Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 áno moja❤...prepáč🍀...na teba som zabudla a aj na @81anina a @bona69 ...ja ťa tak potichu sledujem a veru máš to ťažké😔...v akej si teraz fáze?...to reproimuno veľmi nezabralo...zmenili aspoň niečo?...ja som mala svojim spôsobom šťastie na doktora na reproimuno v PO...nedovolala som sa inam len k nemu a ten to somnou fakt nevzdal...on mi prišiel na to ,na čo mali prísť na hematológii...ešte mi dal aj opakovaný test lebo z hematky som mala výsledok APS negat. a on bol v skutočnosti pozitívny...a vieš čo mi u nás na hematilógii povedal doktor?...ach to ma mrzí ale my práve Anexin nevyšetrujeme🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️...opýtala som sa prečo a len mykol plecami...a vieš čo sa stalo?...keď som o pol roka brania aspirínu otehotnela a volala som na hematológiu, môj hovor vzala primárka a vravela že mi hneď píše aj clexane a aj aspirin protect a že koli anexinu už nemusím chodiť do Prešova, že už mi ho budú sledovať aj tu...už sa to zrazu všetko dalo...mne to fakt hlava neberie že sa žena musí vytrápiť neúspechmi alebo potratmi a pritom je možno riešenie na dosah...ja ti to šťastie tak zo ❤želám a vlastne všetkým babám čo tu sú lebo viem aké to je keď ani IVF nieje záruka úspechu...
@butterfly333 ✊✊✊
@butterfly333 aké čo siiii. Ešte aj ja tu stále trčim 😃
Žienky chcem sa vás spýtať,zajtra musím merať o 2hodiny skôr BT,ako sa to potom ráta?priratava sa tam niečo?
@zuzik5891 To je teda sila máme to ťažké aby sme sa domáhali takého a onakeho vyšetrenia čo by mali oni navrhnúť aby pomohli. No vieš čo minulý rok prvý krát vklad v Brne nevyšiel mala som vysoké cytokiny na aj tak dr bergendiova odporučila vklad brala som medrol pred vkladom aj po vklade intralipidy a nič nepomohlo. Tak som začala cvičiť behať zdravá strava a schudla som 17kg od augusta. No odišla som z imunovital a prešla do NR akurát mi v utorok prišli výsledky a všetko v poriadku cytokiny sú v norme ešte čakám na jeden vysledok aktivita komplementu. V utorok idem na hysteroskopiu do iscare BA a potom keď budú všetky výsledky ideme do Brna a neplánuje sa vklad.
@martinade
@kakatulik drahá áno aj ty prepáč že som na teba zabudla a ako sa darí ako ste pokročili? Mne dr minulý týždeň povedala ako som bola na kontrolu pred hysteroskopiu že mi zlyhávajú vaječniky.
@butterfly333 ďakujem dráha. A ty ako si nátom. Čakáš. A ovulku či Si po nej?
@sekerka18 som v období ovu no poviem pravdu už to vôbec neriešim keď mi dr povedala ze mi zlyhávajú vaječniky tak je aj zbytočne sa snažiť keďže takto prirodzene sa to nepodarí. Takže mi to je jedno či je ovu a kedy. V utorok idem na hysteroskopiu a potom po výsledkoch do Brna a na vklad ja dúfam že sa to už podarí. Vyše 3r sa snažíme roky mi utekaju a bábo stále nie a nie prísť. No ja verím že sa to podarí.
@butterfly333 isto sa podari, drzim silno prsteky
@martinade ďakujem 😘
@butterfly333 myslím že to že si odišla z imunovitalu bola správna voľba...aj teraz niečo berieš?...krasne si schudla...17kg paráda...mne sa môže len snívať...po cisare brucho cvičiť nemôžem a na to všetko som si vykĺbila koleno...ešte sa nejako musím dopracovať k MR-ku lebo ledva mi spravili RTG...rehabilitačná mi vravela ze tam niečo nieje ok keď mám to koleno už skoro 2 mesiace zablokované 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️...silno presilno ti držím palce aby ten vklad v Brne bol už posledný a úspešný 🙏🙏🙏🍀
@butterfly333 inak ešte ti napíšem k tomu čo si odpísala sekerke...aj my sme sa snažili neúspešne...mesiac čo mesiac a nič...potom potrat a zasa nič...potom pár krát duch na teste ale výsledok žiaden...v CAR po dvoch IVF skonštatovali že bohužiaľ sa moje vajíčka rozpadávajú...preto sa nám ani nič neoplodnilo...ale doktor z CAR mi povedal aby sme to nevzdali...že stačí jedno kvalitné vajíčko a jedna zdravá spermia a môže sa to podariť...že on mi bude robiť folikulometrie a aj progesteron mi napíše...tak som si nasadila koenzým Q10/elixír mladosti nech moje vajíčka omladnú😁😁😁😁 a progestenalle po ovulke a mesiac čo mesiac som čakala na to zdravé vajíčko...a prišlo...nerozpadlo sa...a aj môj s fragmentáciou 62% a asthenoteratozoospermiou tiež v ten mesiac poslal do boja svoju zdravú posádku 😊...to snaženie už bolo také iné lebo sme riešili darcovský program...psychicky som bola na tom lepšie keďže som sa už nezaoberala stimulkou no ak by som to úplne zatratila neviem či by sa nám ten zázrak podaril...len toľko som chcela🙏🙏...a verím že ty budeš ďalším zázrakom 🙏😘
@zuzik5891 no mňa čaká operácia kolena už pol roka mám operáciu naplánovanú no neoperuju tak kašlem na nich ja čakať nemôžem no a liečbu nemám zatiaľ žiadnu až keď budú všetky výsledky potom bude aj liečba dúfam že mi dajú niečo aj keď medrol len preventívne. Lebo minulý rok som začala na 24mg a potom pred vkladom 12mg aj intralipidy no tak uvidím.
@zuzik5891 ďakujem drahá tiež ste to mali ťažké no zázraky sa dejú. Vieš brala som všetko možné ozaj tie 3roky no uz ma to nebaví lebo žiaden výsledok preto ideme do DE a embryo už máme v Brne rezervované tak sa teším verím že to bude to pravé.
@butterfly333 určite to výjde...treba tomu veriť...vyšetrená budeš od hlavy až k päte takže ja verím že to výjde 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@butterfly333 silno drzim palce nech sa aj vam zadari. Nadej umiera posledna.
@butterfly333 určite zlato ♥️ nikto si to nezaslúži viac ako ty ♥️
@butterfly333 urcite to vyjde , ja som tiez mala len jedno, jednucke embryo... po vklade ponozky na nohach a brusko v teple napr okolo bruska sa obalit salom, po vklade ziadna sprcha vecer a papat teple polievky kazdy deň. 💗💗💗
@aleskandra nech to dnes dobre dopadne...a môžeme sa tešiť.
@katkaholiova neboj ona príde,aj ja dnes 18dc,a tiež neviem či ovulka bola,či bude,uvidím štvrtok,idem zasa lekárovi na sono,a ten mi povie,či vôbec ovulácia prebehla.ale už má 2-3dni bolia prsia,čo mňa nebolievali,ale od januára som prestala brat po pol roku Inozitol,tak od vtedy ma bolievaju prsia.ale bola som u doktora piatok,a posúdil,že ovulácia ešte nebola,že mám prísť znovu vo štvrtok,tak som sama zvedavá,či bude ovulka.
@mirus11 no mna uz brucho ako pred ms boli tyzden aj ked nezvyklo.man to riadne rozhadzane

@butterfly333 a ako sa dari s Brnom?