icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
16. apr 2021

@iamkate no tiež mam aj macu aj vitamíny mam chut všetko vyhodiť a nemerat 🙄😁

milka1988
16. apr 2021

@lienka_9 Este je skoro ma vyhodnotenie ale postni o par dni ako to vyzeralo 🙂

lienka_9
16. apr 2021

@milka1988 naco je tá maca?

milka1988
16. apr 2021

@lienka_9 to je super potravina všeobecne ale ma kopec výborných účinkov na plodnosť aj u ženy aj u muža plis libido. Musis si prečítať na nete je tam vypísané strašne vela ake ma pozitivne účinky 🙂

iamkate
16. apr 2021

@milka1988 ja mam tiež chuť nemerat lebo už si 8 mesiacov namyslam že som dany mesiac tehotná 😅

katkaholiova
16. apr 2021

@iamkate som na tom podobne povedala som si ze odkladam teplomer a necham to tak.ovu si citim a ostatnemu necham volny priebeh.7mesiacov staci.tento mesiac my meskalo 6dni a nic s toho

junyk
16. apr 2021

@iamkate
A podľa čoho si namyslas tehotenstvo? Aj pozorujes reálne nejaké príznaky na sebe alebo si ich vsugerujes, ci len podľa krivky v grafe?
Ja som vzdala dávno merianie a je mi oveľa lepšie. Fakt je to úľava doslova ☺️🙂 ale tak je to dobre merať ak človek nepozná svoj cyklus, ale aj to len vtedy ak nie je pravidelný sex vo vzťahu... ale tuto skupinku rada sledujem naďalej 😉

evita2176
16. apr 2021

@majka_3 dakujem 😊

lienka_9
16. apr 2021

Nechce sa mi to hľadať, ale bola by som zvedavá na graf ženy ktorá otehotnela. Ukáže niektorá? Aby som si vedela porovnať 💚

majka_3
16. apr 2021

@lienka_9 môj najhorši ale víťazný graf za vyse roka merania...možno aj preto že som sa prestala stresovať meraním..

lienka_9
16. apr 2021

@majka_3 čo znamená ta riska zelenou farbou?

majka_3
16. apr 2021

@lienka_9 od pozitívneho tehotenského testu.

sekerka18
16. apr 2021

@majka_3 presne takto som mala aj ja naposledy ♥️

radussska1
16. apr 2021

@lienka_9 Ahoj toto je môj víťazný graf 🙂

lienka_9
16. apr 2021

@majka_3 a kedy si si robila prvý tehotenský test? Lebo nechpem tomu

milka1988
16. apr 2021

@lienka_9 ako je v tabuľke to zelené plusko značí to ze si poznacila do tabulky tehotensky test ktory jej vysiel pozitívne. A kedze predtym jej par dni merani v tabulke chybalo spojilo to od toho dna pluska a posledneho co merala, vsetky dalsie dni co sa po pozitívnom teste merala, jej uz znaci zelenou.

lienka_9
16. apr 2021

@milka1988 ahaa ďakujem...no som zvedava teda ako dopadne moj graf...lebo je to pre mňa novinka a nerozumiem stale niektorým veciam

milka1988
16. apr 2021

@lienka_9 neboj naucis sa ale ja stale sa učím spoznavam aj svoje telo 🙂

81anina
16. apr 2021

@lienka_9 paci sa ☺

lienka_9
16. apr 2021

@81anina akoze nemala by po ovulacii klesnúť teplota pod červenú risku?

jakoma
16. apr 2021

@milka1988 minulomesacny graf, podla mna bez ovulacie a taky onicom..

iamkate
16. apr 2021

@katkaholiova ja mam cyklus presný ako hodinky, ovu tak isto si cítim, ja ani neviem prečo meriam🙈 asi aby som ešte viac bola na prášky a v napätí... mňa najviac štve ze mi každý povie "nesleduj sa" a to sa ako dá ked jasne cítim plodné dni aj ovu😑 žiadna z nás nechce stratiť zbytočne ďalší mesiac keď sa tu ozaj všetky už dlho snažíme..

iamkate
16. apr 2021

@junyk no ja som za tých 8m mala 2x biochemické a to som vedela ze som isto tehu lebo ma neskutočne boleli vaječníky... Mňa inak nebolia nikdy... No lenže už sa to tak zvrtlo že ja si pri každom pichnúťi, pri každej nevoľnosti, nechuti namyslam že by som mohla byť tehotná.. A potom saliem z toho grafu a moje dni sú len o tom vstať na merať teplotu a potom celý deň špekulovať nad tým 🙈 ja už z toho neviem vyjsť.. Už som 1 mesiac aj nemerala a to tiež nebolo bohviečo lebo som fakt až na tu ms v strese čakala ako blbá... Takto aspoň 2dni pred keď už teplota klesá sa vyrevem a keď príde ms už to tak neprezivam 🙈 no čisté psycho ja už dakedy sa cítim ako pecient...
Ale tu tiež rada čítam, sledujem, prežívam to s každou jednou 😊

katkaholiova
17. apr 2021

@iamkate presne ako pises.ale ja som si povedala ze koncim tento mesiac s meranim urcite prestavam sa sledovat

adulienka11
17. apr 2021

@radussska1 dobre rano vhcem sa opxtat prečo mne ukazuje na tom teplomery az 37.70 ďakujem

michaelka_
17. apr 2021

@adulienka11 Ja som dnestiež namerala vyššiu teplotu ako mávam predovulačné - pre bolesť hrdla.
Keď sa v tele niečo deje ovplyvňuje to aj bazálnu teplotu.

81anina
17. apr 2021

@lienka_9 môže klesnúť a nemusí mne myslím nikdy až tak neklesla merala som 9 cyklov

lienka_9
17. apr 2021

@iamkate co by som ja zato dala keby mozem mat nejake príznaky a cítila ovulaciu..luxus 😜

lienka_9
17. apr 2021

Mne to zase dnes o niečo kleslo 😏

tina_martina10
17. apr 2021

Zdravím dievčatá, ja neviem co mam tento cyklus za teploty. Som z nich mimo. Mam strasne vysoke predovulacne teploty, ktore som po minule mesiace mala max oo 36,5 a v LF 36,6
A tento mesiac fakt neviem. A ani som necitila, ze by ma nejako viac boleli vaječníky tak neviem ci ovu bola. Mala som len hlien... 🤔🤔🤔