Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 krasne .gratulujem
@katkaholiova ďakujem,ale ešte som taká opatrná,a to my doktor uz chcel dať od ďalšieho cyklu clostylbegyt,že keď to stále nejde.a tento mesiac je akýsi zvláštny
@mirus11 nebudu dvojicky ked takto krasne silne
@mirus11 no ja som takto neskoro ovu nemala len pol roka v kuse pred otehotnenim s dvojkami
@katkaholiova a tak nám stačí aj jedno 😄,ale je nám to jedno,len nech je to v poriadku
@mirus11 ved presne nech je zdrave drzim palce nadalej
@mirus11 vidim ze rovnaky den sme mali ovu 😉
@katkaholiova no podľa mňa u mňa musela byť skôr,lebo neexistuje,aby mi 3dni už ukazovalo ducha na teste.to by bolo veľmi skoro.
@adulienka11 dc je deň cyklu.
@mirus11 gratulujem krásne testiky
@mirus11 wooow, no čo to tu nevidím?!?! Takéto prekvapko? Veľmi sa s tebou teším, paráda.. Tak nakoniec to predsalen vyšlo 😊😊😊 juuj, len nech je všetko v poriadku. A ozaj máš krásne čiarky na to, že si tak málo po ovu. Možno budú ozaj dvojičky 😊. Ale hlavne, nech je všetko OK. Ešte budeš merať?
@kakatulik inak aj ty máš veľmi pekný graf.. Mávaš takýto pravidelne? 🙂
@rosalie1411 beriem utriš, tak to bude asi tým. Neviem aké nádeje si nerobím.🙂
@rosalie1411 jej ďakujem,len aby bolo všetko v poriadku.
@eduvalia neboj u mňa ak bude všetko v poriadku,tak u mňa sa nájde toho veľmi veľa,aj inofolic combi som kúpila a nakoniec ho asi ani nebudem potrebovať.ale ovu a tehu testy uctite zostanú.aj vitex čisto nový,mala som všetko nakúpené na ďalší cyklus.uz som len potrebovala tento skončiť 😀
@rosalie1411 no ešte pár dní asi áno,pokiaľ nebudú koľajnice na teste.ale už potom veru že nie,a teda pokiaľ nepríde ms.

@katkaholiova a dnes takto ,aj graf prilozim