Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 noo vyzerá to sľubne, aj keď mama test nieje správy test na určovanie tehu 😊 skôr na porovnanie ci ciarocka tmavne... Nemás po ruke iný? Po prípade skoč do lekárne.. Verím že to bude ten pravý 🍀 nie Falosny.
A na teplotu nepozeraj, z vlastnej skúsení teraz ... Preto som prestala merať
@katkaholiova no to vyzerá ale nádejne. Kedy sa chystáš robiť testik?
@sekerka18 zajtra by som chcela alebo v pondelok mam doma 2x mamatest
@0507 wooow, no teda, aké prekvapko! 🙂 tu sa to nejak rozmáha s tými čiarkami. Teším sa z každej jednej.. A ešte viac sa poteším, keď sem pridáte aj foto bábätiek 😊 držte sa všetky 😊
A za mňa mamatest bol vždy fajn, ukazoval silnejšie čiarky ako ostatné.. A inak skúsila by som radšej až ráno, lebo ak tam večer nič nebude, budeš len sklamaná..
@mamelka jasne, chápem.. Tak verím, že vám to všetko vyjde podľa predstáv a bábätko si konečne užijete ako rodinka.. 😊😊👏 Drz sa 😊
@rosalie1411 dakujeme...veru dufam,ze to tak bude,ze si to užijeme...fakt pri oboch bol humbuk a jediný kto bol KO som bola ja,potom aj mladsia ochorela,lebo vkuse nejaká návšteva aj starsia bola chytľavá....teraz chcem uz klud...a fakt to šestonedelie mat klud...
@mirus11 no vidis a bala si sa.gratulujem
@katkaholiova ale to ešte nemusí nič znamenať,lebo teplota je super,ja som síce merala,ale veru neviem či má ešte význam merať BT ďalej
@mirus11 no teplota ano pekna .tak uvidim v utorok

stale myslim na to, ze je to len chybny test, lebo vieme, ze mamatesty su v poslednej dobe onicom a tie teploty su tiez naprd