 lh takze ovulacny test. Ani jeden nie je pozitivny. Pozitivny je ak testovacia ciarka je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna. Alebo si nezachytila vrchol? Test je spraveny po 2 hod co si nepila? Mne napr testy ukazuju az poobede doobedu su stale negativne.

mirus11
28. mar 2021

@martinade ďakujem,ja som to tak mávala,ale nie pri týchto testoch.pri druhých som mávala krásne,keď mala byť ovu,tak krásne ukázalo tmavé obe čiarky,ale tieto mi akosi neukazujú.

edinka25
28. mar 2021

@martinade tak ano tebe sa zda lebo mozno rok 2013 nebol predvcerom ked som tu bola ja 🤓

evi38
28. mar 2021

@taily30
@81anina
@zuzik5891
@ikonica
@kakatulik
@martinade
@dolynkag
@ereska
@bona69 ahojte babuľky 🙂
my už máme 10 mesiacov, stále kojím, máme 5 zúbkov...Lili je veľký smejo, ale skoro vôbec nespinká ani doma ani v kočíku 😀...gratulujem k detičkám krásnym a Katke držím palce, aby sa zadarilo 🙂

evi38
28. mar 2021

pridávam ešte fotočky Lili 🙂

kakatulik
28. mar 2021

@evi38 no slečinka krásna.🤗

butterfly333
28. mar 2021

@aleskandra držím palce nech všetko dobre dopadne

butterfly333
28. mar 2021

@sekerka18 ako to letí čo chvíľu budeš rodiť teším sa s tebou. Nádherné malinke 😘

butterfly333
28. mar 2021

@zuzik5891 asi mňa si zabudla označiť ale to neva 😁😁😁 tuším tu už všetky čo sme začínali máte bábo ja zatiaľ nie no tiež verím že bude aj mne dopriate to šťastie. Inak baby máte krásne detičky a ako rastú ako z vody.
@ikonica
@martinade
@ereska
@81anina
@taily30

evi38
28. mar 2021

@butterfly333 na teba som ešte zabudla moja 🙂...veľmi držím palce, aby sa už zadarilo 🙂

81anina
28. mar 2021

@butterfly333 Držím palce nech sa podarí 🍀🍀🍀

81anina
28. mar 2021

@evi38 krásna bambuľka a ako pekne stojí 😍🙂

butterfly333
28. mar 2021

@evi38 ďakujem a verím že sa to podarí aj nám.😘

butterfly333
28. mar 2021

@81anina ďakujem 😘