Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lienka_9 no viem ti to povedať len z vlastnej skúsenosti,že keď mám takyto test,tak za 2dni ľúbi byť pozitívny,tak potom asi o 2dni od pozitívneho testu.ale je to u každej ženy iné.ja som mala teraz naposledy hneď v deň pozitívneho testu aj ovulku.ale odporúčam ti ďalej testujú,lebo ešte pozitívny nie je.
@lienka_9 joj moja,to sme si už viaceré takto povedali,zasa ono nie vždy to ide tak,ako si my plánujeme.pozri sa nana,ja ani neviem tento mesiac kedy vlastne ovulka bola,pretože mi to akosi nevychádza,a vidia predsa to vyzerá nádejne.ja som bola už nastavená na budúci cyklus,že ideme pomocou liekov a asi to ani nebude treba.a keď ti mám pravdu povedať,tento cyklus sme s mužom moc ani neboli,keďže bol dosť veľa v robote.takze u nás ak to bude,tak to bude náš malý zázrak.
@mirus11 no ja uz mam nieco pochodene... hormonálna liecba, tento mesiac som prvý krat bez nej tak skusam testovat... laparoskopiu mam za sebou, prefuk, endokrinologiu, genetiku aj hemato...uz sme skusili aj IUI a stale nic...pritom sme ok 😏 teda ja som mala akurat vysoky prolaktin ale ten uz mam od januára v norme... snažíme sa rok a pol
@mamelka a ty ako pokračuješ? Bábätko pekne rastie? 🙂
@lienka_9 tiež by som ešte dnes išla na to a potom si dajte pauzu.. Možno vám práveže rovno v centre spravia IUI a bude to akurát.. Asi to tak malo byt.. Hlavne sa preto nestresuj 😊 kam idete do CAR?
@rosalie1411 iui asi nespravia len tak na pockanie...hlavne ked ideme prvy krat...do martina Iscare
@rosalie1411 dúfam, ze áno,robil len jedno sono a posledná Ktr.len merali tlak,váhu kontroloval...schudla som 10kg ..teraz posledne 2t som uz dala 3kg hore ..ja som neudrzala ani cistu vodu...prišla som pred 2t k Dr a ze zas chcu moč🤦♀️ uz som sa rozplakala ze nedam vela lebo ja nejem ani nepijem, Dr.mi dal lieky,potlačilo to nejak nevolnosti ale teda veľa x stále predychavam a zial aj tak zvraciam....ale konečne môžem jesť a aj pit...mne sa už pokožka supila 🙄
Dnes som 13+5 ... tak uz som prehupla do 4.m ... a bývam neskutočne unavena... teraz ku večeru som zaspala 😅 boli sme na SK a aj tam ked človek hore dole chodi,na stavbe,tak som dospavala zameskane ...
@mamelka no teda, ako rýchlo to letí.. Tak snáď sa ti to začne už zlepšovať a už si budeš len užívať 😊😊 hlavne nech je všetko OK. Všimla som si, že prerábať domček. Mate to krásne, klobúk dole, že to dávate takto zo zahraničia.. Nie je to sranda.. 😊 Tak babo sa narodí už do nového 👏 baby sa určite tešia..
@lienka_9 možno áno, nechaj sa prekvapiť.. 😊 Daj potom vedieť ako si dopadla..
@katkaholiova vyzera to slubne. Skusala si aj test? Aku mas alebo mavas dlhu LF.?Možno este nie je cas na MS.
@tina_martina10 test len na 9dpo ale potom uz nie. mavala som 3mesiace 33 az 35 .v januari 27 a potom bol covid a to 21 a potom 23 cyklus.dnes je uz 28dc.
@mirus11 Mysli pozitívne.
@rosalie1411 dakujeme...tak je to fakt lepsie ako pred 2t ... uz dufam bude lepsie a lepsie...a este kym sa mi da aj ja robim na stavbe, ale veru 2x som lahla a raz som 1,5 a raz 1h spala...ma proste vyplo..varenie behanie hore na stavbu atd...iny,,luxus,, mam v DE 😀 lezkanie, kupelna, kuchyna 😀
a babatko sa narodi v DE 🙂 chceme si babatko len vo stvorici uzit, chcem si to teraz naozaj vychutnat bez x-y navstev, a vsetko co k tomu pomaly ,,patri,, ze prides z porodnice a mas nasakovanu navstevu v dome...takto pridem z porodnice a budu ma cakat dve deticky a manzel 🙂 ... konecne si to babatko aj manzel uzije, on isiel pri Melanke prec ked mala ani nie mesiac a pri Amalke ked mala 8dni a fakt ich videl len tak, ze kazde dva tyzdne prisiel v piatok v noci v sobotu bol s nami a v nedelu o 13tej prec...ani s babatkom nechcem isst skoro na SK...mozno tak potom v juni ak nie az v lete...podla toho ako bude babatko spat a aj zdrave ako bude 🙂 ...

Dievčatá potrebujem veľmi poradiť 😌 v utorok 13.4. ideme prvý krat do centra.. kázali nam 3 dni sexualne abstinovat...taketo mi dnes vysli ovu testy cize ovulácia sa asi blíži...myslite ze dnes večer a zajtra večer ešte môžeme mať pohlavný styk? Teplotu som mala dnes rano 35,99 a včera 36,22