icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
29. mar 2021

@butterfly333 my sme nepokročili žiadno. Buď sa stane zázrak,alebo nie...už som zmierená.
@martinade umelé je momentálne nemožné. Ja nedokážem chodiť ani na folikulometriu, ani nič podobné. Pri mojej práci povedať jednoducho nemôžem, že zajtra neprídem....a ani muž teraz za mnou nemôže chodiť,lebo si nemôže dovoliť po každé ísť do karantény. Ja som vďačná, že aspoň mňa pustia za ním. Minulý rok sme sa 10 týždňov nevideli. Dosť zle som to znášala.
Bude ako má byť.

lela123
29. mar 2021

Baby iba otazka.Dakedy davno ked som sa snazila o babo posledne som si meravala bazalku.Teraz uz len po ms a ked citim ovulaciu tak po nej ci ozaj prebehla zmeriam a pred ms kedy dostanem,lebo v mojom veku mi uz chodi hocijako😀Teraz sa uz mesiac liecim na mocak druhy den atb.(chcela som sa im vyhnut,kedze som to uz zvladla aj bez nich)😏Bezbolestivy len casto na vecko.A teraz moja otazka😀moze byt pri tom zvysena bt.Lebo uz vyse tyzdna mam.Po ms dva dni som si ako vzdy odmerala a zvysena na moju poovolulacnu.A tyzden je uz taka.Tak ci mi tak ovulka prebehla nenapadne uz,alebo je to tym mocakom?Uz by som ju mala mat teraz ale zatial nič necitim.Tehotna urcite niesom lebo sex ani nebol minuly mesiac kvoli tomu😀Takze ci ste to niektora zazili.Lebo ozaj netusim ci ju este cakat,ci uz bola😁Ďakujem.Mna to zaujima len zo zvedavosti,dieta uz neplanujem😂

kakatulik
29. mar 2021

@zuzik5891 ahoj Zuzi. Koľko si užívala toho Q10. Ja ho toezyberiem,ale ani neviem koľko mg.je....

martinade
29. mar 2021

@kakatulik drzim prsteky nech sa to zlepsi 💗

martinade
29. mar 2021

@kakatulik ja som uzivala q10 ale ubiqinol nie ubiquinoe ci ako sa to pise min 200 a presla som na 400 az 600. Rano , naobed a vecer 1 tab 200mg a k tomu myo inositol

martinade
29. mar 2021

@lela123 no ak si nemerias pravidelne teplotu, nerobis ovu testy a hlavne ak mas MS nepravidelne tak o tvojej ovulke mozme len polemizovat. A kedze beries antibio, v tele mas zapal, kludne moze byt zvysena teplota a ovu nemusela ake mohla prebehnut. Proste na zaklade tv. Info sa neda povedat ci si mala alebo nie ovu.

kakatulik
29. mar 2021

@martinade no vidíš,tak to musím zvýšiť. Ja mám také 120mg. Je to iba Q10. Po Veľkej noci zoženiem ten Ubiquinol. Dík😘

martinade
29. mar 2021

@kakatulik q10 sa rozdeluje na ubiqonol ten sa lepsie vstrebava a uniquinoe. To musis mat na krabicke ci letaciku napisane.

lela123
29. mar 2021

@martinade akože ms mam pravidelnú len raz 28,raz 25 alebo 26den.Tak nejako.Ovu testy ani nepotrebujem😀 robila som ich 2 mesiace co sa mi aj potvrdilo,ze pri bolestiach mam pozitivny.Mna len zaujimalo ci mozem mat pri zapale zvysenu bazalnu teplotu,teda ak ano tak si mi odpovedala😉Dakedy som si pol roka merala pravidelane,takze presne viem ake a kedy mam hodnoty.Preto ma hned po ms prekvapila ta teplota.Zatial sa mi to este nestalo.tak to bude asi tym zapalom.Som zvedava ako a ci bude ovulka este😀Dakujem

zuzik5891
29. mar 2021

@kakatulik ahoj Kati...koenzým som brala pol roka ,presne ako aspirin protect...a zrejme pomohol keďže sa mi vajíčko nerozpadlo...mala som ten 60mg od walmarku

zuzik5891
29. mar 2021

@butterfly333 budem na teba silno myslieť...všetko dopadne na výbornú 🙏🍀🙏🍀

ja197
29. mar 2021

Dievčatá, kedysi som tu trávila veľa času, teraz tu však už nechodím, len občas prebehnem čo je tu nové....veľmi sa teším z vašich detičiek, sú rozkošné ❤❤ ja som momentálne po 4 rokoch znova potratila, ale pevne verím že snáď aj nám ostatným to raz vyjde....

butterfly333
29. mar 2021

@zuzik5891 ďakujem drahá 😘

butterfly333
29. mar 2021

Baby pred vkladom brali ste nejaké to kajenske korenie či niečo také?

martinade
29. mar 2021

@butterfly333 ja som brala kvapky, par dni pred vkladom, aby som nemala nervoznu maternicu. V zahranicnych forach som to vycitala a to bol moj vytazny mesiac.

butterfly333
29. mar 2021

@martinade a kde sa to dá kúpiť?

martinade
29. mar 2021

@butterfly333 iherb.com
Ale podla mna vsade ked si to zadas do googlu

81anina
29. mar 2021

@ja197 ahoj pametam si ta z tohto fora...mrzi ma co sa Ti stalo drzim palce nech sa znova zadari a dockas sa vytuzeneho babatka ☺🍀🍀🍀

katkaholiova
30. mar 2021

@mirus11 ja uz konecne ovulujem bolesti riadne.aj ked teplota ukaze len zajtra.takze dnes byt spolu

mirus11
30. mar 2021

@katkaholiova tak to je super,ja odkedy som vysadila Inozitol,tak mám ovulku takú,že ani neviem že vôbec je.ziadne bolesti ako som mávala predtým,len také chvíľkové pichania,som zvedavá,či tento mesiac vôbec ovulka prebehla,lebo podľa teploty to nevyzerá a podľa testov už vôbec nie.

katkaholiova
30. mar 2021

@mirus11 no ja som robila testy ale kedze neukazovali pozitivitu nechala som to.sme dost pravidelne spolu kazdy den niekedy kazdy druhy den tak je zbytocne testy.

evi38
30. mar 2021

@taily30 mne stále pripadá ako nejaká budúca komisárka pre ľudské práva 😃 tak rozumno 🙂 ako ti spinkavala? Nám 2 x 30 min a v noci cca 10-15 x hore alebo často nočné...zobudí sa napr. o 1 v noci a do 5 hore, potom zaspinka na hodinu a už ráno 🙈😃

evi38
30. mar 2021

@zuzik5891 ešte by ste chceli ďalšie? 🙂 my už mame dokopy 4 detičky 😃

evi38
30. mar 2021

@ikonica nám, keď išli prvé 4 zúbky úplne prestala prikrmy papať, potom 3 denne a teraz pár dni opäť nič skoro a vyšiel 5 zúbok a opäť papa, tak môže zo byt zúbkami 🙂

zuzik5891
30. mar 2021

@evi38 ja ešte veľmi túžim po dievčatku...máme 3 embryjká tak ak sa jedno ujme o cca 2 roky a bude to princezná, veľmi sa poteším...ale ak to bude chalan budem rovnako šťastná 🤩❤...len nech sme všetci v poriadku a zdravý 🙏🍀

evi38
30. mar 2021

@kakatulik
@81anina
@zuzik5891
@taily30 ďakujeme krásne 🙂

taily30
30. mar 2021

@evi38 jooj, tak vy to mate pestrejsie. Nasa cez den spavala tiez len tak kratko, noci boli lepsie, to 3-4krat hore. Postupne sa to upravilo. Teraz cez obed spi, len raz, od 40 minut do 2.5hod. Ako kedy. A noci prespi cele. Ale ked jej zuby vychadzali, tak vsetok rezim isiel von oknom.
Uvidime co z nej bude😁 zatial ma obrovsky zaujem o tucniaky a miluje vsetky zvieratka.

katkaholiova
31. mar 2021

konecne na 18dc

mirus11
31. mar 2021

@katkaholiova no vidíš že si sa dočkala

katkaholiova
31. mar 2021

@mirus11 chvalabohu uz som myslela ze tento mesiac nebude.ukazuje my ze o 9dni ms no mala by sa aj ta posunut