icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova a dnes takto ,aj graf prilozim

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 krasne .gratulujem

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova ďakujem,ale ešte som taká opatrná,a to my doktor uz chcel dať od ďalšieho cyklu clostylbegyt,že keď to stále nejde.a tento mesiac je akýsi zvláštny

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 nebudu dvojicky ked takto krasne silne

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 no ja som takto neskoro ovu nemala len pol roka v kuse pred otehotnenim s dvojkami

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova a tak nám stačí aj jedno 😄,ale je nám to jedno,len nech je to v poriadku

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 ved presne nech je zdrave drzim palce nadalej

kakatulik
9. apr 2021

@mirus11 jeej ja odpadneeem. Supiiiš😍

katkaholiova
9. apr 2021

@mirus11 vidim ze rovnaky den sme mali ovu 😉

mirus11
9. apr 2021

@katkaholiova no podľa mňa u mňa musela byť skôr,lebo neexistuje,aby mi 3dni už ukazovalo ducha na teste.to by bolo veľmi skoro.

mirus11
9. apr 2021

@kakatulik aj ja som prekvapená,že mi tak skoro ukazuje duchov.to sa mi ešte nikdy nestalo,ved ja som ešte len 10dpo,a ms má prísť až cca 12.4.

butterfly333
9. apr 2021

@adulienka11 dc je deň cyklu.

butterfly333
9. apr 2021

@mirus11 gratulujem krásne testiky

kakatulik
9. apr 2021

@mirus11 tiež si myslím,že bola skôr. Daj graf.

mirus11
9. apr 2021

@kakatulik tu je graf,takže neverím tomu,že som len 10dpo

kakatulik
9. apr 2021

@mirus11 nooo tak podľa grafu toho 18.dc aj asi bola. Umna je ovulka až v deň kedy BT trochu stúpne.

mirus11
9. apr 2021

@kakatulik aj ja si myslím,lebo 1.4som bola na folikulometrii a povedal doktor,že ovulka už dávno prebehla.

kakatulik
9. apr 2021

@mirus11 šak aj podľa grafu 1.4.už dávno bola.

rosalie1411
9. apr 2021

@mirus11 wooow, no čo to tu nevidím?!?! Takéto prekvapko? Veľmi sa s tebou teším, paráda.. Tak nakoniec to predsalen vyšlo 😊😊😊 juuj, len nech je všetko v poriadku. A ozaj máš krásne čiarky na to, že si tak málo po ovu. Možno budú ozaj dvojičky 😊. Ale hlavne, nech je všetko OK. Ešte budeš merať?

rosalie1411
9. apr 2021

@kakatulik inak aj ty máš veľmi pekný graf.. Mávaš takýto pravidelne? 🙂

mamelka
9. apr 2021

@mirus11 gratulujem🥰

kakatulik
9. apr 2021

@rosalie1411 beriem utriš, tak to bude asi tým. Neviem aké nádeje si nerobím.🙂

mirus11
9. apr 2021

@rosalie1411 jej ďakujem,len aby bolo všetko v poriadku.

eduvalia
9. apr 2021

@mirus11 ocividne som vas nakazilia tehu bacilom aj @majka_3
Gratulujem ❤️

majka_3
9. apr 2021

@eduvalia ďakujem 😊 🍀

mirus11
9. apr 2021

Žienky dnes som bola v drogérie a kúpila som toptesty,aby som pohla porovnávať,a keď som ich otvorila,skoro som odpadla,vo vnútri sú presne tie,čo mám z Číny.a keď som kúpila toptesty v lekárni,tak tam boli zasa iné.vzrchny z drogérie a spodný z lekárni,ako je to vôbec možné?

mirus11
9. apr 2021

@eduvalia veru,asi si musela začať,aby sa to nalepilo aj na ostatné 😀

eduvalia
9. apr 2021

@mirus11 no uz ale nemam cim. Ostali iba nejake vitaminy 😄 takze prenechavam stafetu vam dievcata

mirus11
9. apr 2021

@eduvalia neboj u mňa ak bude všetko v poriadku,tak u mňa sa nájde toho veľmi veľa,aj inofolic combi som kúpila a nakoniec ho asi ani nebudem potrebovať.ale ovu a tehu testy uctite zostanú.aj vitex čisto nový,mala som všetko nakúpené na ďalší cyklus.uz som len potrebovala tento skončiť 😀

mirus11
9. apr 2021

@rosalie1411 no ešte pár dní asi áno,pokiaľ nebudú koľajnice na teste.ale už potom veru že nie,a teda pokiaľ nepríde ms.