icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sjuzan77
25. okt 2014

Zlaticka moje, konecne som sa sem dostala. Torty upecene, 1 odovzdana zakaznicke, druha odnesena brachovi k narodkam, vyhrany hodinovy boj so slecnou, ktora odmietala ist spat, este ma caka presvedcit funiaceho poloviciaka, nech ide spat do spalne a nechrapka mi tu do uska a najst nejaku inspiraciu na dalsiu objednavku.

@janaochi
@rybkaa
@jaja9891
a ostane babenky, ktore sa mi snazite pomoct a poradit. Mam dalsiu stopu, chytam sa fakt vsetkeho, jasne, ze to nemusi byt problem, ale.. Nahodou som zistila, ze dedko mal ochorenie stitnej zlazy, tento tyzden to diagnostikovali aj mojej krstnej. Takze v pondelok sa hned pytam aj tam, inak uz pred cca rokom a pol ma obvodna posielala na ultrazvuk, pretoze sa jej nezdala v poriadku, ako keby bola zvacsena. Tiez by mi sedelo na stitnu, ze byvam velmi unavena, vlastne sa s tym pocitom uz zobudzam a priserne mi padaju vlasy. Dam si to vysetrit, nech sa vie, ci je to ok, alebo sa nieco deje. A krstna mi vdaka kontaktom vybavi vysetrenie na reprodukcnu imunitu.
Strasne ma to vycerpava, vsetko si zistovat, vybavovat, zacina to byt na mna naozaj vela. Myslim, ze potrebujem fakt dlhsiu pauzu, mozno prijmem ponuku mojich rodicov, prisli s tym, ze nam chcu zaplatit v lete dovolenku, ze nech si idem oddychnut, zmenit prostredie a odreagujem sa od toho vsetkeho.

jaja9891
26. okt 2014

@sjuzan77 ahoj,verim,ze je toho dost,ale urcite si uz blizko ... skoda,ze ti stitku nevysetrili hned,lebo to je zaklad a vyhla by si sa trapeniu... vela sil prajem 😉

mamulienka30
26. okt 2014

Co myslite? Ranny ovu test dnes bol pozitivny ale ci to nieco znamena... tehu test sa bojim spravit, lebo ma podbrusko boli na mrchu :( Neni 36,8 prilis malo na tehu?

rybkaa
autor
26. okt 2014

@adamnela jasné je pozitívny 🙂

rybkaa
autor
26. okt 2014

@kudusko prečo si mala kyret pre aku chorobu? Toto mala byť prvá ms po kyrete? Lebo prvá chodí halabala...Po vyvolavacke príde ms tak za týždeň. To že neprasklo vajko sa stalo prvý raz?

senta_sofia
26. okt 2014

@mamulienka30 u kazdeho inak, ako dlho merias? pozri si, ake mas najvyssie poovulacne teploty, z tohto grafu to vypada, ze tych 36,8 je u teba dost vysoka teplota, ja som bola tehotna a mala som 36,9

mamulienka30
26. okt 2014

@senta_sofia - meriam teraz prvy mesiac tak este velmi neviem 😖 Ale pri synovi som merala "az" dva krat kym sme otehotneli a tam to skocilo nad 37, je ale pravda, ze vtedy som mala este stary dobry ortutovy teplomer a teraz mam digi, ale ci je to tym?

senta_sofia
26. okt 2014

@mamulienka30 teoreticky moze ist este vyssie, ak by nedosla menstruacia, vsimla som si to viackrat na niektorych grafoch, ved uvidis, uz tie 2-3 dni vydrzis 😉

rybkaa
autor
26. okt 2014

@mamulienka30 ovu test tie môže niečo naznačiť 😉 Bok riadne pozitívny či tam len bola slabšia čiarka? Teplota sa ti pekne drzi,bolesti nerieš, tie sú aj v tehu 🙂

rybkaa
autor
26. okt 2014

@sjuzan77 keď som bola po kyrete v NEDU v Ľubochni, pýtala som sa Dr.že či mohla štítna zapríčiniť MA. PovedalA že áno, ale nie v mojom prípade. Vyšetrujú sa pri rozbore krve nejaké protilátky,neviem teraz ako sa volajú, ale pohľadám papier a výsledkami a napíšem ti názvy. Povedala, že ak mam protilátky v norme,na plod to nemá vplyv. Problém je ak sú mimo normy,vtedy sa berú aj lieky na reguláciu činnosti štítnej žľazy. Urobia ti aj sono kde vidno či nie je štítka zväčšená. Takže je dobre toto absolvovať 🙂 Pri Nelke si mohla mať všetko OK, no časom sa mohlo niečo dobabrať, hlavne ak je to u vás dedičné. Povedz gyndovi keď pôjdeš na tie vyšetrenia,nech ťa pošle na endokrinologie, aj on môže

mamulienka30
26. okt 2014

@rybkaa ciarky boli rovnake na ovu teste takze takmer pozitivny. Stale sa pozorujem, to je hrozne o_O

rybkaa
autor
26. okt 2014

@mamulienka30 keď zajtra bude teplota hore, urobila by som tehu test 🙂

mawiya
26. okt 2014

@mamulienka30 ahoj moja, teplotku máš krásnu, na tehu by to stačilo, ak máš pozitívny ovu, ja by som kľudne bez strachu skúsila tehu. držím päste 😀

mawiya
26. okt 2014

@adamnela dúfam, že si sa patrične snažila "víkendovať" keď takýto test máš dievka moja. 😀 jaj peknýýýýýýýý.

nikuska105
26. okt 2014

ahojte. ja mam taky problem mavam nepravidelnu menstruaciu v piatok to bolo 70dc. tak som isla dr. robila mi sono ale nic nevidela tak mi zobrala krv a pichla mi vyvolavacku. vcera som zacala spinit a dneska mam velmi slabu ms a teplotu mam 36,9. je to normalne. a bola som u dr. aj koncom septembra a v tedy mi povedala,ze mam vysoku sliznicu a vyzera to,ze dostanem ms.

mamulienka30
26. okt 2014

@mawiya - uvidim zajtra rano, ved je dnes len 10dpo to je skoro na vsetko este 😀 Ale je mi nejako cudne od zaludka ale tak psychika asi pracuje naplno to pozname 😀

mawiya
26. okt 2014

@mamulienka30 srdienko ja som mala 10 DPO pekné čiaročky a hlavne, ak to vyšlo, tak duch bude 😀. čakáááááááááááme zajtra netrpezlivo 😀

mawiya
26. okt 2014

@nikuska105 zlatino, teplotka vysoká je z vyvolávačky. neboj ak by si bola tehu, tak ti vyvolávačka neublíži, skôr podporí tehotenstvo. Ale 70 DC je riadne veľa - síce ušetríš za vložky 😀 ale ubližuje to tvojmu telu. predsa len je to nejako nastavené, čistiť sa raz do mesiaca. Po skončení mrchy šup ho k dokine, nech ti dá lieky a vyšetrenia.

mamulienka30
26. okt 2014

@mawiya - ja budem s nervami v koncoch rano uz sa vidim.. u najmladsieho syna som zistila ze som tehotna az v desiatom tyzdni a to uz bolo vsetko jasne a aj nam na ultrazvuku zamaval😀

mawiya
26. okt 2014

@mamulienka30 presne viem, ako sa cítiš a totáááááálne ťa obdivujem, že si odolala a neurobila test dnes. ja by som. aj teraz. 🙂 ja som robila pravidelne dvakrát denne, či sa mi nesníva 😀 😀 😀 😀

mamulienka30
26. okt 2014

@mawiya - ak si spravim hned a bude negativny tak ma porazi 😀 😀 Pockam na rannu bazalku a podla toho 😉

mawiya
26. okt 2014

@mamulienka30 drž sa dievka mojaaaa - mimochodom ja som mala silnejšie testy poobede ako ráno 😀 ale vôbec ťa nenahováram 😀

mamulienka30
26. okt 2014

@mawiya - jasne to len tak nevinne 😀 😀 😀 Ja uz vydrzim, okrem tvrdeho krcku a divneho zaludka nemam ziadne priznaky a to je trosku malo no ;)

nikuska105
26. okt 2014

@mawiya v pondelok budem volat kvoli vysledkom z krvi co mi brala na hormony a aj ci som nahodou neni tehu.a na vysetreniach som uz bola kvoli 2potratom z hematologie mi brali taky podrobny a vysledky boli dobre a teraz 13.11. idem na endokrinologiu. ja nemam problem otehotniet ,ale udrzat plod. zatial mi dala femibion800 a uvidime ake budu vysledky.

mawiya
26. okt 2014

@nikuska105 moje zlato. mňa teraz čakajú vyšetrenia som 2 týždne po kyrete ☹ a pravdepodobne to bude nenasadením fraxiparínu. zabijem doktora ak sa to potvrdí. ale zasa vo väzení sa asi nebude vianocovať ľahko. tak ho nezabijem, ale nadám mu. štítna robí šarapatu ☹ . do akého týždňa si to dotiahla ak sa smiem opýtať?

nikuska105
26. okt 2014

@mawiya no prve som potratila pred 4rokmi a to som bola 17tt a druhe teraz 30teho aprila a to som mala potvrdene len z krvi takze to neviem kolky tt bol.

mawiya
26. okt 2014

@nikuska105 do kelu 17 tt, človek by si povedal, že čo sa už môže stať. ťa obdivujem, musíš byť inak silná žena. ja teraz v 8tt, a som mimo. ☹ tak držím palčeky. inak E vitamín papaj. to je veľmi dobré, poradila mi to jedna známa lekárnička. E-čko je na posilnenie plodu. aj pred tehu aj počas tehu. ja som jasné že nepapala. krava sprostá. teraz idem zasa na všetky vitamíny.

mawiya
26. okt 2014

@sjuzan77 počúvaj krásavica, neštvi s týma tortáma, ja som horkoťažko upiekla včera koláč - síce sa volal sex na plechu, a teda mali sme doma takú sex párty, ale bola som unavená ako po maratóne. 😀
@rybkaa ako háro?
@senta_sofia tu som ti moja, ak sa podarí od utorka meriam zas

kudusko
26. okt 2014

@rybkaa ahoj no po kyrete prisla ten som mala 17.6. a prisla 19.7. potom 15.8 a naposledy 15.9. odvtedy teraz druhy den spinim v pondelok som ju dostala a ano taketo sa mei este nestalo mavam pravdelny+ - 1den. Moj maly mal vtedy anginu a ja som ochorela mala som vyse 38,2 teploty v 6tom tyzdni mesiac som sa dusila a vysledky z histologie potvrdili zapal vtom plode.

rybkaa
autor
26. okt 2014

@kudusko hm to mi je ľúto ☹ mala by si skočit k dr.na sono a tiež HP by nebol na škodu. Napr. @adamnela mala tiež pekne cykly a po kyrete sa jej naťahuje a dr. jej povedal, že má pco, čo predtým nemala. Keď ti neprasklo vajíčko hoci je dosť veľké, vyzerá to na PCO alebo nejakú hormonálnu nerovnováhu.