icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
17. apr 2021

@jakoma vies co dnes zase vyskočila hore naspat na 36,77 :/ inak ja som mala pozitívny test ten 15dc no a vcera som pre istotu spravila znovu ci neprebieha ovu ale tú testovaciu vôbec nie je vidieť.

milka1988
17. apr 2021

@tina_martina10 aj mne tak skacu ze tento mesiac vyššie nez obyčajne nezačala si brať nejaké vitamíny? Kým som nebrala mala som nižšie

iamkate
17. apr 2021

@lienka_9 hej uvedomujem si to ze mam šťastie 🙈co by iné za to dali s nepravidelným cyklom... ale tehotná aj tak niesom 😔

tina_martina10
17. apr 2021

@milka1988 stale uzivam to iste uz 3 cyklus. Je to alchemilka do ovu, fytosoja 3 az 7 den cyklu, vitex cely cykkus, kys. Listovu cely mesiac... Neviem co z toho bude

milka1988
17. apr 2021

@iamkate ja premýšľam ze uz tiez koncim s meraním. Teda takto s Daysy sa odmeram ale nekuknem ani teplotu. Len podla svetielka lebo ja ovu necítim hlien skoro vôbec žiadny čiže zas aby aom vedela ze kedy mam plodne a neplodne tak sa budem tym ridit a hotovo 🙂

milka1988
17. apr 2021

@tina_martina10 hm tak v tomto neporadim :(

jakoma
17. apr 2021

@milka1988 ja netestujem ovu testami, by som minala vela na to asi :D teplotu meriam hlavne aby som mohla porovnavat grafy, ale “snazime” sa vzdy ked je chut 🙂 realne neviem, ci mam normalnu ovulaciu, ale netreba to prehanat s testovanim.. v centre mi vysvetlili, ze proste treba cely mesiac rovnako intenzivne a hotovo 😁

milka1988
17. apr 2021

@jakoma ja som spravila len jeden test na 15DC a vtedy bola taka ciarka silna ze mi oko skoro vypalila :D a do 1-2 dni mi vzdy teplota vyskocila. My zial ,nechcem aby to znelo ako vyhovorka, ale mame chut tak 1-2 do mesiaca, my nezvladame kazdy druhy den cely mesiac :( pre nas je to velmi "nasilu" a fakt sa do toho nutit nemozeme. Cize ked uz mame chut po dlsom case tak radsej ked je ovulacia tak to zintenzivnime. Viac nam to vyhovuje. Ako zavidim tym co takto dokazu cely mesiac sa snazit ale nam osobne to nesadlo skor sme trpeli a neuzivali sme si to uz lebo sme vedeli ze to robime len za jednym jedinym ucelom a takto by to asi byt nemalo 🙂

ereska
17. apr 2021

@milka1988 iplne s tebou súhlasím tiež sme to kedysi sílili a nebolo to dobre a tiež sme len keď bola chuť ci to bolo dvakrát do mesiaca ako píšeš tiež by som taký maratón nedala ako obdivujem tých ľudí že to dávajú 😂

milka1988
19. apr 2021

Dievčatá a teraz mi poraďte...rano som robila ovu test lebo som mala taky hlien ako byva pri ovulacii. Ze zrejme ten moj graf je fakt divný...dnes som 11dpo je to pozitívny ovu test? Čiže mám brať že dnes zajtr bude ovu? Lebo mne vyšiel pozitívny ovu test na 15dc....tak teraz neviem ci bola ci nebola ci mam zas ovuláciu? 🙄tento test je z dnes rána

milka1988
19. apr 2021

@milka1988 a tento je z 15dc vtedy tiez bol hlien aj stupla teplota hore...

patusss
19. apr 2021

@milka1988
Ahoj, vyzerá pozitívne. Ale môže byť pozitívny aj pri tehotenstve 😊 takže byť na tvojom mieste, skúsim tehotenský a ak sa nič neukáže, tak by som to skušala ďalej.

milka1988
19. apr 2021

@patusss moze ovulacny zachytit? ved to je na ten luteizacny hormon ci aky? :D a nemozem mat aj teraz este raz ovu?

patusss
19. apr 2021

@milka1988 podľa mňa nie je vylúčená ani jedna možnosť 😊 ja som si vyskúšala ovulačný test na začiatku tehotenstva, aby som si potvrdila (alebo vyvrátila) túto teóriu a bol riadne pozitívny. Tak držím palce. 🍀

milka1988
19. apr 2021

@patusss ďakujem no skusim ho aj zajtra ci bude slabnúť, a ty si ovu test robila tiež ráno či počas dňa?

hanka555
19. apr 2021

Ahojte, 17dpo, vsetko vyzera byt v poriadku✊😊

majka_3
19. apr 2021

Ahojte dámy.🙂 Idem sa aj ja ešte stále opatrne pochváliť 🙂
A už ma aj ❤️ úžasný pocit 🙂❤️

hanka555
19. apr 2021

@lienka_9 pozri toto je moj "vitazny" graf z tohto mesiaca ..vsimni ako velmi mi klesla teplota, a to uz som bola tehotná ..klesnutie nemusi nic znamenat..drzim palce✊

mamina87
19. apr 2021

Pekný dník prosím aký teplomer používate na meranie ?ďakujem

hanka555
19. apr 2021

@majka_3 super gratulka..aky si tyzden? Ja idem na prvu kontrolu za 2 tyzdne, budem 7+0

majka_3
19. apr 2021

@mamina87 používala som z Dmka.

majka_3
19. apr 2021

@hanka555 6+3tt
Súper,daj vedieť ❤️

hanka555
Autor odpoveď zmazal
aleskandra
19. apr 2021

@majka_3 Majka 😍😍😍 užasnéé!!! Velka gratulácia 👏

patusss
19. apr 2021

@majka_3 gratulujem a teším sa, že vám to vyšlo 🍀😊❤ pre motiváciu posielam moje sono 9+0 - pred dvoma týždňami 😊

katkaholiova
19. apr 2021

@majka_3
@patusss gratulujem krasne fotky

lienka_9
19. apr 2021

Ja mam dnes takto 🙂 nemusela by už klesnúť

iamkate
19. apr 2021

Ja takto🙈 napätie stúpa ako každý mesiac.. 🙈 od 4DPO s utrogestanom

iamkate
19. apr 2021

@milka1988 no presne včera som si to študovala na nete ci to je pravda s tými ovulacnymi ze potvrdia tehotenstvo a toto môže byť kľudne tehotenstvo ✊😊 aj ja som si spravila zo zvedavosti dnes a moja čiarka je bleda..

milka1988
19. apr 2021

@hanka555 gratulujem ❤️