Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tina_martina10 aj mne tak skacu ze tento mesiac vyššie nez obyčajne nezačala si brať nejaké vitamíny? Kým som nebrala mala som nižšie
@milka1988 stale uzivam to iste uz 3 cyklus. Je to alchemilka do ovu, fytosoja 3 az 7 den cyklu, vitex cely cykkus, kys. Listovu cely mesiac... Neviem co z toho bude
@tina_martina10 hm tak v tomto neporadim :(
@milka1988 ja netestujem ovu testami, by som minala vela na to asi :D teplotu meriam hlavne aby som mohla porovnavat grafy, ale “snazime” sa vzdy ked je chut 🙂 realne neviem, ci mam normalnu ovulaciu, ale netreba to prehanat s testovanim.. v centre mi vysvetlili, ze proste treba cely mesiac rovnako intenzivne a hotovo 😁
@jakoma ja som spravila len jeden test na 15DC a vtedy bola taka ciarka silna ze mi oko skoro vypalila :D a do 1-2 dni mi vzdy teplota vyskocila. My zial ,nechcem aby to znelo ako vyhovorka, ale mame chut tak 1-2 do mesiaca, my nezvladame kazdy druhy den cely mesiac :( pre nas je to velmi "nasilu" a fakt sa do toho nutit nemozeme. Cize ked uz mame chut po dlsom case tak radsej ked je ovulacia tak to zintenzivnime. Viac nam to vyhovuje. Ako zavidim tym co takto dokazu cely mesiac sa snazit ale nam osobne to nesadlo skor sme trpeli a neuzivali sme si to uz lebo sme vedeli ze to robime len za jednym jedinym ucelom a takto by to asi byt nemalo 🙂
Dievčatá a teraz mi poraďte...rano som robila ovu test lebo som mala taky hlien ako byva pri ovulacii. Ze zrejme ten moj graf je fakt divný...dnes som 11dpo je to pozitívny ovu test? Čiže mám brať že dnes zajtr bude ovu? Lebo mne vyšiel pozitívny ovu test na 15dc....tak teraz neviem ci bola ci nebola ci mam zas ovuláciu? 🙄tento test je z dnes rána
Pekný dník prosím aký teplomer používate na meranie ?ďakujem
@majka_3 Majka 😍😍😍 užasnéé!!! Velka gratulácia 👏

@jakoma vies co dnes zase vyskočila hore naspat na 36,77 :/ inak ja som mala pozitívny test ten 15dc no a vcera som pre istotu spravila znovu ci neprebieha ovu ale tú testovaciu vôbec nie je vidieť.