Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evita2176 anooo..to sú hyfosy.. bola som na tom 🙂
Pred zákrokom som si dala nejakú tabletu nepamätám už 🙂 a potom sestrička vstrekovala kontrastnu látku a dr sonoval 🙂 bolesti som mala počas vstrekovania také kontrakcie ako keby.... Trvalo to krátko...potom som dostala ďalšiu tabletu a išla domov 🙂
@evelyn1986 u mna takto, na ovulacnych stale rovnaka ciarka - slabsia ako kontrolna, tehotensky skusim najskor v pondelok. Ale to PMS ma nici, taketo stavy nemavam :/
@patusss @junyk
no ja pco nemam urcite,. Toto je prave Daysy monitor a ten funguje na modernom sposobe teplomeru a to tak ze nie je potrebne vstavat v rovnakom case, to je pre takych ludi ako som ja alebo ked uz ma zena deti a vie ze sa nedokaze merat kazdy den v rovnaky cas rano len podmienka je aspon 3-4 hodinovy spanok. Preto som si ho aj vybrala a doteraz predosle grafy som mala normalne v poriadku rovnako merane a vzdy hned po prebudeni, nikdy nechodim na wc a az tak sa merat. To nie, hned ako otvorim oci zazvoni budik vtedy sa meram v ustach pod jazykom a na rovnakom mieste. a spim viac ako 6hodin stale menej nie.
@milka1988 myslím, že ani jedna z nás sa ťa nechcela dotknúť, skôr ti pomôcť/poradiť...
Na internete som našla toto:
Platí pravidlo, tzv. pravidlo 3 po 6, že ovulácia prebehla: bazálna teplota v 3 po sebe idúcich dňoch je stabilne vyššia ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
Čo tvoj graf nespĺňa, z môjho pohladu nie je dvojfázový. Vlastne ani nechápem, ako ti FF mohlo vyznačiť ovuláciu, ak to máš v automatickom móde rozoznania ovulácie...A aj ten najlepší prístroj môže mať odchýlky alebo sa pokaziť. Každopadne budem ti držať palce, nech ti to vyjde...
@patusss čiže to budem brať že teda ovu nebola a neprebehla tento mesiac zrejme :/
necitim sa vobec dotknuto, mozno to tak vyznelo ale nie som. Len som zmätena z toho grafu a nerozumiem mu keby dnes teplota stupla bolo by to ok ale tym ze este klesla neviem ci mam cakat ms alebo co preto som sa chcela tu poradit. som zvedava na zajtra rano co ukaze teda a dakuje 🙂
@lienka_9 poistené to mate, teraz už len čakať 😊😊
Ja meriam tiež s daysy a tiež som mala takéto katastrofálne grafy 🙈 však @milka1988 vie, písali sme.. A potom som nasadila Macu plus vitamíny a grafy ukážkové... Meriam väčšinou v rovnakom čase ale niekedy aj s 2 hodinovým rozdielom keď vstávam k malej a krivka je pekná... Tak ktovie 🤔 ale súhlasím že meranie s obyc teplomerom v pošve je najpresnejšie... Len pri deťoch dakedy ťažko 🙊

Ahojte zienky. Chcem sa spytať robili niektorej z vas priechodnost vajickovodov ale bez narkozy? Ako to prebiehalo?? 🙏